Én még mindig longot várok !! Ez a véleményem, csak azért zártam ,hogy legyen hasznom.
Eszem ágában sincs shortolni, csak longra játszom most !
Én még mindig longot várok !! Ez a véleményem, csak azért zártam ,hogy legyen hasznom.
Eszem ágában sincs shortolni, csak longra játszom most !
A rés betöltés kár, hogy megvolt !
De,ha fölé zár az még biztató jel!
Na megint változott a véleményed? ,-)
Doji óráson alakul most 4órához közeledve a mutatott nyakvonalon.
Longosokat is meg kell ijeszteni ! Nem longolhat mindenki, kirázás van és shortos beetetés.
"nahhhhh"
betöltöttük a rést 423-467-es rést pont.
Ezzel visszateszteltük a dupla alj nyakvonalát.
Emelkedő ék divergált, amit kettős top hozott le.
Most hogy visszateszteltünk felőlem mehetnénk tovább fel! :D
nahhhhhh, ez így longos szemüveggel nagyon nem szép
...már ha így marad és nem érkezik a felmentő sereg
felét kicsuktam a pozimnak(short) mert mennem kell és nyugodtan szeretnék aludni.
Ilyenkor fura a szitu mert nem tudom eldönteni minek örüljek?
Ha emelkedik a hati örülök, hogy jól döntöttem, de a maradék pozim meg apasztja a bankszámlám.
Örök paradoxon számomra a tőzsde. :(
Ha már 30perces.
http://postimg.org/image/yifec8pcd/full/
Volt egy emelkedő ék Buxban, ami divergált az indikátorokkal.
Változik a piac változtatok én is. Reggel arra számítottam hogy 18680fölé lesz egy zárás szép fehér gyertyával ,nem jött be. de még mindig a longban hiszek és nyitok ha 18680 fölé zár a piac 30 percesen.ja bux-ról beszélek , a hati az csak követi
Ezt 21órája írtad ,-)
"Ne sajnáld ! Lásd a jobbik oldalát, menni fog még felfelé elég sokat.
Majd emlékezz rám!"
Gyors megvilágosodáson estél át.
30 perces buxot elnézve nagyon csábító a short, !!!! DE kivárok
állíts fel szabályt a belépsre és zárásra ! Ne kereskedj mindig !
korrekt válasz
Mindig is tiszteltem azokat akik képesek betartani a játékszabályaikat.
Sajna én érzésből nyomom...
de tudod! ...a kibicnek mindig a legkönnyebb XD
A részvényeket egyenként nézve jelen pillanatban az OTP nagyon longos, MOL 16225 alá nem zár naposon az is longos, Richter 3680 alá ne zárjon akkor az is longos. Short nak nincs helye nálam. Kinek mi a véleménye ERRŐL ???
Azért zártam, mert felállítottam egy szabályt és azt betartom, hogy a nyereséget megvédjem.
Majd újra nyitok inkább ,ha emelkedik. Végül is 18188-nál nyitottá és 18630-nál zártam.
Lassan 6 napig tartottam. A piac longos, Short nálam még messze van a játékszabályom szerint.
Te mi alapján kereskedsz ? Megérzés ?? Az nekem nem jött be.
Itt mondjátok a híreket, amit én nem értek , csak a gyertyákat figyelem, abból döntök.
Még mindig hisz Magyarországban a londoni elemző
2013. szeptember 18. 12:43
Mind a fiskális, mind pedig a monetáris politika támogatja Magyarországon a gazdasági növekedést, ezért a Merrill Lynch elemzői kitartanak kedvező előrejelzésük mellett - derül ki az elemzőház legfrissebb véleményéből, amit azok után adtak ki, hogy Budapesten jártak.