Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: gl

#149338 kerikoma Előzmény: #149336

Amit nem tudnak az nem is fáj:)

Sajna az enyém tudja a nyári pénzégetésemet, ezért küzdök keményen.........

Jó éjt:)))

#149337 kerikoma Előzmény: #149334

No alvás most már:)

Reggel kemény napunk lesz:-) Délután meg továbbképzés fél 3-tól fél 6-ig. Persze pénteken ez milyen jó! Qvára hiányzik:(

Csá mindenkinek

#149332 kerikoma Előzmény: #149327

Helyes:-)

A nyerőnek mindig csak a negyed részét mond el, és ha buksz arról ne is tegyél említést! Hosszú távon Te leszel a király.....

Mondom én aki, az asszony számláján kereskedik és sajna mindent lát:DD

#149326 kerikoma Előzmény: #149308

Hát 50 vagy 100 már elég kemény pakk, de a párodnak sose mond el, hogy mennyivel kísérted a sorsod, vagy a shortod? :DDDD

#149325 Ricsi Előzmény: #149314

Látod, ma szar adatokra is emelkedett a piac, most azt mondom, fordult. Aztán majd meglátjuk 2-3 nap múlva, én még nem vagyok meggyőzve, így csak óvatosan üzletelek.

#149320 Kissherceg Előzmény: #149319

ázsia topikban, esetleg linkajánló :)

Rob egy ideje longot kiabálsz szóval mát kivéve nem volt sok emelkedés :) No nézem hol fordítsak.

#149314 rbbj11 Előzmény: #149303

hát, grat mindenkinek, aki átváltott idöben longra, mostanában ráérzek végre a piacra...:)

Csak azt nem tudom, mit csinálják a limitemmel...mindig ez a nagy dilemma, mert az elöre kitalált mindig jol jön. Akkor meg kiszállnék 600körül. De az most meg hülyeségnek tünik...fene...

#149309 kerikoma Előzmény: #149303

Most bontom:DD

Bővítem a longot, ha lesz rá lehetőség, de még ázsiát megvárom azért:DDD

#149308 Alex74 Előzmény: #149273

Hatit? Idén márciustól. Anno a nagy orosz válság idején a Népszabadságból tőzsdéztem :o)

Ami ki is merült Pickben és OTPben.

A hatit itt kérdeztem először, hogyan is kezdjem. Okosan próbálok tanulni, szigorúan csak 1 kötés, míg nem zárom nem nyitok újat. Igyekszem kis nyerőket eltenni. Pedig már nagyon viszket a tenyerem, hogy 1 helyett 50-et vagy netán 100-at írjak a mezőbe. De tudom, hogy még nem szabad.

Tegnap buktam a szerencsejáték online-on is. Remélem a párom igent mond majd ha megkérem a kezét :o)

#149283 kerikoma Előzmény: #149277

Igen túl sokat beszélek.... nem szokásom, de most örülök, hogy shortból bukóval átváltottam longba és képzeld el, hogy teljesen mák volt.(először azt hittem pech)

Írtad, hogy 400 fölött bővíted a longot. Én is gondoltam, hogy ha addig elmegy akkor váltani kell, de kellett, hozzá megerősítés:D Beálltam a -25 konti shortommal 420-ra 450-es aktiválási árral mindjárt 35 kontival váltani. Aztán meggondoltam magam. mondván ez csak fals felmenetel és esni fog. Töröltem a megbízást. Lekapcsoltam a gépet 3-kor és hazajöttem. Bekapcsoltam és nézem, -25 helyett van 10 db-om. Azt hittem hülyét kapok, valamit elqrtam. És ebből lett a mák most még úgy néz ki. Persze ha lúd legyen kövér és azóta bővítettem a longot. Most még örülök neki, de csak a hülyeségnek és a hibának köszönhető. Néha ez is kell.

Na egs:)