no, én kaptam; akkor lássuk a medvét.. akarom mondani a bikát... :)
no, én kaptam; akkor lássuk a medvét.. akarom mondani a bikát... :)
Esni nem fog, de a kgy miatt elképzelhető, hogy kivárás lesz és nem tépik meg eszetlen módon.
Nyomják ám felfelé az árat.
2530 körüli nyitó lesz szvsz.
A **** robot pont a végén állt be 2550-re. Nem kaptam nyitóban.
kint 9.5
Ez nem olyan tömős cég :)
De bármi lehet, mert ugye a kötvények átütemezéséért cserébe bizonyos "tényezők" 5,5 ojró környékén jutottak részvényhez..
akkor ez ma esni fog kicsit, vagy max. szinten marad, nem?
Megy az árfolyam tuningolás.
Zavar, hogy 266-os euró mellett ennyire fent vagyunk, ahhoz 9.4 eur körüli ár kéne kint, ami tegnap sem volt. Egyelőre 300 db-ra pályázok, a többit majd utána, ha kint is úgy látszik, hogy nagy rá a kereslet.
köszi. látom eladó az van nálunk 2500-on... ez most jó vagy rossz jel? nemrég még 2100 volt, lehet ez lesz a "tömős" hír, vagy ez nem olyan cég? :))
Azért egy 10%-os limitet én várnék. Remélem, nem hiú ábránd lesz.
15 perccel késleltetett könyv, de reál árfolyam (frissítgetni kell némelyik böngészőnél)
mit vársz mára? hol lehet nézni a kinti adatokat? lehet megpróbálom én is a mai napon, még nem tudom.
Bakker, combos nyitónk lesz...
Tőkeemelés a számlán. Remélem, kapok még 2500-ért, ha magasabbra állok be.
Nem azt várja, hanem csak annyit írt, hogy 2600 Ft irányába.
Írhatta volna azt is, hogy 2500Ft irányába, az még biztosabb előrejelzés, mert tegnap 2495-ön zárt, 5 Ft a lépésköz, talán eléri a 2500-at :D :D :D
Én meg pont fordítva, 3-ig gép, utána teló. KBC csinálhatna végre egy mobilos felületet.
Profitline csak 2600-at vár,csak nem venni akarnak még? :)
http://profitline.hu/technika/elemzes/223468/Orco_technikai_elemzes
Ahogy látom még semmi sem történt, de a pf-en Zeller meg Manna néni megtöltött egy pár pelust az este folyamán :)))
Én holnap csak telóról leszek úgy du.3ig, de addig is chipseket bekészíteni... estére meg behűteni a pezsgőt a bögyös csajoknak :)))
Köszi Zotya! Bár sikerülne!
Az biztos,ha egyszer kiszabadulok belőle,törlöm egy életre azt a tolvajrészvényt a kereskedési listából.
Orco 2011 Q1 már most borítékolhatóan szintén nagyon jó lesz, Leipziger Platz + Szervita téri ingatlanok miatt.
Úgy bizony.
Még kb. 780 db hiányzik az eco likvidálási alaphoz,de igyekszem megvenni az első percekben. Azért jó,hogy ma vettem a meglévőhőz egy kicsit. Remélem,2500-on ott lesz még a négy számjegyű csomag. 2495 már tuti nem,mert záróban elfogyott.
Pü küldés nem megy mobilról,de nekem se hiányzott a zöldség. :-/
Most kell ráülni majd a kezekre és tartani célárig. Majd írok kedvenc elemzőnknek holnap :)