Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#702206 BudFox Előzmény: #702143

én még futtatom a shortot....

ma is sikerült ráadni 1 kontraktust elég jó áron. feljöttek értem.

most nem csinálok már mást csak várok...

#702194 Hathor Előzmény: #702146

Megint egy gyászos hónap a határidős piacon

2014. május 6. 09:46

Nemcsak az azonnali piacon, hanem a határidős szekcióban is esett a forgalom a BÉT-en az egyedi részvényekre és a BUX-ra kötött üzletek tekintetében egyaránt. A legnagyobb brókercégek versenyében továbbra is az Erste és a Buda-Cash a két éllovasa, míg a harmadik helyet a Raiffeisen szerezte meg.

Lakást vagy házat venne? Az Otthontérképen több tízezer ajánlat között válogathat szerte az országban. (x)

hirdetés

Ahogy az azonnali piacon, úgy a határidős tőzsdén is esett a forgalom. A BÉT határidős összesített (BUX+egyedi részvények) forgalma áprilisban 21,8 százalékkal 83,2 milliárd forintra esett az előző év azonos időszakához képest, míg hó/hó alapon 27,2 százalékkal csökkent.

A határidős piacon ezúttal is az egyedi részvényekre kötött üzletek domináltak. Azonban a BUX-ra és az egyedi részvényekre kötött üzletek értéke is esett az előző évhez és hónaphoz képest is: a BUX-ra az egy évvel ezelőtti időszakhoz képest 23,4, míg az egyedi részvényekre kötött üzletek értéke 21,6 százalékkal csökkent, míg márciushoz képest rendre 48,2 és 23,7 százalékkal esett vissza a forgalom.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/megint_egy_gyaszos_honap_a_hataridos_piacon.5.198575.html

#702144 Ibiza Előzmény: #702140

nem nagy a range..

http://tdcfinancial.ttweb.net/Default.aspx?action=chartDetail&id=tts-4611743&menuId=1_1_1〈=hu&chartDataInterval=main.dateRange:1Y;main.period:daily;gridPeriod:monthly;&chartStyle=line&chartIndicator=&chartIndex=&mav1=&chartVol=No&pathName=BUX

Ezért? sztem most hírek mozgatnak..egy felminősítés és elszállunk..

sztem a világban nem lesz csak le vagy csak fel irány..max az éves ciklikusságban bízhatunk..adj el májusban..

elég egy hír oroszok megegyeznek ukránokkal és már is minden ok..most csak feszítik a húrt krím mindenképpen maradjon..a többi meg kialakul..a többe benne van a kevesebb.

#702143 Hathor Előzmény: #702142

Na ezt a hszt nem lehet szerkeszteni..

akkor kezdjük újra:

Ma is 1%feletti mínuszban BUX.

Nagy a shortos öröm. Én is örülök, olcsóbban jobb venni.. minél olcsóbb, annál jobb! :D

A chart nem hazudott.

#702140 BudFox Előzmény: #702133

jaj de szeretem amikor így tud esni a tőzsde....és ha jó irányban vagyok pláne :_)

a shortom nekem is szépen termel...16.250 a céláram.

#702137 Borska Előzmény: #702136

igen ,én is szeretem, most lemaradtam, pedig a ferde tető nagyon jó és szinte kötelező beszállókat adott

#702136 Ibiza Előzmény: #702135

1900as átlaggal volt..2350es átlaggal kireppent..kockázatos nagyon de lehet vele keresni.

#702135 Borska Előzmény: #702133

2050en nézegettem dax short certit ma reggel, mire visszaértem a gép elé, husssssss

nullavédő kiütött 580on,…

#702132 Borska

nullavédő kiütött 580on, majd fordulás piacin dupla pakkal shortba

ha fölfelé nem akar.......

#702128 Hathor Előzmény: #702125

Szerda esti beverés után megint mínuszban indultunk. A chart még lefele mutat. Hogy mit hoz a piac, majd kiderül.

Közzététel: 2014. május …

#702126 Hathor

Közzététel: 2014. május 5.

Elmozdult a mélypontról a lakásépítés

Lakásépítések, építési engedélyek, 2014. I. negyedév

2014 első három hónapjában 1692 új lakás épült, ami 51%-kal több, mint egy évvel korábban. A kiadott lakásépítési engedélyek száma 1654 volt, ez 20%-os növekedést jelent a 2013. január–márciusi adatokhoz képest. Az újlakás-építésen belül emelkedett a vállalkozások által épített és az értékesítésre szánt lakások aránya. Növekedett a többszintes, többlakásos épületek és a kisebb alapterületű lakások hányada.

http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/lak/lak21403.pdf

#702125 BudFox Előzmény: #702073

Hát igen....mi 7 napból 7 -et dolgozunk..egész éven át...

de hát azért megyünk is valamire.....aki meg nem dolgozik az magára vessen...

No, nézzük hogy nyitunk ma....

kis minusz lesz azthiszem.

#702073 walex Előzmény: #702070

Nem állunk jól, csak azt felejted el, hogy nagy átlagban, aki a magán és versenyszférában dolgozik, az tényleg dolgozik rendesen, többet, mint kellene és mint az normális lenne. Arról már a politika tehet, hogy ezeknek kell eltartania a többieket, akik értéket nem állítanak elő, lásd állami bürokraták, ingyenélők százezrei.

#702070 BudFox Előzmény: #702021

jó a grafikon kolléga :-))

mi nyitva vagyunk..mármint a boltban....

USA is nyitva van...

nem értem nálunk mire föl ez a hosszú hétvége....annyira nem állunk jól hogy lébecolni lehetne.