Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#697504 Bendeguz Előzmény: #697482

szerintem papírja válogatja. amit eddig néztem, azok nagy többségben lejöttek rést tölteni.

#697482 Lebleuf Előzmény: #697467

Én tudom, hogy rossz helyen dobom, és lentebb visszavettem volna, de kb ott dobom, ahol már dafke tartani kell, ahogy olvastam Bencétől is pár napja, ott is magamról írtam és pl. az LCI a rés tetején áll már a 3. napja én meg dobtam volna a felét.

Jut eszembe, kérdezni akartam korábban:

Mi a tapasztalat, USÁ-ban nem működik a rés betöltés, ha már elérte?

VIV meg ott fordult eddig, ami alatt nézem a beszállót. Na ezt még nyesem, polírozom…

Elárulod hol vagy saját áron (nullában)?

#697467 Janicroft Előzmény: #697361

Én megvettem ma a Vivendit 19,81-en, lássuk mi lesz belőle.

Az FCC-t a fene vinné el, úgy tűnik hogy Soros és Bill Gates sem elég a csodához ha én beleveszek valamibe.. Merthogy megvettem azt is, de én még mindig tartom...

#697361 Lebleuf Előzmény: #697360

Nekem most felszabadult (mínuszban zártam az FCC kalandom, 5% plusz sem volt elég a nullához. oda fogok figyelni mennyit érdemes vennem; nem 20-25 darabozok…), és így szerzek befolyást a cégben. :-)

Matgab légyszi szólj, mielőtt belevennél! (esetleg ha olvasnád) :-)

#697360 Janicroft Előzmény: #697357

A Vivendihez még annyit, hogy ezt írják: (+) Az elemzői várakozások szerint nem kizárt, hogy a befolyt összeg egy részét osztalékfizetésre fordítja a Vivendi. A konszenzus alapján jelenleg 1 eurós kifizetés várható, ami 5 százalékos osztalékhozamnak felelne meg a jelenlegi piaci árhoz képest. Ezen felül saját részvény visszavásárlások sem zárhatóak ki.

Viszont eddig is volt osztalék, néha több, néha kevesebb, de 1 EUR minimum. Tehát 1 EUR a jelenlegi árfolyammal 5%, ha meg jutna a befolyt zséből is osztalékra az még vonzóbb lenne!

#697359 Lebleuf Előzmény: #697358

Oké mester megpihensz, nem akartalak terhelni.

AVH például a mai esésben már támasztott, majd erősödött! fel a fejjel!

Bakker a FB-n láttam azt a dj-t most meg Arnold! :-))

Jófélét léptél innen lefelé, de ez nem volt kérdés eddig sem.

#697358 Bendeguz Előzmény: #697357

Nem nézek semmit se, kicsit megcsömörlöttem. Kaptok még egy fun fact-et: légvonalban 1,5km-re fogok lakni nagy kedvencem, Arnold Schwarzenegger szülőházától :)))

#697357 Lebleuf Előzmény: #697355

HPQ-t nézem innen, nézem onnan, végül is 32.56-on zárt…

VIV-et nézted? Marketwatch-on keresd, asszem stooq utálja vmiért.

#697353 Lebleuf Előzmény: #697350

Hatalmas! kopirájtot rá! :-D

Gondolom Rob örülni fog ennek a dumcsi körünknek is… :-))

#697351 Lebleuf Előzmény: #697348

Telibe kaptad, pont ezen kattogtam már mikor magamnak hobbiból nyákra forrasztott kütyüt készítettem, hogy milyen jó volna egy csini tokot gyártani hozzá, és itt sajnos el is akadtam, pedig lehettem volna én az első FabLab létrehozó… Bakker, sokszor a tuti ötlet előszobájában vagyunk, csak a küszöbön sarkon fordulunk. Én legalábbis eljátszottam párszor.

#697350 Bendeguz Előzmény: #697348

azonnal írnék egy alkalmazást, hogy a szerelmes párok a távolban ki tudják nyomtatni egymás genitáliáját :D:D:D

#697348 Janicroft Előzmény: #697344

Tényleg arra számítok hogy eljön az elérhető, otthoni 3D nyomtatás korszaka. Gondolj csak bele milyen lehetőségekkel kecsegtet ha van otthon egy ilyen szerkezeted és otthon le tudod gyártani/ki tudod nyomtatni magadnak a telefonod tokjától kezdve az evőeszköztartóig bármit. Még egyszer mondom ez csak teória, de ha ezt a HP tudja meglépni akkor az őrületes lesz. Ha meg a DDD vagy az XONE jönne ki ilyennel akkor ők tarolnának.

#697344 Lebleuf Előzmény: #697342

Az tuti, már most vennék egyet (bár kétségtelenül lefedetlenül hagyom a mindenki kategóriát :-).

#697342 Janicroft Előzmény: #697334

HPQ-hoz találtam egy új hírt hogy miért nem lesz mégsem akkor hatása annak ha beszállnak a 3D nyomtatásba:

http://www.fool.com/investing/general/2014/03/24/hewlett-packard-companys-3-d-printing-plans-are-me.aspx

Egyáltalán nem értek vele egyet mert szerintem a HP olyan technológiai akadályokat küzdött le mellyel a 3D nyomtatást mainstream kategóriává teszik, igaz erre még nem láttam utalást sehol, de van egy olyan érzésem hogy ez következik és az nagy rakéta lesz a cégnek. Mindenki ilyen 3D nyomtató sz*rt akar majd venni, az emberek megvesznek majd érte.

#697334 rbbj11 Előzmény: #697332

NUS: meglátjuk, talán tévedek

MUX nekem továbbra is nagyon meredk rv, de igazad lehet

HPQ zárásra is legyen min. 32.5-ön, akkor talán meg merem játszani

#697332 Bendeguz Előzmény: #697286

HPQ: 32,5 kábé megvolt. látom én hogy megy ez, de ebbe beugrani most az elveimmel ellentétes volna. naposon, hetesen túlvett, eladási jelek sokasága van benne. persze, megy a tömeggel, de nekem akkor se tetszik valami miatt.

MUX: indikátorok alaposan lehűtve, a teljes emelkedés 50%-os Fibo-ján van most. muxnál az 50% a komolyan veendő szint a tapasztalat alapján. Szerintem egy váll-fej-váll kinéz, felmehet 3,05-ig, ami innen kb 20%. Aki bátor, vegyen az első plusszos nap után!

NUS: továbbra se értem miért szálltál be ebbe ma. Semmi okot nem látok rá. Abszolút semmit :) bocs... :(

#697330 rbbj11 Előzmény: #697302

valóban jól néz ki, jól hangzik, csak azt nem értem, miben volt annyira más a cég 1,5 éve, amikor 14 alatt kereskedtek vele?