Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#588881 Trisz Előzmény: #588749

A tőzsdén minden megtörténhet. Vallom továbbra is. Persze különböző valószínűségekkel.

Móré tőkeinjekciója 900-as KEG árfolyamnál, nem összehasonlítható a 25-ös Ph tőkeemeléssel. 900-as KEG-nél voltak a KEG-ben bőven kicsik, akiknek a pénzére lehetett vadászni. A 25-ös Ph-nál már nincs ekkora vonzerő.

Ettől függetlenül nem lehet kizárni azt a verziót sem, hogy ezek 100 millás nagyságrendeket bevetettek annak érdekében, hogy engem és néhány hasonlóan spekuláló kicsit átverjenek. (Én megtisztelve is érezném magam. :) ) Majd belső körben kompenzálnak. Mennyit kereshetnek ezzel és hogy?

A jelenlegi kicsiknél lévő papírokat már nem tudják elvenni. Hivatkozhatok Zotyára, Elcire, Miquelre, vagy másokra. Tehát ha átverősdi, akkor túl nagy üzletük nincs benne. Semmi további pluszt nem hoz már a konyhára. Tehát más miatt csinálták.

#588853 Dmode Előzmény: #588749

régi szép idökben,mikor elkezdték adni a nagyokat,akkor kezdték venni a kicsiket :)

#588749 Sly-- Előzmény: #588737

Azért azt ne feledjük, hogy Móré 900 (!) Ft-on tett készpénzt (!) a KEG-be, ebből vettek anno gázt. Aztán bőven kompenzálták Bábolnával. Itt is lehet bármi hasonló Böjthe készpénzes tőkeemelésére.

#588737 Trisz Előzmény: #588638

De szeretek ebben a higgadt stílusban vitatkozni. Köszönöm az élményt.

Először is érzem rajtad, hogy az emelkedésért szurkolsz. (Én is. :) ) A különbség közöttünk abban van, hogy te Ta alapokon állsz én meg nem. Itt persze a fundás se lehet túl optimista. Viszont én abban hiszek, hogy a 25 Ft-on zárt körben történt tőkeemelésnél is volt kp, meg Böjthe is tett bele pár Ft-ot előtte szintén 25-ön. Lehet, hogy ők is át lesznek verve!? Itt a tőzsdén semmit ne zárjunk ki, de ez alapján már az erősebb idegzetüek spekulálhatnak.

Abban teljesen egyet értek veled, hogy az eddigi chartot az élet rajzolta. Viszont eddig, ameddig a kicsik szép számmal jelen voltak, lehetett rátenni a szervót az általános tőzsdei tendenciákra. Amióta viszont a kicsik ki lettek szorítva, azóta a nagyok már önálló elképzelések alapján tarthatnak rajzórákat. Senki nem rondít bele. Egy két elvetemült kicsi van aki egyáltalán gondolkodik ebben a papírban.

Miért gondolom, hogy az emelkedő folytatást negatív kisugárzás mellett akarják majd megvalósítani? Vegyünk inkább név nélkül egy általános tőzsdei példát:

Egy papír annál jobban tud emelkedni, minél erősebb kezekben van. Akiknél nagyon alacsony árfolyamon papír van, azok már biztosan nem fogják kivágni néhány Ft. plusznál. (Akár beragadtak, akár néhány speki.) Ha tehát az emelkedés elejét nem rontják el a gyorsan realizálni akaró remegő kezüek, akkor szabadon rajzolgathatnak továbbra is a nagyok. Aztán ha már átemelték egy bizonyos szinten, akkor már azért nem fogják venni a kicsik, mert ha a mélyben nem vettek, akkor fentebb már nem mernek belenyúlni. A további emelkedés után pedig "belátják", hogy tévedtek, jön majd az eufória és a gátlások feloldódnak.

Köszönöm a szavaid mögött érezhető aggodalmat. Nem vagyok tévedhetetlen, sőt! Óvok mindenkit, hogy elvetemült elképzeléseim megfertőzzék. Egyszerűen csak így gondolom és ezek szerint alakítgatom a pozimat. Ha elbukom a pénzem , nekem fog fájni. Senkit nem szeretnék magammal rántani.

#588638 Dmode Előzmény: #588636

ennek a verziónak én akkor látom esélyét,ha ez az emelkedés kamu vagyis fals lesz.

sajnos fogalmunk sincs az apport tényleges értékéről,és ezt soha nem is fogjuk megtudni.

