Még több SMS Szilveszterre, újévre és karácsonyra a tutilapok oldalán -http://tutilapok.hu/sms/szilveszteri-sms-ujevi-sms/#sms

Népi köszöntök és jókívánságok újévre - Kicsi szívem, kicsi szám. Boldog újévet krván!sms

  1. Adjon Isten füvet, fát. Teli pincét, kamarát. Sok örömet e házba. Boldogságot hazánkba! Este harangszóra, giling-galángolóra.
  2. Azt hirdeti, itt az évnek, itt a fordulója. Azért friss egészséget, Bort, búzát, békességet. Aggyon Isten bőven. Az újesztendőben.
  3. Ez újév reggelén minden jót kívánok,Ahova csak nézek, nyitjának virágok! Amennyi az égnek lehulló zápora, Annyi áldás szálljon gazduram házára.
  4. Újesztendő, vígságszerző most kezd újulni, Újuláskor víg örömmel akkor hirdeti. Hirdeti már a Messiás, eljöttünk lenni. Legyetek hát az Istennek igaz hívei.
  5. Újévi üdvözletek - Szilveszteri és újévi idézetek, SMS-ek 1 - Fiatalság az, amikor fenn maradhatsz szilveszterkor. Meglett kor az, amikor fenn kell maradnod. (Bili Vaughn)

2 - Sokan azért várják az újévet, hogy újra kezdhessék a régi szokásaikat. (Ismeretlen szerző)

3 - Az optimista azért marad fenn éjfélig, hogy lássa az újév beköszöntét. A pesszimista azért marad fenn, hogy megbizonyosodjon az óév elmúlásáról. (Bili Vaughn)

4 - Az újév napja minden ember születésnapja. (Charles Lamb)

5 - Az újévet az egész világ úgy várja, mint egy ifjú trónörököst: köszöntéssel, ajándékokkal és ujjongással. (Charles Dickens)

6 - Mostanra több túlsúlyos ember él Amerikában, mint normál testalkatú, így ma a túlsúlyos emberek számítanak normálisnak. Ez azt jelenti, teljesült az újévi fogadalmad. (Jay Leno)

7 - Kinyitjuk a könyvet. A lapok üresek. Magunk írjuk a szavakat. A könyv címe „Lehetőség" és az első fejezete „Újév". (Edith Lovejoy Pierce)

8 - Eltelt az óév. A múlt hadd temesse el halottait. Az újév irányítja az idő kerekét. Köszöntsük a következő tizenkét hónap kötelességeit és lehetőségeit! (Edward Payson Powell)

9 - Szilveszterkor mindenki elszívta az utolsó cigarettáját, megitta az utolsó italát és elmondta az utolsó káromkodását. Újévkor vallásos és mintaszerű közösséget alkotunk. Harminc nap múlva szélnek eresztjük fogadalmainkat, és gyorsabban visszatalálunk hibáinkhoz, mint valaha. (Mark Twain)

10 - Gyors lábon rohan az idő. (Ovidius)

11 - Újév napját még senki sem vette félvállról. (Charles Lamb)

12 - Elfogyott a pezsgő, elhalkult a trombita. Az új év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress, keresd a szépet Adjon az Isten boldog új évet!

13 - Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, így kívánok neked boldog új évet!

14 - Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok nagyon sok szépet!

15 - Eltelt ez az év is, de lesz új jövőre. Ma mindenki vedel, aki nem dőre. Fogy a sok finomság óriás tányérokkal. Utána mindenki januárban koplal!

16 - A szilveszteri kismalac puszilja orrotokat, és hozzon az új esztendőben szerencsét, sokat!

17 - Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon! Ki barát vott, az maradjon, ki elindult, az haladjon! B. Ú. E. K.!

18 - Itt van a szilveszter, vége az évnek. Kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek! Hopp, ott a kismalac, rálépett egy kekszre. Vegyél rá valakit az orális szexre!

