Te is ezt gondolod? Hmm...
Legyen igazad! Ha menni akar majd, menjen. :)
Te is ezt gondolod? Hmm...
Legyen igazad! Ha menni akar majd, menjen. :)
keszitik a terepet, ha netalan megindulna, ne maradjunk le... :)
2485
Megint feljebb vagyunk 50-60 Ft-tal.
Hopp, 2500 jön...
Ha nem sok, hát legyen. Én 11 környékével kalkuláltam.
Újabb tőkeemelési megbízást megadtam, holnapra meglesz, mire aktuális lehet.
Qrva tetves eco minél lejjebb megy, annál nagyobb lét kell belepakolnom ebbe (is).
Végre újra gépközelben.
Tényleg fej-váll is lehet. Ha szar lesz a gyj és még a kgy-n is rádobnak egy lapáttal, akkor fej-váll, ha minden szép és jó, akkor fordított fej-váll. Izgi lesz. :)
Főleg, hogy holnap csak 3-ig leszek gépközelben. Ehhh... Nem kaptam szabit, 3-kor pedig bezár a bazár.
KBC is villanthatna már valami mobilos alkalmzást...
12,2 euro? Nem sok az egy kicsit? :)
Na, ****a. Ma se lehet 2500 alatt venni. :-/ Qrva robot.
Elvileg, ha olyan jelentés jön ki, amire nem számított senki (valami nagyon sz@r), akkor valóra válhat egy ilyesmi alakzat :)
Gyorsban behúztam a vonalat, amire gondoltam :)
http://www.kephost.com/images4/2011/3/24/ysgaj05yqth21crp3qg7.jpg
Látom mire gondolsz, de ez ellen nincs esélye:
http://www.kephost.com/images4/2011/3/24/kz3daalx9tne8niyv7do.png
Fej-vállat? Hol? Fordított fej-váll elég látványos már, bő 1 hónap múlva kiállíthatják a teljesítési igazolást. :D
Mobilról nyomom,így nincs előttem a chart.
Ha ma nem kapok normális áron,akkor kivárok holnapíg,de hogy ma 2500-at nem adok érte,az is biztos. A 2200 alatti csomagokat szvsz megtartom hosszabb távra.
Látszik, hogy nagyon kivárnak. Habár Én egy fej vállat is lelátok, ha meg bejön, akkor irány 8alá oszt kb fél év mire vissza tornássza magát 9környékére...
Szerintem ott is kivárás van/volt, aztán ahogy szorít az idő, belevesznek.. Holnap itthon is cselekedni kell, akinek még muszáj lenne :))
most értem haza, oszt most látom, hogy mi történt a vége fele... legalább volt egy pár db nagyobb kötés is...
majd kiszállsz ebből oszt betolod pannunionba vagy csepelbe és szabadulhatsz a másik felétől is... csak vigyázz nehogy a csúcson szállj be :D
Volt néhány a vége felé.
Hmm,ez a qrva robot elmehet a pcsába,hogy pont most lövi a kinti fölé az árat itthon,az eladóin meg reális áron nem lehet bővíteni. Keresztül húzta a számításaim ez a kavarás, nem lesz teljes eco szabadulás,csak részleges. :-/ De ha már a 60-70 százalékát ki tudnám vágni,már annak is örülnék. Rallyzhatna az a retek végre egyet 100 fölé.
Kezdenek kint mozgolódni.
9 EUR kint ismét, meg is tettem ennek megfelelően az ajánlatomat egy kis pakkra jelen EUR/HUF tükrében.
Valamikor 1750 körül volt utoljára emlékeim szerint, hogy ennyivel feljebb álltunk és onnan gyalázták le egyszer 1600 környékére alig 15-20 perc alatt valamikor tavaly nyáron.
Valamiért feljebb vagyunk jóval, mint amennyit a kinti ár indokolna és még venni se lehet normális áron.