Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#651989 Borska Előzmény: #651983

ajvé :( remélem komoly tőkepiaci pozícióid nincsenek..... ( ne vedd bántásnak!!! csupán a piaci fogalmak,összefüggések ismeretében is brutálisan kemény pálya ez, totál laikusan pedig öngyilkosság )

szerintem olvasgass a tudástár rovatban

a promt bux az indexkosárban szereplő súlyzott rv-k árfolyamából számolt viszonyszám, ami az épp aktuális állapotot tükrözi, ellentétben a hati bux-al amivel pedig kereskedünk, a kettő között van a sokak által meg nem értett, illetve félreértett kamattartalom ,ami itt állandó téma :)

#651970 BudFox Előzmény: #651893

sikerült, köszi :))

mondjuk tök xar ez az új program...a régi sokkal -de sokkal jobb volt.

ez bonyolult, átláthatatlan, és automatikus baromságokkal van tele...

na, mikor akarunk már esni végre ? :D

#651893 Borska Előzmény: #651888

instrumentum sorra jobb klikk , majd az instrumentum hozzáadása, ott beirod a keresőbe bux és hozzáad nyil, akkor újra megjelenik a táblázatban

#651888 BudFox Előzmény: #651884

apropó, :D

egy valami igen : eltűnt a prompt bux a sorból, és nem tudom visszavarázsolni , hogyan kéne ?

kereskedik valaki az ers…

#651884 Borska

kereskedik valaki az erste netbroker pro felületen?

létezik hogy leállt a frissítés ? ennyire megbízhatatlan ez a rendszer? már többed ízben tűnt fel a csúszás és számos elszámolási probléma...

bocs az OFF-ért

na most kéne egy-két rem…

#651850 Borska

na most kéne egy-két remegő kéz, 1000db MOL, 5000db RICHTER , 10000db OTP piacin bedobva, már mennénk is a lecsóba :)

#651698 Hathor Előzmény: #651684

Azért OTP remélem mehet tovább fel csökkenő ékem szerint, ami maga szerint nincs is a charton :D

#651626 BudFox Előzmény: #651574

ma visszateszt volt remélem.....

holnap mehetünk le.

áh..semmilyen válság nem múlt el énszerintem...csak az adatokat kozmetikázták ebben a 3 évben...

a mostani pénzügyi rendszer vergődését láthatjuk most énszerintem..lehet hogy még 20-30 évig is eltart, vagy csak fél évig..kitudja...

erre is fel kell készülni, nehogy meglepetés érjen minket egyszercsak.

persze longolni - skalpolni lehet mindig..

ha holnap is felfelé mennénk, lezárom a shortokat...már van rajta 1300 pont nyerő igy is.

#651623 BudFox Előzmény: #651558

nem is az a gond....hanem az a rengeteg fedezetlen pénz ami felgyülemlett...emiatt hirtelen megroppanhat megintcsak az egész rendszer.

#651613 wnprt Előzmény: #651587

Azt gondoltam, ma lemegy 18100-ig minimum, de h mért így alakult, valszeg közrejátszott az is, h sokan zárták a bluechipek shortjait, ami felfele hajtotta az árfolyamokat.

amúgy tervezem ám a lon…

#651584 Borska

amúgy tervezem ám a longot is , olyan 16200körüli hatinál valószínű fordulnék , és apránként kezdeném építgetni a témát

#651574 Fornit Előzmény: #651556

Legalább skalpoltam egyet az emelkedésben, ennyi értelme volt azért :) Hati shortokat tartom már nem is emlékszem mikor nyitottam őket, úgy a hónap első napjaiban.