19 - Bö bort, bő búzát, piros farkú malackát, Szekerednek kereket, poharadnak feneket, Úgy igyon a gazda belőle eleget! B.Ú.É.K!

20 - Itt az új év, új jót hozzon. Régi jótól meg ne fosszon! De ha az új jót nem is hozhat. Vigye el a régi rosszat!

21 - Ajándékom csak alsógatya a piacon vette a nagymama, vett volna inkább egy üveg bort, megérhetne még szebb kort, a nagymuterhoz majd elmegyek, minden bejglit meg eszek, a havercsávókat elhívom a magnetofont elindítom, rázzuk a hajunk a kemény métáira, felmászunk a fenyőfára, de a bulinak vége még nincs ezzel, hisz minnyá itt a szilveszter, JEH! (Are)

22 - Hull a pelyhes fehér hó, jöjj el kedves rokkos télapó. Minden gyermek várva vár, vidám rockzene hangja száll. Van zsákodba minden jó: gépfegyver és lángszóró. Rabold ki az OTP-t hozzá! nekünk sok LÓVÉT! (Are)

23 - Évente egyszer, egy csodás éjjel, titkos álmok suhannak a széllel. Boldogságot szép jövőt. Boldog új évet kívánok! (nikol)

24 - Eljött az évvége, éjfélt üt az óra. Gondod vissza az elmúlt hónapokra!Ha rosszat cselekedtél nézz fel az égre, kérd meg a te istened, bocsásson meg értelBoldog békés új esztendőt kívánok!

25 - Merev részegen éjjel az árokpartján féllábon állok és boldog új évet kívánok!

26 - Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égből: tudni fogja, ma mit kérnék szívből. Áldást, Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. BUEK!

27 - Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek rám is egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok Neked!

28 - Elmenni hozzátok nem bírok, verset írni nem tudok. Ezért csak így : BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

29 - Bár az évnek még nincs vége lehet, hogy 4kézláb érek a végére. Ezért amíg stabilan állok gyorsan Boldog Új Évet Kivánok!

30 - Bea visít, petárda robban Győző feje a padlón koppan, Gáspár család a WC-ben Gáspár virág a TV-ben! Több nevet ide nem írok. Boldog Új Évet Kivánok!

31 - Elmúlt a karácsony. Szilveszter köszönt ránk. Pezsgő a hűtőben didereg már! Éjfélkor pukkan. Kifut a habja egész évben legyünk a vidámság rabja!!! B. U. É. K!

32 - Ha seggedet konfetti borítja, farkadon citrom-szelet lóg, zacskódon sült zsír csorog, akkor berúgtál Barátom, és az újévi malacot dugod!!! Boldog új évet kívánok!

33 - Az év utolsó napján köszönteni jöttem, a pina szőréből koszorút kötöttem. A lottó számából, ha eltalálsz vagy ötöt, a szamár seggében süljön el a tököd. B. U É K.

34 - Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadba, és még vagy 50 évig ne kelljen VIAGRA! BUÉK

35 - Az újévben éld az életed vidáman, ne legyen hiányod borban és pi.ában. Legyen mindig kezedben a söröd, szőke cicák szopják leap____d! BUÉK

36 - Eljött hát az ő év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja. Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BÚÉK !!!!!!!!

37 - Ha nem jön álom a szemedre Igyál meg még egy pezsgőt a nevembe Ez felvidít majd és elrepít De ha marad még, hagyjál egy kicsit:) B. Ú. É. K.

38 - Vége van az évnek, de nincs vége a létnek. Buliznak az emberek, ezerrel tépnek. Szárazon maradnak?! Ettől nem félnek. Folyadékot garatra csak vederrel mérnek. Egyszerre és hangosan egy dolgot kérnek: Boldogabb Újévet sokszorta Néked! B.Ú.É.K.

39 - Sokat lustálkodős, mégis sok pénzt keresős, sok bulis, sokat nevetős, teljesülős álmos, boldogságos új évet kívánok! Szerintem...

