Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#702022 sztiv1 Előzmény: #702021

Még nem zártam........de így is + ban vagyok,stop bent van.

Aki nem lép, esélye sincs nyerni.

#702021 Hathor Előzmény: #701825

Sztiv pajti.

A megérzés most nem jött be ezzel az ünnep előtti shortzárás gondolattal.

Higgyünk a chartnak!

Kockázatok és mellékhatások vonatkozásában kérdezze meg elemzőjét, annak chartját :D

Az pedig naposon támogat tovább a későbbiekre nézve.

http://postimg.org/image/6xs50rb01/full/

Órásat beraktam napközben. Ezen a naposon meg ott vannak, amiket én látok. Pénteken mondtam a fülest, fölötte elliott lefele, meg füles fülében kis füles. 61.8as fibon 200napos mozgóátlag.

MA meg is lett az 1% feletti Bux esés.

Meglátjuk a folytatást.

Hozzáteszem én még mindig felfele szeretném, ha menne már BUX.

De most azt már észre fogjuk venni, az biztos, ha megy, és lesz mire figyelni..

Üdv

#701985 BudFox Előzmény: #701984

sok pénzzel bármi lehetséges...

nekem pl. az idei évem eddig csúcsszuper....nem akarok nagyon hencegni, de csak Egon-t követtem idén...85 % -ra bejöttek a jóslatai...szóval megérte eddig.

most megpróbálok még hozzátenni sokat.

ON

No.....elindultunk úgynézem lefele...de még hezitál az SP.

#701983 BudFox Előzmény: #701981

volt benne vicces rész is, igen :-)) főleg az hogy a következő 4 év jobb lesz a tőzsdén :D

#701982 BudFox Előzmény: #701973

Fölfelé nem nagyon fogunk tudni menni, mert USA ATH közelében van még mindig...kell ott is jönnie egy 150-250 pontos esési szakasznak nemsokára...

Ha esetleg USA kimegy 1950 pont körülre....és itthon is "pont akkorra időzítik" Magyarország felminősítését :-))) , na akkor lenne egy-két hét nagy rally..akkor elindulhatnánk 19.000 - 22.000 felé...

de én inkább abban hiszek hogy lesz majd felminősítés, de pont USA eső szakaszára fog esni...így nem nagyon fogjuk érezni a longos hatását a BÉT -en

akármi is lesz, lekereskedjük :D jöhet bármi, csak két irányt kell eltalálni :-)))

#701974 walex Előzmény: #701973

Látványos grafikon. :(

Sajnos a BÉT egyelőre felejtős. Néhány normális részvény van, a többi kuka.

#701965 BudFox Előzmény: #701961

én optimista vagyok a következő 4 évvel kapcsolatban.

Amúgy itthon szerintem az OTP a világ legjobb biznisze.

Nincs az a vacak nap, hogy ne tudna legalább napon belül egy fölfelé 50-60 pontos megugrás produkálni.

Ha minden egy helyben áll, nincsen semmi hír, alapból megindul fölfelé...a világ legjobb biznisz-e -de komolyan....:)))

ennél tutibb nem kell.

Ha van valakinek 20 millió forintja napi részvényezni..napi 300-400 ezer forintot minden nap tud keresni....

#701961 sztiv1 Előzmény: #701956

Egyelőre nálam semleges minden,fibo még tart,csupán nálam a mai zárásra megy a speki péntektől.

FOMC döntés nem lesz váratlan senkinek este.Péntek lehet még érdekes kint,ott lehet kereskedni.

Husvét elött is bejött a shortzárásos elgondolásom,bízom a maiban is.

Tény hogy posvány itthon minden,sajnos úgy néz ki a következő 4 év is ilyen lesz.

#701956 BudFox Előzmény: #701824

azthiszem én viszem át a shortjaimat a jövő hétre....USA is tegnap elég sokat emelkedett, ráadásul majdnem megint ATH -n vannak.....most már esni kéne, de nagyon.

USA is őrület ám....fél ország közepe tornádó súlytott....emberek tömegével halnak meg a viharokban, összedőlnek komplett utcák....szükségállapot sok megyében...megbénul egy-egy régió....erre tegnap is rally volt a piacon...

ezeknek totál elmentek otthonról..

#701954 BudFox Előzmény: #701945

Helló HAthor :_))

ez eléggé lefele áll..ahogy a grafikonodon látni..

azért vegyes a kép....lehet egy meglepetés, és akkor meg kitöretik fölfele...az biztos hogy nagy mozgások lesznek, fel kell készülni majd mindenre.

#701953 BudFox Előzmény: #701945

csend és hullaszag van ezen a tőzsdén....de főleg a hati haldoklik nagyon....

#701940 sztiv1 Előzmény: #701937

Mai nap végére játszom,meglátom mi lesz,P.stop bent van,meglepetés már nem érhet.

Ha nem lépek, nem is nyerhetek.

#701937 Hathor Előzmény: #701825

en sem ellenkezni akarok, de ahogy mondtam, amennyit emelkedtunk, ugyanannyit estunk ma.

brutális elfordulás a bé…

#701844 Borska

brutális elfordulás a bét-től, teljes közöny és érdektelenség, ilyen légkör veszélyes robbanóelegy, egy kis szikra és olyan brutális erővel tör ki, hogy csak szuszog az ember

speki longnak gondolom a pozimat, de szeretném huzgált stoppal egész magasra felkísérni, alkalom adtán rányitni még....

véleményem szerint az első fecske a MOL lesz, nem tudom mikor de úgy érzem jönni fog egy 5-8% plussszos nap, amiután elszabadulnak az indulatok ( érdemes havi csártra ránézni ) 13300as szint lendülettel törése érdekes fordulatot hozhaz

OTP 4600 fölött indulhat(na)

persze komplex dolgok hisz egy ökörborjú orosz politika minden áthúzhat, bármi lehet

...kiderül