Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál főszervezője
Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál főszervezője
Ez lemaradt a múltkor.
http://www.apeh.hu/adoslista/vegrehajtas_alattiak
"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2011.07.31-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
KJ PUBLISHING KIADÓI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 12456453241"
A többinél a helyzet változatlan.
"EMERGING MEDIA GROUP VAGYONKEZELŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 13880187243
ECONET INVEST VAGYONKEZELŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 13267706243
ECONET-LINE SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 14821424213"
kíváncsi vagyok, hogy mi jön most; nagyon megállt a papír 355 körül. eddig mindig visszacsorgott az előző záróár környékére, így még ma kéne jönnie egy kisebb öntésnek 345-348-ig.
A 350 feletti emelésnek is van esélye, de szvsz nem sok. Meglátjuk.
"Bár a felvázolt megoldások működőnek s a jövőkép pozitívnak tűnik, nem biztos, hogy az árfolyam a tranzakció lezárásáig tovább emelkedik − sőt. Több befektető fejében felmerülhet ugyanis az ötlet, hogy a 350 forint körüli jelenlegi árszinten eladja részvényeit, hogy azokat a készpénzes tőkeemelés során a nagybefektetők által is vonzónak talált áron visszavásárolva tegyen szert nyereségre."
és mi van, ha nem 350 alatt lesz a tőkeemelés??
http://www.eumet.hu/14-napos-elorejelzes/
úgy tűnik hűvös, de esőmentes idő várható a Szigetre...
Azért nem vagyok róla meggyőződve, hogy egy 1000 Ft-ról 200 Ft-ra történő leszállítás mellett az árfolyam megmarad ezen a szinten vagy 300 felett.
Évi 180 misi garantált osztalék, hogy vissza tudják fizetni a hiteleket, ami az Unicreditnél 300 misi, Wallisnál is 300. Kell néhány év Sziget, mire ez vissza lesz csengetve. Látom, most a bolgár és román lapkiadás lesz a világmegváltó biznisz. :)
Lemaradtam valamiről?
"A magyar piacon a jelenleg külső tulajdonban lévő 80 százalékos részesedés megszerzésével befejeznénk az EXIT Magazin akvizícióját és ezzel a lap feletti teljes rendelkezési jog hozzánk kerülne"
80%-a külső tulajdonban van? Kinél? Nem a 100%-át vették meg a Sanomától anno?
Ha egy csepp esze van az államnak (sajnos nincs, lásd MOL esete), akkor elkezdi kiszórni magasabb áron a meglévő pakkot, amíg ilyen áron el tudja passzolni.
befektetés a jövőbe :))
de legalább történik vmi, és lesz intézményi büfi... Holland Antillákon bejegyzett :)
részvényesi értékteremtés miatt nem kell aggódni, mert nincs.
ki fog bele pénzt tenni? főleg így? sajátot?
szerintem a 150-ig történő lenyomással, paráztatással összegyűjtöttek eleget ahhoz, hogy legyen egy tőkeemelés névérték felett (200+), hogy aztán a papírok eladásával a betolt lóvét nagyrészt visszakapják. 2-4 milliárd ft, ha ennyit és netán egyszerre emelnek, akkor azt vszínű nem névértéken fogják. És nem is friss pénzként, szerintem erre ment ki a lenyomás és az eddigi felhúzás. Kérdés, mennek-e újabb kört, netán idővel bedobva majd a leendő tőkeemelés árfolyamát is támogatásként.
1000 Ft helyett 200 Ft-os névérték. Nagyon jól tudhatták már ezek régóta, hogy mi lesz a forgatókönyv. 100 Ft-ról 20 Ft-ra csökkenteni a névértéket elég ciki lett volna. Csináltak belőle ezret, hogy utána 200 ft-on mégse nézzen ki olyan rosszul.
2-4 milliárd Ft tőkeemelésből. Ha csak 200 ft-tal számolunk, az 10-20 millió db új részvény a jelenlegi 6,851 millió db mellé.
Ez is fincsi:
"szállítói követelések tkekonverziója, a szállítók meghatározott körének részvételével"
...és vannak szép tervek megint. A szokásos feltételes módban fogalmazott majd jövőre várakozások meg lettek toldva még pár évvel 2016-ig. Mese habbal.
a Loki fel... ma lenyomta a mű-Fradit. :)
gyanítom, holnap pánik-esés lesz (sajnos), de ha megveszik, akkor az jelenthet fordulót...
netán most gyűjtik a leendő tőkeemelők az olcsó papírt, aztán majd 500+-on jön a tőkeemelés és a most begyűjtött papírok öntése??
azért szép mennyiségek fordultak meg 150-től induló rally-ban...
Hello. Azt szeretném kérdezni a régi motorosoktól hogy ez a hír nekünk most jó? A holnapi nyitást és a késöbbieket merre loki le vagy fel?
intézményi tőkeemelés lesz, évértéken, vagy felette 2-4 milliárd értékben vmikor, még idén, gondolom.
lehet, hogy holnap páran megijednek, de - szerintem - itt inkább stabilabb lesz az árfolyam, mint a tyúkólban.
emelhetnek akár 500 ft-on is, de vszínűbb a 200 körüli.
Amúgy Gerendai napok vannak, holnap az mp3 műsorán:
2011. 08. 01. hétfő, 18:05 Gerendai Károly
a Sziget Fesztivál főszervezője
Az egy jó tréd lett végülis, gratula! A visszavételt viszont elkapkodtad kicsit szerintem, remélem azért lesz még lehetőséged eladni.
Ezzel a 200 Ft-os névértékcsökkentéssel nincs kétségem afelől, hogy be lesz töltve a hetes rés a charton...
Itt azért remélhetőleg komolyabb, megvalósíthatóbb, konkrét tervek vannak a tőkeemelés mögött, mint a Phy.-nél (nemcsak rizsa, mint ott), de ez a 200 Ft vonzani fogja most.
fene sem tudja; itt vannak tervek, papíron, leírva, és van vmi bevételt hozó üzletük; szóval ez kevésbé reménytelen, mint phyl. Meglátjuk.
Sly 400 db-ját múltkor eladtam 340-nél, aztán visszavettem pénteken 336-nál 800-at...
szóval ha mostantól esni fog 150-ig, senki ne csodálkozzon.. de a célár változatlanul 500 ft, speki alapon :)
/ mivel 255-ről "pattant" vissza, a múltkor meg 150-ről fordult 430-ig, szóval most 255-ről 500-ig elmehet(ne) /
Akkor az árfolyam tekintetében is arra számítsunk mint a Phyl-nél? Lefele?
Bár itt még azért voltak más hírek is emellett...
vki írja már meg a pf-re, hogy nem változik a darabszám; ugyan az történik mint a phylaxiánál. Árfolyam sem fog ettől változni, pontosabban nem fog ötödére csökkenni egyik napról a másikra. max limites esések miatt lehetne ez.