Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#683801 Boby. Előzmény: #683800

Szívesen! Ezentúl a nick nevem mellet megjelenítek majd egy számlaszámot is, ahol a köszönetet fogadom.:)

#683800 kissat Előzmény: #683796

Boby!

Két napja 303- on álltam eladáson, tegnapi írásod hatására kivettem a megbízást.

Egy szívrohamot megúsztam, helyébe fejtörést nyertem, azt hiszem, nem rossz csere.

Eddig legalábbis.

Köszönöm.

#683796 Boby. Előzmény: #683790

" Szerencsére nem dobtam. "

Ez majd még elválik.Én a további lassú emelkedésnek jobban örültem volna. A mai nap utàn vagy jön valamilyen bejelentés, vagy lecsorgás kezdődik ami további talàlgatásoknak fog teret adni, kétségeket ébresztve az emelkedésben bízóknak.Az elkövetkező napokban, mint egy gps azt fogja kiáltozni az agyam, hogy újratervezés, újratervezés.

#683795 Tapasz Előzmény: #683756

Köszi. Ma két régi pakkot zártam (294-307 és 302-316) . Van még egy nagy pakk 320 körüli átlaggal, jó lenne ha januárbn elszaladna 330 körülire. Meg van egy ugyanakkora pakk, melynek átlaga papíron nemsokkal 400 alatt van, de azok osztalékosak, meg csináltam velük egy kis barba trükköt. Normál számlán voltak, eladtam őket 320 ért veszteséggel, így azon a számlán lévő 50 000 nyereségadót megspóroltam, majd visszavettem őket tbsz-re 298 ért.

Jó volt ez az év a tőzsdén minden szempontból. ennél rosszabb sose legyen.

Remélem a tisztelt fórumtársaknak is hasonlóan jól sikerült.

#683794 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683788

Jól tette! Remélem van még egy kis fing@atni való azon a "szereplőn", majd segítek én is.(persze csak a magam szerény eszközeimmel ugye) Azért birkanyiró kolléga is besegíthetne megent a gyorsnaszád reptetésbe. (számítok rá, hiszen itt már olcsó :-)

Én csak pici szereplő va…

#683790 WePi.

Én csak pici szereplő vagyok, de 11-én vettem 293-ért, aztán tegnapelőtt 297-ért megdupláztam. Egon letörési utalása némileg elbizonytalanított. Szerencsére nem dobtam. :-)

#683788 Boby. Előzmény: #683786

Én két, kicsit nagyobb szereplő csörtéjére gondolok. Az egyik kiszagulta a másik poziciójàt és jól megf*ngatta a másikat.

#683786 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683780

Short nyírás, short nyírás..... biztos az én 305-ös vételemnél kaptak a fejükhöz, hogy van ott még ahonnan az gyütt, oszt összes@sták magukat :-) de azért ez brutális volt, ritkán látni ilyet (a telkónál főleg ugye). 332-ön azért rádobtam volna még egy keveset.

#683780 Boby. Előzmény: #683774

Short nyírás. Remélem nem ez az egész story az emelkedés mögött, hanem csak egy következménye a storynak.

#683779 banyaiz Előzmény: #683774

Talán túlságosan szétverték utóbbi hónapokban. Sorban jöttek a rossz hírek, történelmi mélypont stb, talán most az a helyzet, hogy már mi rossz történhet még vele szitu, plusz ár a béka segge alatt.

Azért bux közben tartotta a jól bevált 18xxx-es értéket.

#683774 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683761

Ugyan halvány fogalmam sincs, hogy mi történt..., oszt lehet megbánom, hogy nem dobtam a maradékot 316-on, de ilyen tételben csak nem azért vették mert... !? Persze mint tudjuk, 300 felett olcsó igazán ez a papír :-) és erre talán rájöttek nálunk tehetősebb izékék is. Elvégre számtalanszor elmondtuk a kollégával... ideje volt megérteni :-) Amúgy van ötleted mi történhetett itt?

#683763 Kissherceg Előzmény: #683758

ahhoz kevés volt, mert így is mínuszban zárt az index. Amatőrök... :) szép hati zárás volt...

#683762 birkanyiiroo Előzmény: #683744

Szép tömés volt záróban... mondanám a kívülállók nyugalmával. :-)

Bár ne így lenne, és felmenne legalább 350-ig. Nagyon sok ember életét keserítette meg már ez a papír az utóbbi években, rájuk férne egy kis profit, vagy annak legalább a halvány reménye.

#683761 banyaiz Előzmény: #683757

Az öreg lajhár ha egyszer elindul. :) 50 Ft-os osztalékkal nem volt ilyen aktív.

Gratulálok. :)

Záró db számra is érdemes rápillantani nem volt kevés.