Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#644739 Borska Előzmény: #644699

így igaz!!! ezért lesz speki jellegű a dolog ,és semmiképp nem hosszabb távú befektetési célzatú, meg is mutatom mire gondoltam, bár egyszer-kétszer betettem hasonló rajzot

aztán vagy bejön vagy kiver a szűk é szigorú stopp

#644699 BudFox Előzmény: #644653

tényleg szentségtörés :D

pénteken újabb OTP vezér szállt ki....ez nem lehet véletlen, én írtam egy elemzést a portfolio-n az öntéskor.ha nem most jött ki a kormány a devizahitelesek ügyében akkor majd ősszel fog, még jó áron el tudta adni aki közel volt a tűzhöz.

lehet szentségtörés :) d…

#644653 Borska

lehet szentségtörés :) de én most a speki long beszállót keresem.....

18000-18100között vennék először , akár meg is lehet még ma , ki tudja :)

#644519 Fornit Előzmény: #644445

Én is. Sajna megint csak keveset adtam pénteken, de aznap már esett 200 pontot mielőtt ráadtam.

#644445 BudFox Előzmény: #644085

tartom a shortokat !!

Stop ot beraktam most tényleg, ha kiüt akkor ennyi volt - ebben a körben. 1000 pont nyerő lesz ha kiüt.

de ez eléggé shortos a mai napon...pedig én emelkedésre számítottam.

#644225 BudFox Előzmény: #644085

hát az hogy OTP -ma minuszban zárt, az erősíti a további shortot.

mert a kormány közül valaki megszólalt ma hogy ősszel mindenképpen csinálnak valamit a deviza hitelesekkel.

külföldi zsidóknak meg idő kell hogy ki tudjanak szállni...szerintem....

SP meg 1690 -ről esik ma is...szóval a mindenkori legmagasabbról....innen már nem lesz fölfele ha most elkezd esni...

még megpróbálják napon belül mindig megvenni USA -t, vagy felhúzni....de ez öngyilkosság.

megint nincsen semmi értelem abban hogy mindenkori csúcson vannak, hisz a héten jelentett csődöt Detroit. az egykori autó fellegváros..

akkor miért is kellene longolni ? észbontó.

egy kis nosztalgia :

Eddie Murhy vezet egy Ferrari 328 -ast Detroit -i autópályán, még a fénykorban :D a Beverly Hills -i zsaru 2. elején :

#644085 Fornit Előzmény: #644024

Én jelképesen ráadtam pár kontit :)

Érdekes, h a hét elején magasabbról shortoltam, pedig a prompt sokkal lejjeb volt mint most.

#644024 BudFox Előzmény: #643777

én még tartom a shortokt, de ma OTP -nek egy minuszos zárás kéne hogy tovább lehessen boldogan vinni...USA -nak is derekasan esnie kell hogy hétfőn ne szálljunk el.

szóval az űrlap már ki van töltve...de sokszor voltam már így...hogy majdnem zártam a shortot..aztán zárásra még 200 pont esés. nem fogom elkapkodni

#643777 Hathor Előzmény: #643776

Szerintem hagyd a fenébe Bux hatit.

Egyszerűen kóvályog csak oldalazva..

Majd ha megjelenik az érdeklődés, és trend fel-le, akkor érdemes vele valamit tenni.

Ha meg napon belül forogsz ennyit, akkor igen is kellene KTval számolni.

#643776 Csilla76 Előzmény: #643774

ma mivel emlitettétek pont figyeltem...és próbáltam rá longot meg shortot, aztán le is zártam őket, mert bukták voltak.

#643774 Hathor Előzmény: #643771

lehet Te teszed jól, legalább nincs gondod.

Én mindig kész vagyok a kiszámíthatatlansága, és a tágulása, szűkülése miatt ,-)

#643769 Hathor Előzmény: #643768

nem eccerűű ez a KT ,-)

Meglepődtem, hogy Csilla azt mondta Ő nem is figyeli, csak ha beszélünk róla ,-)

300pont az 300pont.

Macika szerint meg már mínuszban kéne lenni, már márciusban követelte a mínuszos KTt akkor pláne.. ,-)

akkor 400felett is lehet a különbség ,-)

jajj istenem.. :D

Jó nagy trágya még mindig a piacunk sajna.. dagonyázunk, mint mindig.