Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#445217 kelvin Előzmény: #445216

igen erre gondoltam én is, az meg 17kig vihetné a hatit, bár ez lehet hogy nem jön össze, mert a hatiban meg több az eladó egyenlőre. kt is szűkülget

Mol elkezdik venni akkor…

#445213 kelvin

Mol elkezdik venni akkor szépen megindulhatunk. Már pedig úgy tűnik nagyobb a vételi kedv benne mint az eladói.

#445207 Waszeitung Előzmény: #445198

Azért nálunk nincs elfelejtve hogy holnap van határidő kifutás...ennek megfelelően meg kell húzni mindent!

#445198 BudFox Előzmény: #445063

Én is kezdem már únni....

tegnap zárásra megint felrángattak minket...utána USA esett be zárára...

ma a futuresok vannak megint magasan...

Szóval megy tovább ez a Húzd Meg Ereszd El játék...szerintem ez lesz év végégig már...amig nem jön valami nagyon befolyásoló hír..vagy össze nem dől valami.

#445197 Frontin Előzmény: #445058

Jó reggelt! Továbbra sem látok longos jeleket, bár ettől persze még bőven emelkedhetünk, nem lenne meglepő.

Külföld. Magyarázza már el nekem valaki, hogy milyen bullish jeleket lehet ezeken a grafikon látni:

SnP, akár a héten indulhatunk C. pont felé egy szép fekete gyertyával, a fej-váll nyakvonal visszatesztje után, nekem tetszik a szerkezet:

http://kepfeltoltes.hu/111117/S_P_500_HETI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Dax-ban tetszés szerint fel lehet fedezni csökkenő háromszöget, és fej-vállat egyaránt, ez sem éppen bullish első blikre:

http://kepfeltoltes.hu/111117/DAX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#445142 lyonell Előzmény: #445063

nyugi,no para,pszichó.long jó.kinnt sp500 hetesen 1198,ról fel új csúcs,addig én veszek.

#445063 Csilla76 Előzmény: #445058

amit délelőtt eljátszottak, most megcsinálják náluk is, csak fordítva. csak nehogy reggelre korrigáljanak és túladják magukat..pokolba kívánom magam, hogy reggel nem zártam.

ezek 10 óráig meg meddig akarnak esni?

#445005 kelvin Előzmény: #444994

Értem a problémád, de mégsem. Ez egy kis piac. Nem tudom mégis mit vártál. Kis pénzekkel lehet ide-oda mozgatni. Ne hinném, hogy a technikai elemzés itthon minden esetben megállja a helyét. Szokták a tőzsdét tökéletes piacnak nevezni, de nem az itthoni. Tökéletes piac ismérveit inkább a forexre mondható. Ott ezek nagyobb valószínűséggel bejönnek.

#445004 Hathor Előzmény: #444991

Nos..

DAXban el tudok képzelni egy ilyen nagy fülescsészét, erősíti a piros zászló jelleg:

http://postimage.org/image/428ng5y45/full/

S&Pben, meg szintén a zászló jelleg, dupla alj után.. nem tartom kizártnak, hogy a lobogó csúcsából egy kettős top ledobja a zászló aljára az árfolyamot, onnan pattanva ki a zászlóból..

http://postimage.org/image/sdnikdqhd/

Itthon tudjátok a fordított fej-váll jellegű képemet nekem is, amit régóta írok, hogy azt csinálja jobb vállban 16500-18500as zónát írtam neki 18Kn, hogy ott fog lejönni ebben oldalazunk majd.

OTP kettős alj jellegű.

Tuti belépő longba, ezen 4es kilépése fel.

lefele régóta nem tudok gondolkodni, amióta 15K-t elértük és vettem, azóta felfele figyelem a piacot.

Kellemes estét!

#444994 Frontin Előzmény: #444986

Elvileg naposon MACD beadta a short jelet RG-t leszámítva(ott sem sok hiányzik) mindenben(le se sz@rja senki), kicsit árnyalja a képet, hogy OTP, BUX, BUX hati esetében pozitív divergenciát lehet fölfedezni az indikátor és az árfolyamok között.

Amcsiknál attól tartok túl rövid az idő ahhoz, hogy év végéig még egy kiadósat essenek. A december mint tudjuk nem erről szokott szólni, bár volt már rá példa hogy igen csak kurtára sikerült a Mikulás rally, erre alapozni azonban nem nagyon lehet.

#444991 Hathor Előzmény: #444954

Bocsi.. ezeket a hsz.-eket nem olvastam, majd megnézem.

De flat, meg EDt nem ismerek.. sima 8hullámot tudok nézni csak, azt többszörözve egymásra..

Egyébként nekem továbbra is emelkedő árbócom van S&Pben;

#444989 Hathor Előzmény: #444987

16.00 után kialakult S&Pben; egy kis dupla alj, annak célárát csinálta kb. meg zárónk előtt. azóta pause kint

DAXban is ott volt az, csak laposabb, és a célár is lapos lett.

#444987 Frontin Előzmény: #444973

Na én most már hányok ettől az egésztől szivatós piactól. Erősen gondolkodom azon, hogy lezárok mindent a francba, aztán megvárom míg mindenki száguld, és a végtelenbe vár mindent, és inkább majd akkor újra belépek. Nem lesz itt már idén erről a szintről komolyabb esés, egyre biztosabb, a long irányt viszont nem tudom semmivel sem alátámasztani, úgyhogy inkább kihagyom.

#444986 Waszeitung Előzmény: #444973

Esküszöm nem ragaszkodnék én a shorthoz ha tudnánk menni felfelé is,de itt pattogunk mint vmi gumilabda,rossz hírrel leborítanak,korival felrántanak...utólag látszik is.

Hambiban meg naponta új csúcs..ami csak arra elég hogy ne essünk be...daxli is 6e alatt maradt.

#444977 kelvin Előzmény: #444974

Az utolsó csávó nagyon nézett, biztos gondolta mit fényképezget a ki kö..ög :))))

Én is váltáson gondolkodom, de a sok $-t kéne ft-ra, vagy lehet megvárom a 300-at :D

200 óta így is szép haszon :P

#444976 Hathor Előzmény: #444974

Na közben bezártunk? Ez a nap elúszott nekem, nem tudtam itt lenni, figyelni.

Napi max. 16800as záró.

Még szép.

------------------------------

Kelvin nem nyitok új postot neki, ne offoljak külön, de látom felettem írtál.

Igen, elég morci feje van. :D