Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#680784 Janicroft Előzmény: #680755

De jó hogy ma kezdtem el hígítani a 400-as meg 500-as pakkokat....

Kb. olyan szinten szerencsétlen vagyok mint matgab, komolyan mondom ez hihetetlen. K életbe.

#680775 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680774

Mindkettő (majdnem) lehetetlen esemény.... De ne hasonlítgassunk már egy lepukkadt, motor nélküli trabantot, egy kicsit poros ferrárihoz! :-)

#680774 Zotya32 Előzmény: #680763

Nem nagy kunszt erre fogadni. :-)

mi lesz hamarabb 200ft? A keg vagy a telekom? Ez már érdekesebb. :-)

#680773 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680772

Persze, hogy lesz egy kis pánik.... ott kell venni gyorsan :-) A 0 osztalékról már értekeztünk régebben. Számomra a bejelentés "időpontja" azt jelzi, hogy a cég valahogy nem érdekelt abban, hogy magasabbra kússzon a részvény ára mostanság. (januárban sem lett volna késő ezt elhinteni szvsz). Szóval mégis csak egy büdös kurv@ ez, nem cicuska ! :-)

#680772 birkanyiiroo Előzmény: #680770

Gondolkozzunk logikusan Béláim! (bár ilyen hír után nem könnyű feladat)...

PF-ről palizáltam ezt a hsz-t, mellyel maximálisan egyetértek:

"...az osztalék nem megy ki a cégből, elvileg az hozzáadott értéket jelent, DE pánik lehet sajna.....arra lennék kíváncsi, az elmúlt hét felhúzása shortzárás és esetleg bennfentes shortnyitás lehet -e?... vajon 275 alá megyünk??? vagy minő meglepő felhúzzák esetleg 300 fölé??? " (#108598)

#680770 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680768

"Csak aztán nehogy emelkedés (kilövés) legyen a vége! :-) "

Igazad is van! Hogyan vennénk akkor olcsón!? :-) Viszont van egy olyan érzésem, hogy a mai 296-os eladásom rövid távon nem volt rossz döntés...persze azért van még a cafkából :-) Holnap nyitóban természetesen túlreagálják az amatörök... dobálgatják majd mintha ingyé lett volna(és majdnem úgy is volt). No, akkor fogunk mi szinre lépni megent.. készítsd a kosárkákat! :-)

Hibaz nevezetü játékos m…

#680769 TrendMan

Hibaz nevezetü játékos már délelőtt sejtett valamit

/lásd lent/

Bennfenntes van sorainkban, vagy én vagyok ma született bárány?

#680763 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680755

Természetesen nincs gáááááz! Ezt tudtuk, csak nem sejtettük! :-) Azért, abban teljesen biztos vagyok, hogy előbb fog osztalékot fizetni mint a KEG :-) Mondjuk a hír bejelentésének dátuma, több mint érdekes!? A cég értéke ettől nem lesz kevesebb,sőt! Az állam bácsi is kiszórja a pakkját(szvsz az elmúlt hónapban is adott belőle) minek üljön rajta!? Majd mi megvesszük olcsón! Igaz birkanyíró kolléga? :-)

#680758 TrendMan Előzmény: #680755

Szuper,

Koräbban milyen szép terveket hallottam itt meg ott arról, hogy a Telekomra akár nyugdij előtakarékosságot is lehetne alapozni.

én is adtam ma el két mi…

#680680 Tapasz

én is adtam ma el két mikro pakkot 295 ön (285 ről) A nagyobb pakkok még megvannak

#680663 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680658

Az szép lenne, ha addig elmenne idén...vagy január végéig (vannak kétségeim), de az elmúlt másfél hétben önmagához képest szépen muzsikált a "cicuska". Mind1, mi tudjuk, hogy a cég ennél többet ér, erre majd rájönnek mások is 300 felett.. (itt még túl drága :-)