Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#589662 Dmode Előzmény: #589658

elmúlt 10 hónapot nézve,ford fej váll alakult ki.35-36 felett kialakul egy hatalmas nagy fülescsésze.még mindig kint van,törve a több,mint 5 éves csökkenö trendet.

2005 ig nyugodtan vissza lkehet nézni a grafikont,az árfolyam mindig arra ment,amilyen alakzat kirajzolodott a charton.

#589461 Trisz Előzmény: #589281

Szvsz inkább 30-tól gondolom a bármit. Azért Böjhe idegeire is legyünk tekintettel. :)

#589460 Trisz Előzmény: #589280

Ezeket a véleményeket tiszteletben tudom tartani.

(De ha kedved van hozzá, akkor azért tudnék érvelni! :) )

#589281 macika Előzmény: #589280

kb ez van

sok kicsi meg felpörgött, azok is szórták vissza nem csak a mutyiládások

20 és 40 közt bármi lehet

#589280 Sly-- Előzmény: #589276

Kérdés, hogy a "várható eredmények" mennyi időn belül következnek be, megtérül-e időarányosan a részvényben való várakozás.

Szerintem pedig akkor is be lehet szállni, ha bármi látható pozitív történik, ha valóban nagy emelkedés lesz (mint amit Te is vársz), akkor magasabb árfolyamon is megéri ezt.

Jelenleg csak a mutyizás megy, részvények oda-vissza pakolgatása.

#589276 Trisz Előzmény: #589242

Persze minden előfordulhat. Ha a 67%-os közkéz alatt kicsik meghatározó szerepére gondolsz, akkor jót nevetek. De most csak azért huncutkodni a részvénnyel, hogy aztán lehessen majd kompenzálni, az nem logikus. A példád is (gondolom az ilyesfajta általános tőzsdei "gyakorlat" is) magasabb árfolyamnál indokolják az efajta gazemberségeket. Gazemberséget láthattunk itt is bőven. Igen kreatív módon itt más "megoldást" húztak elő a kalapból. Hangsúlyozom, hogy itt már nincs komoly mértékben kisbüfi, ezért már nincs kinek a pénzét elvenni.

Már Ti sem nagyon bíztatjátok eladásra a megmaradtakat. :)

Túl sok a befektetett energia, a várható eredményekhez képest.

#589272 Zotya32 Előzmény: #589242

Klimiás meg a hindus cégtulajoknak a wamzer felé van kapcsolatuk. (így rémlik) re: epeh és B-cash Jenő

#589242 Sly-- Előzmény: #589230

Böjtének 7,32%-a van. Azért ez nem olyan vastag a 62%-os közkézhez képest, pláne ha azt is számításba vesszük, hogy más formában is lehet kompenzálni (lásd pl. tegnapi Móré példa) vagy olyan formában is kompenzálva lehet, hogy akár részesedhet a túlértékelt Wamsler-es apportos részvényekből is. (Mintha köze lenne a Himanduhoz vagy a Kilimához, de ebben most nem vagyok biztos, Zotya mintha írt volna erről.)

#589230 Trisz Előzmény: #589221

Igen. Komolyan értetlenkedem. Ezt a példát értem. Viszont itt nem tartom sanszosnak.

Böjthe és társai a biztosítékok. Azért raktak mostanság bele vastagon lét, hogy tizedeljék? Amennyi pénzt beletettek, annyi értékben már nincs kicsiknél papír. Akkor kinek fájna ez jobban? Vagy ezek mazohisták szerinted?

#589221 Sly-- Előzmény: #589202

Ez tényleg komoly?

LOL

Kérdezd meg azokat a kisbüfiket, akik 2008-ban jegyeztek 50 Ft-on, majd később a névértéket felvitték 200-ra, a darabszámot pedig nyolcadolták.

Pl. valaki jegyzett akkor 100000 db.-ot 5 millióért, ebből lett neki a névértékemeléssel 12500 (!) db.-ja. Utána ismét levitték a névértéket 25 Ft-ra, de változatlan darabszám mellett (!), a legutóbbi higítás pedig ezen a 25 Ft-on történt. Tehát aki jegyzett 5 millióért, annak most a 12500 db.-ja 33 Ft-nál ér 412500 Ft-ot.

Semmi nem akadályozza meg, hogy ezt akár ne csinálják meg többször..., lehet ismét névértékemelés-részvényösszevonás, majd alaptőkecsökkentés változatlan darabszám mellett, majd ismét higítás.

A korábban vett részvények pedig folyamatosan értéktelenednek.

#589202 Trisz Előzmény: #589135

Viszont azt tényleg nem értem, hogy tudnának névértékkel bűvészkedni úgy, hogy keressenek rajta.

#589135 Dmode Előzmény: #589134

nem értelek félre,teljes mértékben értem én,hogy te mire alapozod az emelkedést.

#589134 Trisz Előzmény: #589129

Félre ne érts! Nem kekeckedni akarok. Csak az ilyen tőzsdei hancúrozásokban én azt feltételelzem, hogy a végén a kicsik nyakába szórják a sz@rt. Most hogy itt éppen elszedték a kicsik papírjait, hogy tudnának ezen vagy ez alatti áron kiszórni komoly mennyiséget!? Vagy miért akarnának? (Ennél egyszerűbb lett volna nem elszedni a papírokat.) Szvsz itt komoly eladásokat csak jelenlegihez képest horrorisztikus magasságokban lennének képesek megvalósítani.

#589131 Dmode Előzmény: #589126

a fej meghalt,mármint az ész.vége a papirnak,és a cégnek is.

samsung veszi át hamarosan a hatalmat.