Jelenlegi helyzetben a nagy vola miatt nem tartottam fontosnak nagyobb felbontásban elemezni a papírt. Napost úgyis többen csinálnak.

OTP - 10 prces felbontásban :

alt3480-és 3600 közé beszorult. Utóbbit még nem sikerült szignifikánsan átvinni. Ez alapján a felbontás alapján, ha kivenné a 3640-es csúcsot, akkor 3700 pontig mehetne első körben. Sávunkban egy Fej-Váll alakzat is megfigyelhető. 3480 törésével validálná az alakzatot, ebben az esetben 3400 pontig eshet és betöltheti a 3450-3465 közötti rést is.

OTP : Órás felbontásban :

alt

Ezen felbontásban jobban megfigyelhető az ék alakzat amiben már csak kevés hely maradt. A bollinger szalag ebben a felbontásban már nagyon összeszűkült, valamint az árfolyam egy "szűk" sávban mozog. Ezek alapján nagy elmozdulás várható, akár már holnap is.Érdemes megfigyelni hogy a fibonacchi szintek milyen jól kötődnek egyes támaszokhoz, résekekhez valamint sávokhoz. Kitörés esetén akármelyik irányba is indul meg, 8-10 % körüli elmozdulást joggal várhatjuk. Azonban a nagy vola miatt nem árt résen lenni, könnyen lehet egy fals kitörés/letörés is belőle. Lefelé 3200 a kulcsszint ! Ez kettős támasz ! Egyben egy alj is, valamint kb. itt van most a mélypont óta behúzható emelkedő trendvonalunk. Törése esetén könnyen fordulhat a trend.