Ha kamu volt akkor már holnap zaciba vágják az egész országot :DD méregből is :_)))
Ha kamu volt akkor már holnap zaciba vágják az egész országot :DD méregből is :_)))
most olvasom hogy lehet hogy csak blöff volt ez az IMf megegyezés ? :DD
még szerencse hogy csak fele shortomat zártam :P
holnap nyithatom is vissza...csak sokkal lejjebb..
Én is ezt nézem pont, ha ez kamu volt akkor az nagyon durva lenne.
Mondjuk szeretett kormányunk nem éppen a szavahihetőségéről híres, de ez azért tőlük is sok lenne.
Nem hiszem el, hogy egy ilyen sajtóközlemény előtt nem lehetett volna egyeztetni legalább az IMF-el :-(
http://gazdasagiradio.hu/cikk/70864/
Ebben a topikban még nem szerepelt...de ez nagyon komoly ha kamurali volt ha nem,ilyen a világon nincsen,ez teljes kakukk,mi a tök megy itt????
Én most néztem a pénzváltókat, €-t 303-ért veszik 317-ért adják... Bementem vásárolni a spar-ba, ott láttam h 310/eur-ért lehet fizetni a pénztárban, a visszajáró forintban. 308 volt fél órája a piaci árfolyam, úgyhogy tudtam mi a dolgom 50€-ssal fizettem, "kitömtem" a spart :)))
:)))))))))))))))
Ott voltál? Biztos így volt?
Nekem úgy tűnik az elmúlt 1 évből, hogy akinek arca van azok a "mi fiaink". Nem hagynak ki egy lehetőséget sem, amikor ki lehet nyilatkoztatni, hogy mi vagyunk a ****agyerekek, "nekünk aztán nem". :)
Második kérdés:
Mondták, hogy megszorítás kell és egyebek... Most hol tartunk, mit csinálnak? Akkor ki ült fordítva a lovon 1 évig? :))))))))
EU megbízásból jöttek... ja, mi nagyon jól vagyunk egyébként, látszik mindenen, piacon, hufon, makrókon, az 5x újratervezett költségvetésen, az adók adójának az adóján, amiket kivetettek most vagy 2012-re...
Ez hihetetlen, komolyan... :)))))))
Bud, ha maradna a jelenlegi helyzet amerikában a kereskedés végéig, és holnap sem tudnának felállni a padlóról, akkor már "csak" a letörés visszatesztje kéne jövő héten, és indulhatna a cunami, ami remélem elsöpörné a mai napi itthoni emelkedést is. Ha amerikában támadásba lendülne a medve, akkor mi sem maradnánk talpon. Nagyon drukkolok egy 1220 alatti zárásnak, ha nem ma, akkor holnap, csak sikerüljön.
Köszi.
Sajnos ez mögött nem tudás hanem szerencse volt. Tegnapról áthozottam pár pozit, pedig már többször megfogadtam hogy nem hozok át semmit. Miután láttam a tegnap esti amcsi zuhanást, szidtam is magam mint a bokrot, nem hittem volna hogy ez lesz belőle...
nem hinném, h. továbbmegyünk 17.000 visszatesztje nélkül, de majd meglátjuk
kicsit másképp volt.. jöttek arcoskodtak IMF pöcsök.. nem túl rég takony azt mondja megszorításokra van szükség és növelni kell a belső fogyasztást.. a barom.. mikor emberek a létükért harcolnak..
Elhajtották őket..ők kuncsorogtak vissza.. ez jó tárgyalási alap.. mellesleg ha jól rémlik eu megbízásból nézegetnek minket.. oszt összebarátkoztak..
Gratulálok a nyerőhöz, legalább valakinek jó napja van...
Nos én örülök neki, egyrészt már nagyon kellet ez a megállapodás ennek az országnak, másrészt nekem ez volt az első olyan nagy mozgásom, amikor már az elejétől jó irányba álltam :-)
Én végülis nem zártam semmit. Még ha emelkedni is fogunk innentől kezdve, akkor is kell a mai nap után egy kis korrekció, úgy hogy remélem ennél azért találok majd jobb zárási lehetőséget is. Mondjuk holnap nem leszek, úgyhogy fejvakarás van. Ki kell gondolnom a holnapi napot, mit hogyan csináljak.
jó tortázást :-))
majd holnap folytatjuk...
minden csoda 3 napig tart. IMf -el vajon hogy lesz ?
Elsore nem ment neki. Este (zaras utan) majd ranezek, most megyek a menyasszonyomhoz szulinapot unnepelni. Szep napot mindenkinek.
Megjegyzem, én pl. nem csak a saját érdekem nézem. Határozott meggyőződésem, hogy az ország javát szolgálja, ha valamilyen - akár piaci, amit látunk - úton, de kap 1-2 kijózanító pofont. Elkerülendő a nagyobb problémákat... épp pl. egy csődöt.
Akár tetszik akár nem, ez a megállapodás sem úgy született, hogy nem kaptunk pár kokit közben. Én pl. a legelégedettebb ember lettem volna, ha fel sem bontják a régi IMF megállapodást és ezt az egész 2011-es kört nem játsszuk le. Mint látható teljesen k*vára feleslegesen... ami a legfontosabb a mi pénzünkből. És itt legkevésbé sem a short bukómra gondolok ezzel, hanem az adóforintjaimra, a nyugdíjpénzekre, a... sorolhatnám napestig.
Nem azért írtam így,hogy provokáljalak,bántcsalak.Csak,hogy felnyissam a szemed ugyanazt a hibát ne kövezsd el amit én.Nevezetesen 30-as buxbukót,amiből év végére lehet kis plusszban leszek.Ha nem csak elvakultan shortolsz lehetnél 2-3 ezer pont plusszban.Mindeggy is.
Igyekszem kultúr lenni,bár máshogy mondtam volna szívesebben...
Én döntöttem hogy short,én szívok most,17400 volt vmi cél azt megoldottuk úgy tűnik..kíváncsi vagyok mi lesz itt az elkövetkező egy hétben.Ilyet nem gondoltam volna mára,kemény opó..de álltam már fel ettől nagyobból is,és most sem lesz ez másképpen!
Mollynak van teteje ezer pont után?