Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#681189 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #681188

Kieszi a könyvet??? besz@rok.. Csak nem a telkóét! Én meg most valahogy nem vagyok éhes, szóval légyszi kapj ki egy harit a könyvből!

#681183 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #681181

Hát persze! Szerintem azért nem kell ez a kutyának sem mert péntek van! (hétfőn meg azért nem kell majd mert hétfő lesz..). Éljen a mikulás rally!

#681181 birkanyiiroo Előzmény: #681136

Jelenleg "az ellenség figyelmének elaltatása" című fejezetet olvassuk. Szerencsére akármerre is indulna belőle, jó lesz ez... és strong buy! :-)

#681179 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #681150

"Arra lennék kíváncsi itt ezen az áron elkapná egy qe kivezetés para vagy ilyesmi mit csinálna."

Milyen qe kivezetésről tetszik beszélni? A paráról nem is beszélve ugye...

Amúgy én meg azt gondoltam, hogy jön ez a xetra az icebergjével, oszt jól megtörjük a jeget, és délben már 305 forinton leszünk.. :-)

#681150 banyaiz Előzmény: #681136

Nem trendforduló miatt , az egy szimpatikus szám nekem. :) Illetve az volt tavasszal.

Úgy megmaradt a fejemben.

Pedig vmikor veszek belőle tbsz-re, szeretném látni mit csinál ha jön egy komolyabb esésféleség a piacokon.

Mondjuk benne van, hogy bőven 300 fölött lesz akkora már, és visszaesik mondjuk 300-ra.

Arra lennék kíváncsi itt ezen az áron elkapná egy qe kivezetés para vagy ilyesmi mit csinálna.

Megtartanák kb itt vagy menne le új aljra.

#681136 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #681123

Ne teszetoszáskodj.... egyébként a papír jelenleg nem olcsó, ellenkezőleg.. még túl drága, majd 320-nál (lesz) lenne olcsó! Szóval mire az ember észreveszi a trendfordulót, és bevásáról... na akkor derül ki, hogy lóf@sz van itt csak nem trendforduló, és a papír összeroskad....

#681135 banyaiz Előzmény: #680963

Elméletileg nem lehet kizárni. Úgy tudom, hogy mindenhol tőzsdén vannak ahol terjeszkedtek.

Kivezetés mellett szólna, hogy nem kellene osztalékot adni a 40% közkéznek (idei évre amúgy sem adnak). Ellene, hogy egy rakás lé lenne, plusz kérdés, hogy mit hoz még itt a forradalom. Persze most olcsóbban lehetne kivezetni mint pár évvel ezelőtt.

Nem tudom mennyi esély van rá.

#681123 banyaiz Előzmény: #681104

Ezt még tavasszal terveztem mikor osztalék előtt eladtam. Most még túl olcsó. :)

#681099 banyaiz Előzmény: #680986

320-nál akartam venni.

Megvárom míg visszanéz oda aztán lecsapok rá. :)

Nem ugrálok. Van így is bőven papírom hasonlóan "jobban" teljesítőek.

#681083 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #681074

Nem hiszem hogy jó ötlet lenne...... a gyorsnaszádunk gyorsan nekiütközhetne annak az iceberg(már a neve is horrorisztikus) izének.

#680991 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680963

Amint látom kolléga rám tolta a felelőséget, (csak a pakkját rám ne tukmálja) Annyit talán elárulhatok,(bár az életem kockáztatom) hogy napról-napra közelebb vagyunk a ki(fel)vásárláshoz, tehát nem távolodunk tőle! :-) Amennyiben egy kicsit magasabbról szemléljük a a "problémát", annyit tudok még mondani(ezt viszont teljes bizonyossággal), hogy kizárt dolog, mert nem tudom :-)