én úgy gondolom,hogy ez a jelenlegi chart,ami kialakult az utóbbi években ez nem sima egyszerű rajzolás,hanem a kifárasztás és a kicsik teljes kiszorítása.

véleményem szerint az elkövetkezendő napokban el fog dölni,hogy mi is lesz a papir sorsa.

szeretném ha elindulni fel és nem pedig csak a szokásos mutyit folytatná,de hát az,hogy én mit szeretnék,ki a ****t érdekel....................................

#588636 Dmode Előzmény: #588559

remélem nem kell a szemedet nagyon becsukni és nem nézni a monitort,mert ha ez 30 ft alá megy,amit nem lehet nem elhinni akkor abból nagy bajok is lehetnek.gondolok itt a régről beragadtakra,vagy azokra,akik most vásároltak,30 körül vagy felette.

azért azt a verziót sem szabad szem elöl veszíteni,hogy módosítanak a névértéken,ugyanis ez a cég,nem egyszer élt ezzel a lehetöségével.a legutóbbi 200 ft ról 25 részvény darab szám sokszorozás nélkül,egy gusztustalan kizsákmányolás,persze,mert a törvény engedi.

sajnos én nem tartom elképzelhetetlennek,hogy tízszerezik a névértéket,25,ft ról 250 ft ra.

és egy csapásra a 90 akárhány millió db rv ből,lesz 9millió párszáz db.és a régieket és a mostani beszállókat teljesen tönkrevágják vele.

#588559 Trisz Előzmény: #588548

:) Köszönöm. Tényleg, nagyon jó fej vagy.

Én szeretem azt, ha valaki élvezi a tőzsdézést. Te most élvezed és kívánom, hogy sok örömöd legyen benne.

Én más szempontok szerint "élvezkedem". Ha itt a kicsik ki lettek szorítva a papírból, akkor én legfeljebb becsukom a szemem, ha valami csúnyát mutat az árfolyam. Ebből én arra következtetek, hogy be kell vinniük 32 alá. Szvsz fillérjükbe nem kerül, mert ők állnak csak a könyvben vételi oldalon. Utána akkor mindenki elfut a környékről még TA alapon is.

#588548 Dmode Előzmény: #588377

tris,32 alatt nagyon csúnya lenne,mondhatni fals kitörési kísérlet................

ez a lehetö legrosszabb,amit tudok írni.jelen pillanatban.

#588547 Trisz Előzmény: #588462

Nagyon tetszett a vicc. Abból gondolom, hogy a nagyok meghatározó szerepe ma már nem vita tárgya, mert nem lettem betámadva a megállapításért. Most a legjobban egy 33-34 körüli átkötésért szurkolok.

#588546 Dmode Előzmény: #588504

sly,ta szerint,még mindig jól néz ki.nem mondom azt,hogy nem a megszokott dolog fog történni,gondolok itt a visszacsorgásra.nem szabad kizárni a lehetöségét annak,hogy el is mehet,addig amig jól néz ki.volt ezzel az öntéssel eddig egy visszateszt,ami kellett is neki,mert hiába csak pár ft ot ment a múlt héten,de ez bőven elég volt,hogy a szalagokból lényegesen kimenjen.a hétből azért még van vissza,meglátjuk mi lesz.én tartom magam ha esetleg elkezdödik még egy vételi hullám valószínű beleveszek,mondhatni biztos.ha marad a csorgás ,akkor meg csak csorogjon :)

#588540 Sly-- Előzmény: #588537

tudja, hogy viccelek, remélem

egyébként tényleg alakul neki végre, hogy elcsípte a gázost :-))

#588537 macika Előzmény: #588536

azt utólag kitöröltem mert kaptam volna))

egyébként jó megy neki (most már) tanul tanul ))) kivéve a ládás meglátást ))

#588534 Sly-- Előzmény: #588531

Ott nem ér olyan meglepetés, hogy nem lesz hó.:-))

Sőt, koalák se lesznek.:-)))

#588504 Sly-- Előzmény: #588472

Ezt írtam D-mode-nak a múlt héten a TA-jára, ma is él, elég nagy valószínűséggel ez lesz, nem lesz itt semmilyen kitörés.:

"Nincs még törve az 5 éves eső trend. Látom, mire gondolsz, ahhoz kellene egy megerősítés is a jövő héten minimum.

Nagyon képlékeny ez még. Határidőket kötögetnek csak. Ha abbahagyják, megint csak kivárás lesz mozgás nélkül---csorgás."

Hova mész síelni? A Fradi offok :-) mellé talán ez is elfér, úgysem történik itt semmi sem.