Még nem zártam........de így is + ban vagyok,stop bent van.
Aki nem lép, esélye sincs nyerni.
Még nem zártam........de így is + ban vagyok,stop bent van.
Aki nem lép, esélye sincs nyerni.
Sztiv pajti.
A megérzés most nem jött be ezzel az ünnep előtti shortzárás gondolattal.
Higgyünk a chartnak!
Kockázatok és mellékhatások vonatkozásában kérdezze meg elemzőjét, annak chartját :D
Az pedig naposon támogat tovább a későbbiekre nézve.
http://postimg.org/image/6xs50rb01/full/
Órásat beraktam napközben. Ezen a naposon meg ott vannak, amiket én látok. Pénteken mondtam a fülest, fölötte elliott lefele, meg füles fülében kis füles. 61.8as fibon 200napos mozgóátlag.
MA meg is lett az 1% feletti Bux esés.
Meglátjuk a folytatást.
Hozzáteszem én még mindig felfele szeretném, ha menne már BUX.
De most azt már észre fogjuk venni, az biztos, ha megy, és lesz mire figyelni..
Üdv
sok pénzzel bármi lehetséges...
nekem pl. az idei évem eddig csúcsszuper....nem akarok nagyon hencegni, de csak Egon-t követtem idén...85 % -ra bejöttek a jóslatai...szóval megérte eddig.
most megpróbálok még hozzátenni sokat.
ON
No.....elindultunk úgynézem lefele...de még hezitál az SP.
volt benne vicces rész is, igen :-)) főleg az hogy a következő 4 év jobb lesz a tőzsdén :D
Fölfelé nem nagyon fogunk tudni menni, mert USA ATH közelében van még mindig...kell ott is jönnie egy 150-250 pontos esési szakasznak nemsokára...
Ha esetleg USA kimegy 1950 pont körülre....és itthon is "pont akkorra időzítik" Magyarország felminősítését :-))) , na akkor lenne egy-két hét nagy rally..akkor elindulhatnánk 19.000 - 22.000 felé...
de én inkább abban hiszek hogy lesz majd felminősítés, de pont USA eső szakaszára fog esni...így nem nagyon fogjuk érezni a longos hatását a BÉT -en
akármi is lesz, lekereskedjük :D jöhet bármi, csak két irányt kell eltalálni :-)))
Látványos grafikon. :(
Sajnos a BÉT egyelőre felejtős. Néhány normális részvény van, a többi kuka.
Láthatod 4 év alatt hol vagyunk,és 23-24-nél kéne lenni.
Bár úgy lenne hogy 4 év alatt elérnénk ezt a szintet.
Sajnos nagy a valószinűsége hogy ez idő alatt megközelítjük a 2008-es szintet,majd emlékeztetlek ha oda érünk.
én optimista vagyok a következő 4 évvel kapcsolatban.
Amúgy itthon szerintem az OTP a világ legjobb biznisze.
Nincs az a vacak nap, hogy ne tudna legalább napon belül egy fölfelé 50-60 pontos megugrás produkálni.
Ha minden egy helyben áll, nincsen semmi hír, alapból megindul fölfelé...a világ legjobb biznisz-e -de komolyan....:)))
ennél tutibb nem kell.
Ha van valakinek 20 millió forintja napi részvényezni..napi 300-400 ezer forintot minden nap tud keresni....
Egyelőre nálam semleges minden,fibo még tart,csupán nálam a mai zárásra megy a speki péntektől.
FOMC döntés nem lesz váratlan senkinek este.Péntek lehet még érdekes kint,ott lehet kereskedni.
Husvét elött is bejött a shortzárásos elgondolásom,bízom a maiban is.
Tény hogy posvány itthon minden,sajnos úgy néz ki a következő 4 év is ilyen lesz.
azthiszem én viszem át a shortjaimat a jövő hétre....USA is tegnap elég sokat emelkedett, ráadásul majdnem megint ATH -n vannak.....most már esni kéne, de nagyon.
USA is őrület ám....fél ország közepe tornádó súlytott....emberek tömegével halnak meg a viharokban, összedőlnek komplett utcák....szükségállapot sok megyében...megbénul egy-egy régió....erre tegnap is rally volt a piacon...
ezeknek totál elmentek otthonról..
Helló HAthor :_))
ez eléggé lefele áll..ahogy a grafikonodon látni..
azért vegyes a kép....lehet egy meglepetés, és akkor meg kitöretik fölfele...az biztos hogy nagy mozgások lesznek, fel kell készülni majd mindenre.
csend és hullaszag van ezen a tőzsdén....de főleg a hati haldoklik nagyon....
Mai nap végére játszom,meglátom mi lesz,P.stop bent van,meglepetés már nem érhet.
Ha nem lépek, nem is nyerhetek.
en sem ellenkezni akarok, de ahogy mondtam, amennyit emelkedtunk, ugyanannyit estunk ma.
brutális elfordulás a bét-től, teljes közöny és érdektelenség, ilyen légkör veszélyes robbanóelegy, egy kis szikra és olyan brutális erővel tör ki, hogy csak szuszog az ember
speki longnak gondolom a pozimat, de szeretném huzgált stoppal egész magasra felkísérni, alkalom adtán rányitni még....
véleményem szerint az első fecske a MOL lesz, nem tudom mikor de úgy érzem jönni fog egy 5-8% plussszos nap, amiután elszabadulnak az indulatok ( érdemes havi csártra ránézni ) 13300as szint lendülettel törése érdekes fordulatot hozhaz
OTP 4600 fölött indulhat(na)
persze komplex dolgok hisz egy ökörborjú orosz politika minden áthúzhat, bármi lehet
...kiderül