Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#647212 BudFox Előzmény: #647148

nemtudom...én még tartom a shortokat...USA esik....eléggé esik ahhoz hogy vigyem át a shortokat.

még várok a lezárásokkal....de igazából én 17.300 -ra várom a határidőt. az lenne az igazi.

#647148 Aptiti Előzmény: #647128

400 felett kiszortam egy párat.

Nagyon bizonytalan ez a piac.

Ha egy nap van +200 pötty akkor azt zsebre kell tenni egy részét. Jobb a léleknek:)

#647128 BudFox Előzmény: #647052

én meg zárok shortot ha megyünk felfele...

USA -n múlik , mert az meg menne lefele, meg kéne is neki lefele menni, de nagyon. :-)

#647125 Waszeitung Előzmény: #647052

Ez a minden blue támaszon van kicsit erős....szívesebben használnám a "keringünk mint gólyapfhos a levegőben" kifejezést.

Veszegettem egy kis koss…

#647052 Aptiti

Veszegettem egy kis kossárra valót 200-250 között. Hígitottam a meglévő 300-350 közötti vételeimet.

No majd meglátjuk.

Ha esik bővítek.

Mintha a magyar piac nem akarna már esni. Kivárás van. Mi már nem mozgunk a külfölddel se le se fel. Forgalom híján nincs forró tőke.

Minden blue támaszokon van.

Hátha megpattana felfelé egy pár száz pontos körre.

#647040 BudFox Előzmény: #647018

Sőt, még annál is durvább :_))

No, de tőzsdére visszatérve .

volt ma egy kis felfele menet ? visszateszt....

de azért szerintem ebből nagyobb esés lesz kinnt, ami minket is a mélybe lök.

én a magam részéről bele…

#647020 Borska

én a magam részéről bele be adogattam 1-2vel a napi emelkedés kezdeményekbe, így lassan a futtatni szokott 20-25 darabos pakk felénél járok, ha letörné a 18k-t szeretném bővíteni, már ha letöri.......

ha rakétázik akkor pedig megint stopp csattogás

forgalom nélkül rángatjá…

#647019 Borska

forgalom nélkül rángatják a pillanatnyi elképzelések függvényében

de szerintem ez a mérsékelt jövök-megyek mind itthon ,mind pedig a nemzetközi piacokon kora délutántól át fog csapni csak megyekbe....

megpróbálták a tegnapi esés korekciójának jegyében feljebb tornászni az indexeket, de a korábbi napok mozgásának fényében ( mégpedig hogy a NIKKEI és a HANG SENG menete meghatározza a délután mozgását ) én inkább fordulóra és a napi aljak tesztelésére számítok

kérdés hogy aludtak az usa nagyfiuk :)

dd

#647014 Waszeitung

Óriási ez az idegbeteg mozgás...le tudja ezt vki követni?

Sem azt nem értem hogy mire ütik le,se azt hogy mire tépik fel :D

#647004 BudFox Előzmény: #646922

nem, kb. 65 forintból jön ki egy gombóc fagyi, de még nem számoltam ebbe bele a villanyköltséget, és a gépek amortizációját.

egy fagyipult használtan 200.000 , új és szép az 2.5 millió

fagylalt fagyasztó gép használtan 400.000 - 1.5 millió

újan 3-5-8 millió Ft.

szóval a gépészet horribilis összegekbe kerülhet, aki új gépekkel dolgozik muszáj neki drágábban adnia

#646925 w_ee_d Előzmény: #646922

Manapság(150-200/gömb) a fagyin nagyjából 3-400%-os haszon van...

a szórás azért "nagy",mert persze van aki még ebből is kispórolja a cuccokat...aki viszont beletesz mindent,annak is a 300% meg van rajta...JÓ üzlet na ;)

nyilván ez egy átlag,mert pl vizes fagyik nyilván olcsóbbak mint a tejesek...

#646922 Margaretta Előzmény: #646919

Köszi a meghívást:)

De nem ezért írtam most, hanem én úgy emlékszem, az átkosban mikor 1,50 Ft volt egy gombóc, kb.: 10-20 fillér volt az előállítási költség. Ez az arány most is így van? :D

#646919 BudFox Előzmény: #646864

azért a kézműves fagylaltnak, ahogy a hivatalos neve is mondja nincs párja : nálunk 150 a fagyinak gombóca.

De ezt összehasonlítani olyan mintha a gagyi kínai cipőket hasonlítanám össze valamelyik olasz márkával.

mindkettőre van vevő.

most vettünk az egyik kávéházunkba egy használt , de újszerű lágyfagyi gépet is. újonnan 6.5 millióba kerülne, de Balaton -on télen kifogtuk 1 millióért....szegény büfések nagyon meg voltak szorulva.....

olcsón adjuk a fagyit, és nálunk elég jól fogy...:-)))

aki erre jár meghívom majd fagyizni :-))) Herceg már volt nálam többször is..

apropóóó fagyi :) figyel…

#646864 Borska

apropóóó fagyi :) figyelitek hogy a multik hogy odavernek a cukrászoknak is ? illetve megpróbálnak, ha lemegyek a NAGYBOLTBA :) és megveszem a jégkrémet , akkor beza ha pl egy 4-5fős családdal számolok komoly ezrek maradnak nálam

egy gombóc fagyi itt nálunk 200ft a két felnőtt egyen 3-at a gyerekek 2-öt az 12, vagyis fizetek egy nyalintásért 2400ft-t ,ami egy nyalintásért nem lenne sok :D de fagyiról lévén szó :) :) :) erős, főként úgy hogy szembeállitjuk a 67ft/ darab áron elérhető kifejezetten élvezhető jégkrém szendviccsel , ez ha mindenki majszol 335forint, nahh ha pl nyáriszünet idején a gyerkőcök csak kétnaponta fagyiznak, akkor számolhatóan komoly ezreket lehet spórolni......

#646845 Waszeitung Előzmény: #646781

Ezzel a jól kiszámítható vállalkozói környezettel,ad hoc rendelkezésekkel,multiellenes magatartással,a "majd a fityesz megmutatja" hozzáállással,feleszű mnb elnökkel én még egyenlőre nem erőltetném a lángot,max tiszavirág életű skalpokra mennék rá....most annyit tesznek vityáék a piacért hogy eréltelművé tették az irányt.

Fura az én szitum, mert …

#646781 Aptiti

Fura az én szitum, mert a magyar piacot elnézve inkább vételekben gondolkodnék

Mivel minden agyon van csapva és innen illene egy felfelé kör8+5-10%)

...de ha USA-t nézem akkor meg illene már egy tisztességes korrekció lassan(-10%)

Tudom, ha kint esés van, itthon akkor nincs menet

csak az aggaszt, hogy mindenki ezt várja...és hát a "piac mindig arra megy amerre a legjobban fáj" (altman)