Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#468285 Zotya32 Előzmény: #464879

http://langologitarok.blog.hu/2012/01/13/legyen_divat_a_minosegi_zenehallgatas

"Amikor már láttátok, hogy le fog állni a Radio Café lett volna még arra lehetőség, hogy mégis megmentsétek?

Nesta: Jó kérdés, nem tudok a volt tulajdonosok nevében nyilatkozni, nem ismertem az ő céljaikat. Szubjektív dolgokat tudnék elmesélni, de ebbe inkább nem mennék bele. Rossz kezekben volt, rosszkor és olyan formátumban működött, ami fenntarthatatlan Magyarországon, ebben a reklámpiaci környezetben."

#464862 zeeh_ Előzmény: #464816

Be ne írd ezt odaát, mert leharapják a fejed a disco királyok és királynék. :)

Update: Látom, beírtad. :)

Egyébként már nem tudom hányadik alkalommal van rajta az Est Média, nemcsak a leányok szerepeltek eddig a listán. Korábban én is beírtam párszor, az aktuális találatokat.

#464816 exmnbs1 Előzmény: #457697

http://www.apeh.hu/adoslista/vegrehajtas_alattiak

Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2012.01.08-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:

Az adózó neve (elnevezése) Adószáma

EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11404374241

HUN MINING ÉRC- ÉS ÁSVÁNYFELDOLGOZÓ BEFEKTETÉSI NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSA 10181678242

#457697 Zotya32 Előzmény: #457446

"tehát lúzernak gondolod magad aki csak szopik? ha így gondolod ez is lesz.."

az a baj, hogy elég sok dolog miatt mondhatom ezt... az a csoda, hogy még van vmennyi pénzem...

na sebaj, ettől függetlenül a magam kicsi szintjén nagyvonalúan élek, pont kijövök a fizuból, arról úgy is letettem, hogy a nyugdíjra tegyek félre... vszínű nem is várom meg azt a kort....

Ez most csak azért bosszant, mert nem akartam eladni (még), csak egy hirtelen ötlet miatt léptem meg, látva a 0 forgalmat, úgy éreztem lesz időm kockáztatni máshol és majd visszaveszem... nem jött be... én meg ma nem voltam gépnél, hogy lássam azt, hogy indul... így a pénz ott figyel a számlámon... ez van, néha jó hirtelen dönteni, néha nem...

#457555 Zotya32 Előzmény: #457506

Tyúkfos már hidegen hagy. Beálltam eladásra, ha eléri jó, ha nem az is.

Vszínű hosszabb pihenő jön, pénzem csak 2013 márciusában lesz. Akkor 3millás tőkeemelést tudnék, ha addig nem keveredek ki a phyl keg duóból.

#457522 zeeh_ Előzmény: #457478

Nekem is volt ilyen szériám, aztán persze akkor léptek el a kiszemelt papírjaim, amikor egy rövid időre el kellett mennem a géptől, utána meg már nem mertem beszállni. Ne add fel! Vannak jó és rossz szériák. Nekem az ősz most szopacs eddig (igaz, időm se volt rá nagyon) a tavasz viszont (leszámítva a nagy realizált áprilisi eco bukót) jól sikerült.

#457506 macika Előzmény: #457499

nem elég hogy év végére pár kicsi megunta és szórja a tyúkost

ma is likvidálta valaki a bukóját szép pakk volt (

megunták

#457489 Lew82 Előzmény: #457480

marsi mindíg kontraindikátor, est-ben biztos, katával 141-en dobatta el, aztán volt 297 is...

#457480 macika Előzmény: #457478

pech z32 ((

az egészben ma az volt a legviccesebb, hogy marsi épp beírta: irány 50. ))

hát majd le esetem a székről bizisten

holnap mi lesz passzz , elvileg 250 az elég érdekes lehet, de lehet nem is megy el addig elég mutyi szaga van

#457478 Zotya32 Előzmény: #457473

Ezért utálom, ha dolgozni kell jönnöm, mert mindig akkor történik vmi. Amíg szabin voltam tudtam pluszt csinálni...

#457476 Atesz11 Előzmény: #457474

ma volt az utolsó munkanapom idén,igazán várhattak volna még a rántással 1 napot,délután sosem tudok gépközelbe kerülni bazz

#457473 macika Előzmény: #457437

én meg vettem kicsit - 182-4

odaát bemásoltam a "hírt" szartak rá, 1 órán át

na mondom veszek egy kicsit a kamuból

#457472 Kissherceg Előzmény: #457470

azért így sem kevés pénz, no para. Tényleg leírom majd a kispapír stratégiámat, szerintem használható. Lehet nekem kis papíroznom kéne, mert hülyére kerestem magam vele anno. Sőt még idén is pozitívban vagyok velük szépen

#457470 Zotya32 Előzmény: #457457

Eret én sem, amúgy is január elején kivettem volna ezt a 100e ft-ot, így ezt jövő héten megtehetem. :-) aztán játékpénzem nincs már, 11k keg, 50k phyl. Ezeket meg kár naponta lesni. Emiatt nem lesz real-om, és a napi tőzsdétől is búcsúzom. Ha a keg 100 akkor újra lesz szabad pénzem.

#457457 Kissherceg Előzmény: #457455

3napja adtam el lombardos otpt... :) Nem kicsit bosszant, de most eret nem vágok, csak anyázok...