Miért is jó kisgyermekes apukának lenni.

Nemrég született meg a 3. fiam, emiatt az alvási ciklusom meglehetősen töredezett. Akkor alszom, amikor hagynak :)

Ma éjjel 2 körül kellett felkelni egy jó kis orrszívásra (aki tudja mi ez, az megérti, hogy nem könnyű feladat ez). Ha már úgyis fentvagyok és nem tudok rögtön visszaaludni, akkor ránéztem a Metatraderre.

A JPY esését vártam, túl sokat emelkedett mostanában (sikerült meglovagolni, de már sok volt). A düh is belejátszott, hogy nem tudok aludni, adtam az EURJPY-nek egy 0.5-lotos shortot. Azért ebben, mert EURUSD-ben is esést vártam. Tettem rá azért stopot, hogy ne vigye el az egész tőkémet.

Nem sokkal később elmentem aludni, de nem sokáig tartott, negyed 6-kor már keltettek is a gyerekek, és innen már nem volt visszaalvás. Gondoltam megnézem mi a helyzet és nem hittem a szememnek, az ember legszebb álmaiban történik ilyen.

alt

Rögtön kiment az álom a szememből és elmúlt minden bosszúságom, hogy megint nem tudtam aludni. Zártam azon nyomban a pozit, mert gondoltam, hogy korrigálni fog. (vastag piros vonal a trade)

Utána láttam csak, hogy a nukleáris baleset 7-es szintre emelése miatt volt a pánik, de ekkor már mindegy is volt miért esett, nekem jólesett.

Tanulság: csinálj sok-sok gyermeket :)

http://www.youtube.com/watch?v=sANwBlp3K_M