Úgy gondoltam felrakom a holnapi helyzetképet OTP-vel kapcsolatban mert jelentősen megváltozott a széljárás előző elemzésem óta. Remélem sikerült mindenkinek elköszönnie a bikától, mert több mint valószínű hogy újra beköszöntött a trendszerű esés időszaka. Jobb meghúzások még jöhetnek, de úgy összességében új lokális tetőket nem igazán várnék. Ma, akik esést vártak valószínűleg jól fognak aludni..:) Rég nem látott lendülettel kezdtek el adni mindent.

OTP 15 percesen :

alt

Kivette a korábbi 3420-as trenden belüli aljat. Fibonacchi szintek alapján 3300 pontnál támasz a 161,8 as fibó, így ez a szint duplán támasz. Forgalomra érdemes egy pillantást vetni ! Esésben jelentős megugrás tapasztalható. Indikátorainkban a divergencia is jelezte az esést. Ebben a felbontásban jelentősen túladott, lásd RSI, és várhatóan mély nyitás lesz réssel lefelé, ezért nyitó után nem árt résen lenni DT, TDT kedvelő sorstársaimnak...Cél és támasz ehhez a felbontáshoz : 3300

OTP Órás felbontásban :

alt

Jól látszik a két fontos támasz szint ( zöld vonalak ) 3200-3300 as zóna erős támasz-szintek. Vételekkel valahol e szintek között lehet érdemes próbálkozni. Innen elképzelhető egy jobb visszateszt, vagy minimum egy kisebb pattanás amit el lehet majd kapni. 3180 alá nem lenne szabad mennie semmiféleképpen mert akkor a cél az alakzatra húzott fibó szintek alapján 3000 Forint, ahol várja egy rés a betöltést. Figyeld az indikátorokat ! Már ebben a felbontásban is túladott és mély nyitás várható !

OTP Napi felbontásban :

altMostmár rendesen tört a trend ! Vonalvariálások miatt berakom mégegyszer hogy akik szélesre húzták a csatornát azok is lássák hogy megkapta a kegyelem döfést. Bollinger szalagot elkezdte gyönyörűen tolni lefelé ! Itt is kiemelném a 3200 forintos szintet ! A Mélyponttól húzott fibonacchi szintek közül itt az első korrekciós szint. ( 23,6 % ) Ez megerősítés a kisebb felbontású grafikonok mellett hogy fontos és erős szintről van szó.