Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#685577 Boby. Előzmény: #685575

Az én elképzelésem szerint ezek a réssel fel napok akkor fognak eljönni, amikor eladósorba kerül a papír. Addig lassan, vánszorgva lesz csak a fel.Persze ez az egész csak az én fikcióm.

#685575 birkanyiiroo Előzmény: #685571

Arra leszek kíváncsi, hogy mikor és milyen manőverrel törnek majd ki fölfelé. Erre is megvannak a megfelelő brókertechnikák, de egy ilyen befülledt és illikvid piacon mint a BÉT, valszeg mégsem lesz annyira egyszerű mutatvány. Ha tippelnem kellene, akkor nyitási/zárási résképzésekkel való felugrálásra szavaznék.

#685572 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #685565

Tényleg vazzeg! Köszi, hogy szóltál mert erről az iceberg-ről idén teljesen megfeledkeztem....

de ebben az esetben is csak süllyedés lehet a vége a dolognak mint tudjuk.... Ótvar papír ez! :-) Mikor fog ez felső limiten zárni? Soha... Elegem volt már a teszetoszáskodásból ! Azonnali, nagy nyerőt szeretnék! :-)

#685571 Boby. Előzmény: #685569

Hasonló lehet ez a mutatvány ahhoz, ahogy a méreténél fogva a Templeton támaszt és lehetőséget nyújtott a hazai hozamok csökkenéséhez.

#685569 Boby. Előzmény: #685557

Nem àllítom, hogy minden esést meg kell venni, de szerintem ez egy olyan alacsony kapitalizációjú ám mégsem junk részvény, ami remek megtérülést hozhat olyan alapoknak akiknek ebben az alacsony hozamkörnyezetben befektetni való gubájuk van.Az àr növekedés hajtóereje szerintem nem annyira a cég jövőjével kapcsolatos, hanem sokkal inkább az eladók szép lassú kiszívásával kapcsolatos.

#685565 birkanyiiroo Előzmény: #685563

"...Eladói oldal "szinte" üres, ami a telkónál azt jelenti, hogy az árfolyam délnek veszi az irányt."

Iceberg-ről azért ne feledkezz meg... (re: Titanic) :-)

#685563 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #685557

"Néhány hét vagy 1-2 hónap ücsörgést meg simán ki lehet bírni... "

Mi az hogy! Tudnál is róla mesélni..., bár az utolsó pár napot már nem tudtad kifenekelni legutóbb! :-)

A legközelebbi esést megveszem, de akkor már 28x lesz :-) Nekem kísértetiesen hasonlít a helyzet arra, amikor olyan csúnyán(vagy szépen, nézőpont kérdése) letuszakolták. Eladói oldal "szinte" üres, ami a telkónál azt jelenti, hogy az árfolyam délnek veszi az irányt.

#685557 birkanyiiroo Előzmény: #685551

Pontosan így van. Innentől már minden esést meg kell venni benne. Néhány hét vagy 1-2 hónap ücsörgést meg simán ki lehet bírni... ennél a pappernél ez alapkövetelmény.

#685551 Boby. Előzmény: #685522

Sok-sok évi esés után, csupa rossz hírekkel övezett telkónak állt alá valaki a mélypontnál.Nem gondolom, hogy 30 ft nyerő lett volna a célja.Ez a 30 ft fórum szinten elmegy, de azzal az összeggel amivel a matyót megfogták, már nem hiszem.A sok beragadt kisbefektető miatt várható volt, hogy nem lesz ez szputnyik, rádásul sokan közül7k szintén beszálltak 300 alatt és most megy a darázás.Én továbbra is kitartok, sőt azt gondolom, ha holnap bejelentenék a matyónál, hogy kiszállnak az energia bizniszből azt pozitívan reagálná le a piac

#685522 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #685519

Ezek a shrotfóliós cikkek..... olyan nagy okosságokat tartalmaznak mindig. Mindenki tudta, hogy a választások előtt még lesz minimum egy(én kettőre tippeltem, de a fijjúk azt gondolják, hogy egy is ölég lesz a választási győzelmükhöz, és ebben még igazuk is lehet) rezsicsökkentés... Szerintem a választásokig nem lép ki az üzletből a telkó. Utána ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy szotyis szeretné, akkor talán kilép.... bár, választások után már nem lesz annyira fontos ez a rezsiháború!!! (lesz egy kis megtorpanás, akárki is nyer)

Vállalatok » Telekom Új…

#685519 Hathor

Vállalatok » Telekom

Újabb rezsicsökkentés - Bedobhatja a törölközőt az MTel

2014. január 9. 07:00

Egyre biztosabb, hogy még a választások előtt jön a rezsicsökkentés harmadik köre, ami érzékenyen érinti a Magyar Telekom energia kiskereskedelem szegmensét. A rezsivágás arra kényszerítheti a vállalatot, hogy a lakossági ügyfelek megtartásában és a bevételek növelésében fontos szerepet játszó egyetemes szolgáltatások

http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/ujabb_rezsicsokkentes_bedobhatja_a_torolkozot_az_mtel.2.193706.htmlterületéről kivonuljon.

#685496 birkanyiiroo Előzmény: #685491

"...Ma beálltam 305-re vételi szándékkal, de hálistennek nem kaptam...."

Valszeg azért nem kaptál, mert holnaptól már felfelé fog indulni. :-)

#685491 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #685473

A 312-es "frissen" vásárolt pakkom még megvan, meg egy pici a régebbiekből(a story miatt tudod! :-) ! Ma beálltam 305-re vételi szándékkal, de hálistennek nem kaptam....

#685488 Janicroft Előzmény: #685468

OK, értem már miért írtad, de félreértettél, nem vagyok az a fajta ember aki idejön károgni, csak szembejött velem ez a hír és beírtam ide. Én örülnék a legjobban ha pozitív hírek vagy fejlemények jönnének mert telekom részvénnyel tele van a padlás nálam.....

#685470 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #685432

Lárifári! Nincs gááááz! Szopj@on az állambácsival a Vodafone, legyen ővék az asztalról lehulló morzsák! :-)

Az elmúlt hetek nagy csatáiban szerintem megszabadult állam bácsi a maradék telkó pakkjának egy részétől is, legalábbis remélem... mert minek az neki. (bár mind1) Tőlem mehet vissza 27x-re oszt akkor veszünk megent.

#685468 Boby. Előzmény: #685465

Nincsen ebben semmi kivetnivaló, csak csupán csodálkoztam, hogy amikor negatív hír jött arra beírtad hogy lesznek következmények, amikor néhány nappal v. héttel ez előtt pozitív hír jött, arra akkor nem emléxem, hogy reagáltál volna. Véleményem szerint most nem ezek a kis fajsúlyú funda hírek az igazi mozgatórugók.