40 - Ha tehetném fognám a kezedet, őrizve követném minden léptedet. De, mivel ezt nem lehet, küldöm ezt az sms-t. Nem

41 - Utolsó napján ennek az évnek, a szerencse malackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogyha arra járnak térjenek be hozzád s maradjanak nálad. BÚÉK!

42 - A szeretet akkor él, ha minden nap igaz, néhány szép pillanat az évekre nem vigasz. Akit sokszor megbántottál, talán ma megbocsát, de ha elfújtad a gyertyát, őrizd meg a fényt tovább!

43 - Égi tollpihe száll a tájra, fehér csuhát húzva a fákra. Kívánok minden jót és ezernyi szépet. Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!

44 - Gyantás a s.... m. Csilingel a herém. Talán a karácsonyfa jött hátulról belém? Boldog Új Évet!

45 - Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog a karácsonyod s az új éved! BÚÉK!

46 - Trombita visít a fülembe petárda robban zsebemben négykézláb mászok, úgy kiáltok Boldog Új Évet Kívánok!!

47 - A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben 7szer minden héten. De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok neked Boldog Új Évet!

48 - Álmodtál egy boldog évről, reménykedtél igaz szívből. A remény mára tovaszállt, az álmod is már messze jár. De vár az Újév ismét téged, reményt hoz és büszkeséget. Vágyat ébreszt, s újra éltet, boldogabbá tehet téged, életed még meseszép lehet! Boldog Uj Évet Kívánok Neked!

49 - Szilveszter napjának megsült a malaca, ropogósra pirult, finom kis valaga. Robbantsunk petárdát, durrantsuk pezsgőt, nektek meg boldog újesztendőt!

50 - Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt néki elmondhatod! Meggyógyítja szíved léked, kívánom tegye szebbé 200. . -es évedet!

51 - Mikor együtt vannak a családok, eszünkbe jutnak a legjobb barátok. Mikor kolbászt zabálok, és páleszt piálok, sokat gondolok rátok. Boldog Új Évet!

52 - Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben. Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot. Boldog Új Évet Kívánok!

53 - Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!

54 - Utolsó napján ennek az évnek a szerencse malackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, téljenek be hozzá, s maradjanak nálad! B. U. É. K.

55 - Távolság már nincsen, új idői járnak. Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, Boldog Új Évet Kívánok!

56 - 1-én, mikor kialusznak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet. Kancsal szemek, a felyek kékek, kómásan köszönnek boldog új évet!

57 - A holdsugár ma éjjel körbejár, arcodra csillogó hőpihécske száll. Ne törődj a múlttal, a jövő éltessen. Vége az évnek, de vár egy új szerelem. Tudom, hogy csalódtál, rég feladtad már, de a remény ott él, ahol az álmod jár. Ha te is akarod megleled a szépet, mert hidd el nekem , csodás ez az élet. Bízz magadban, legyél bátor kérlek, szeretném ha szeretnének, téged. Kívánok neked Boldog Újévet!

58 - Részeg vagyok mint az állat tele hánytam már a kádat, klozet mélyén négykézláb okádok de pezsgő pukkanásra felállók s neked Boldog Új Évet Kívánok

59 - Ez lenni kici kinaji újévi szmsz. Leni oco nem drága, mégisz mutatni, hogy van gondoszrad. Krvani neked jo uj év, meg kiccaladod récére öröm bldogcag isz. BUÉK!

60 - Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnal 6 előtt ne kerülj az ágyba, Durranjon a petárda, szóljon hát az ének. Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk Mi Néktek!

61 -" Kristálygömbben téli álom. Szerte foszlik, ha megrázom. Hópelyhek szállnak ki belőle. Tündérek táncolnak előtte. Csillogó szemmel rád néznek, Kívánnak, Boldog Új Évet!"

62 -" Itt a szilveszter, itt van újra! A nagypapa a nagymamát vadul kúrja! Kefél a krampusz, a medve, a farkas. Csak egy hülye van, aki sms-t olvas! BÚÉK!"