De legalább a nyerődből buktál vissza. Van aki a tőkéből. Emlékszem a fórumon is ment a találgatás, hogy mi a fene történik, és senki nem tudta, majd kiderült a KBC szemétsége.
Persze a PSZÁF kussban maradt. Érdekes dolgok vannak.
De legalább a nyerődből buktál vissza. Van aki a tőkéből. Emlékszem a fórumon is ment a találgatás, hogy mi a fene történik, és senki nem tudta, majd kiderült a KBC szemétsége.
Persze a PSZÁF kussban maradt. Érdekes dolgok vannak.
ez a legjobb szerintem:
http://www.imagebam.com/basic-upload
itt többféleképpen tudsz egyszerre több képet is feltölteni.
2008-as esésben van néhány rés 1100-1600 között.....úgy rémlik....
1015-nél várok egy kisebb megállót, egy nagyobb vissza teszttel 950-környékére:
http://www.imagebam.com/image/3e55d599985569
nézd meg hetesen/havin 1015-nél van mozgó mindkettő idős síkon egyiken 150 másikon a 100-as
rés???
Hol van ebben rés? Mert naposon nem látok sehol.
Akkor hályogkovács voltam, - ma azért látom mi az ábra kb,- és nem akartam hinni a szememnek amikor zuhant. Aztán kénytelen voltam. o) Olvastam hogy kiszórták a háttérben.
Piszkos munka volt.
Majdnem visszabuktam amit nyertem előtte.
Vannak úgynevezett képmegosztók, - itt láthatod a fórumon, sokan raknak be és többfélével, - regelsz és megnézed.
Googliba üsd be képmegosztók, kiköp egy csomót és amelyik szimpatikus használd. Nekem ez lett a legjobb, baromi sokat tud és nagyon egyszerű, tiszta, pláne amikor a képet beteszed.
Ennél jobbat nem találtam.
Ma reggel úgy ébredtem,hogy eladom a Rábit....jó,hogy csak most kapcsoltam be a gépet..:))
most már nem eladó.....1100-as résnél igen......
A sztori annyi volt hogy a győri önkormányzat eladta a kbc-nak 2350 Ft os áron (ha jól emlékszem), a piaci ár persze 2900 körül volt .
A szemetek meg egyből a piacta borították az összeset kisebb adagokban.
Az utolsó adagon is volt nekik 100 huf/ rv hasznuk. Remélem gyógyszerre költötték.
Amit beraktam chartot, azon látni is.
Volt az önkorminak többszáz milla rv-e és kiszórta valakinek bennfentesen pult alatt feleáron.
Valaki qrva jól járt.
:(
Én nem.
800 körül beraktam és valami 1700 körül vettem ki, aztán visszaszálltam és a köcsög győri önkormányzat lenyomta felére, ott meg buktam. vártam is a feljelentést de méla kuss volt.
be tudnád linkelni kérlek az említett grafikont? köszönöm!