Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#683974 birkanyiiroo Előzmény: #683972

Nyilván így van, vezéráldozatot hoztam. :) de sajna nem láttam más lehetőséget arra, hogy essen végre egy jót. ,-)

#683970 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683965

No-no!! :-) Azért jut is marad is! Nagyon úgy néz ki, hogy valakinek még maradt egy rakás, és szeretne megszabadulni tőle minél alacsonyabb áron....(azt nemtom miért :-) Beálltam venni is, toljuk csak a gyorsnaszádot! (addig amíg viszi a lendület)

#683968 birkanyiiroo Előzmény: #683964

Beszálltam ugyanott, ahol a korábbi legmagasabb pakkom volt a soványprofitos eladás előtt..:-) Mehet már 270 alá. ;-)

Remélem matgab figyelme is ráterelődik lassan a papperra... :)

#683964 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683961

Kicsit adtam el...(olyan ritka élmény itt a rendes profit realizálás :-). Többit csak 320 felett adom oda az éhes disznóknak, kik telkó részvénnyel álmodnak :-).

De venni és kéne ám!!

#683963 Hibaz Előzmény: #683961

Lehet,hogy rosszul döntöttem,de a 274-285 közöttiek elmentek 318-on......

#683961 Boby. Előzmény: #683957

" Megérdemelné ez az rv a jó szelet...."

Nem vagyok gép előtt, de amit így látok a mai műsorból az nekem eddig tecccik! Mondjuk a horoszkópom is azt mondta, hogy ma semmi nem tudja majd elrontani a kedvemet.

Sziasztok! Gyakorlatil…

#683957 Borska

Sziasztok!

Gyakorlatilag még sosem írtam ebbe a topikba, és mivel a két nagy blue-n kívül más egyedi rv-vel nem is igazán foglalkozom, ritkán olvasgatok itt. A pénteki Matáv produkció azonban ide hajtott.Kíváncsi voltam a reakciókra és a gondolatokra.

Főhajtás és tisztelet!!!! Szimpatikus résztvevők, okos gondolkodás!

Akinek sikerült az alj körül belecsípni gratuláció, aki még mínuszos annak javulást kívánok.

Megérdemelné ez az rv a jó szelet.....

sok sikert Nektek!!!!!

#683826 Janicroft Előzmény: #683795

Hasonlót vittem véghez tegnap én is, volt még 500-ról pakkom amit osztalékra vettem tavaly év elején, de most akartam kicsit adót optimalizálni ('hál Istennek idén volt erre ok) aztán eladtam az 500-as pakkomat 300-ért, utána meg visszavettem ugyanannyiért. Ez még délelőtt történt aztán mikor délután visszanéztem ide a topikba, látom a telkónál van 20 új hozzászólás, és repkednek itt a 312, 316, stb árak, mondom micsoda?????? :DDD Elég érdekes, nem tudom mi történik itt.

#683814 Boby. Előzmény: #683803

Köszönöm, nagyon aranyos vagy, de a számlaszám csak egy kihagyhatatlan poén volt! A tőzsdén, bármilyen siker amit elérsz, bármilyen infó, ötlet vagy tanács alapján is éred el, a te döntéseden múlik, így a siker is téged illet és nem az ötletadót.További jó szelet és sok pozitív pozit neked!Remélem - a saját érdekemben is -, hogy a későbbiekben is tudok majd hasznos gondolatokkal szolgálni, elvégre egy ilyen fórumnak ez lenne a lényege!

#683812 birkanyiiroo Előzmény: #683794

Jövök majd, persze!... de most még nagyon olcsó, itt nem éri meg beszállni. :) Nem ér semmit az olyan telkó beszállás, ahol 1-2 hónap után máris nyerőben vagy, ilyet bármelyik másik instru is "tud"...:-) Telkó profitra illik legalább 4-5 hónapot várni. Na erre gyúrok.

#683807 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683806

Ahogy föncsi jóslatainak (persze ezek nem jóslatok ám, lósz@rt, komoly elemző munka és sok évtized tapasztalat áll mögötte), "bejövöségét" figyelgetem, attól aztán végképp nem kell tartanod. :-)

#683806 Hibaz Előzmény: #683763

Remélem a jóslatod nem válik valóra,miszerint jövőre lesz a mélypont..:))

#683803 kissat Előzmény: #683801

üveg borra gondoltam amikor rettenet nyerőben lezárom, ha az inkognitód megőrzésével megoldható:)