Kedves Fórumozók! Ismét itt egy újabb kezelt számla, neve PerfectoFX. Ki tudja meddig húzza. Vajon más mint a többi?

Nemrégiben találtam rá egy új kezelt számlás szolgáltatásra, mely a Perfecto FX Capital Management, röviden csak Perfecto FX nevet viseli. Ez eredmények arra buzdítottak, hogy megosszam veletek is.

Az eddigi általam bemutatott kezelt számlákhoz képest lényegesen eltérő a működése. Ugyanis a kereskedéseket nem robotok bonyolítják le. A kereskedést egy új-zélandi csapat végzi, ott is van bejegyezve a cég. Rövid története annyi, hogy évekig privát alapkezelést folytattak és idén úgy döntöttek, hogy nyitnak a "retail" tehát hétköznapi befektetők felé.

Alapvetően a cég 2 féle befektetés ajánlanak: Basic és Prémuim

A két befektetés között a tőkevédelem, s így a hozam az alapvető különbség. Míg a basic 70%-os addig a premium 50%-is tőkevédelemmel fut. A hozamok is ennek arányában oszlanak meg. Konkrét hozam elvárást a cég nem fogalmaz meg, inkább csak irányszámot. Ez pedig évi 20-szorosa a banki euro kamatnak. A honlapon megtalálhatóak az eddigi eredményeik.

Nincs semmi költség csak és kizárólag a sikerdíj! Ez nagyon fontos!

Mindkét számla megnyitható már 1000$-os minimum összeggel. A cég partnere a Dukascopy Bank (svájci), amit remélem senkinek sem kell bemutatni.

Regisztráció pofon egyszerű, sőt van hozzá videósegédlet is. A letöltött, kitöltött dokumentumokat Svájcba, a Dukascopyhoz kell kiküldeni, szóval a számlanyitás nem 1-2 nap alatt lesz meg.

Részletes információkért látogassatok el a PerfectoFX hivatalos oldalára.

https://perfectofx.com/index.php?rid=128731

Végül de nem utolsó sorban ajánlom figyelmetekbe ezt a kis szösszenetet. Elég objektív. Rengeteg fontos információt lehet megtudni.

http://kezeltszamla.blog.hu/2011/11/06/perfecto_fx_a_perfekt_valasztas