a tiedet meg lehet ám nézni bezzeg
A nagy hóhányó szereti kölcsönadni a részvényeit, Gump1,a nagyúr.
Gratulálok a kitartásodhoz,úgy néz ki meg fogja érni,bár az idegeskedést hónapokon keresztül nem fizeti meg senki
Én szotyi papírt ritkán veszek..ezek a kisforgalmú bennfentes infókkal manipuláló kis vackok.
Ezt a topikot azért olvasom mert érdekel a kisbefektető "logikája" reakciója..önigazolása, magyarázkodása.
1. A csőd az nem felszámolás..ebben az esetben a hitelezők lettek a tulajok..
2. ha nem látnák benne a működési modellt akkor nincs megállapodás..
3. de ha a eszközérték piaci ára is magasabb mint a hitel akkor felszámolják..
4. de ha az eszközök egyben és működtetve többet érnek akkor beszállnak..
5. akkor is beszállnak ha a tulajdonrészük könyv szerint többet ér mint ha azonnal felszámolnák a céget..hiszen ez a saját mérlegüket rongálná..ez meg nem most van..és addig bármi lehet.
Az a baj, hogy Ex végigtrollkodja már évek óta az egész fórumot..
Több, mint 6400 hozzászólása volt csak ebben a topikban :)
Először kapjak kölcsön, utána adom, amennyit épp adnak érte. Nem szeretném megvárni a végkifejletet.
Szia!
Pontosan ez megy már egy éve, több, mint egy éve és most továbbra is.
Érdekes, amikor Hathor lefelé várta és tette be az alakzatokat, amik mindig zakót mutattak, addig Ex-nek semmi baja nem volt, sőt, örült, hogy mindenki veszít, és ezt az alakzatok is alátámasztják.
Mióta van néhány jobb felfelé kör, azóta Hathor egy bűnöző:
"fizetett beültető bennfentes info terkjesztésével bűnözó vagy
már hogy te veled kezdtek az is mutatja hogy kamu ami itt megy"
Miről beszélünk?
Szét floodolja a topikot, kikezd mindenkit, aki ide ír(na).
Ha Hathor beültető, meg még néhány általa annak titulált ember, akkor Ő micsoda? Kedves Ex asszonyság. Riogató, lebeszélő, eldobató, ezek a minimum jelzők.
Lehet mondani, hogy az árfolyam ezt támasztotta alá jobban, de utólag lehet ezt mondani csak.
Én is meg tudom mondani ma, hogy milyen számokat kellett volna megjátszani a lottó ötöshöz, amit az elmúlt szombaton húztak.
Ha a felduma undorító, akkor ugyanolyan undorító az, amit Ő csinál.
Még spekáról sem lehet írni, hogy felfelé mire számít valaki, mert az hazug, beültető, stb. stb.
Miről lehet itt írni akkor, amit nem támadnak meg? :)
Mennyiért adnád? ;)
keresd meg a kanapésokat, hátha van még elrejtve nekik pár db a huzatban. :)
8 óra 35 perc körül áltam be én is 117ft-ra 5000 darabbal.
És a "biztonság" kedvéért 107-ft-ra is 5000 darabbal.
Nem tudja véletlenül valaki, hogyan tudnék kölcsön kérni 110.000 db részvényt? Nekem kb. ennyit sikerült a csődegyezséggel a nyakamba varniuk, és úgy látom most van érdeklődés, szívesen eladnám már előre a részvénycsomagot. Aki tud segíteni keressen meg privátban. KBC, Random és az ERSTE nem foglalkozik vele.
Jaja látom bocsi, csak annyi a bántó hsz itt mások részéről, hogy nem is volt nyomrom letekerni az oldalt. Jó lenne ha normális hangvételt venne a fórum, s az érintettek végre normálisan, kultúráltan szólnának hozzá!
Nem értem, jött egy jó hír, most emelkedik az árfolyam, eddig lefele ment, végre van ez is az is, aki meg tudja, használja ki azt kész, mit kell ezen ennyit bonyolítani.
néztem reggel, írtam is hogy 20k egyben állt be, és azzal már megvolt a 117 és utána is jött pár tétel, és pikk-pakk 45k lett, kerek számok voltak, talán abban lehettél benne. a 20k fix volt, egyértelműen látható. szóval ma sem kisbüfi vette, és pénteken ugyanígy nem vehette.
Maradjunk annyiban, hogy ezek a Te troll gondolataid megint.
Te agyszüleményed, mert egyszerűen nem érted, hogy jön ki a képlet, mert nálad más a képlet, és más képlet nem is létezhet.
Ezt mondom régóta. Fogalmad nincs mi van, mi lesz, de az embereket lebeszéled.
Stocknak: Tudom mi a csőd. Nem kell butának nézni az embert.
Nálam más a csőd, mint nálatok.
Nem újságból készülök fel, meg tankönyvből, ahogy az meg van írva a tanulóknak.
Én elhagyom megint kis időre a topikot, nehogy én legyek fórum romboló. Olvassuk tovább a csődöt, és az okfejtéseket!
Üdv.
Randomnál néztem a könyv nyitást 8:30-kor ((equitasnál érdekes módón csak 08:31:30 körül jön a könyv már addigi tételekkel egyben, így ott nem lehet nyomon követni az elejét)) , egy 20k-s vevő állt be első helyre, az veszi most, de lassan meg lesz neki mind, aztán nem tudom hol következem én, még 10k eladás jönne, remélem benne lennék. Még pénteken zárás után egyből beálltam 117-re.
nézd, szerintem aki konkrét tények ellenére hamis látszatot próbál kelteni, azt nyugodtan ki lehet tiltani, hisz a tapasztalatlan befektetők pénzére utazik.
kérdezlek téged: az e-star csődben van vagy sem? aki tagadja a csőd tényét, az megvezeti-e a tapasztalatlan befektetőket, vagy sem?
befektetőket???
na itt olyan egy sincs
aki volt az mind nagyon ráfázott 12300-118
a storyt ismerjük az a te bajod
volt itt ilyen kamufelhúzás nem egy aztán jött az ATL
nem irritáló, ő pénze, hadd lottózzon. csak amikor a lottózás mögé próbál tudományt varázsolni, az vált ki heveny röhögőgörcsöt :)
ráadásul még azt se tudja, mi az a csőd :)