Szerintem érdemes átolvasni...pénz sok-sok-sok :)))olvasd a cikket

Az anyagi függetlenség?

Amit ajánlok egy befektető cég 2008-tól működik sikeresen és korrekten .A bankok a mi pénzünkkel nyerészkednek a deviza-áru és tőzsde piacokon, ez a cég nagyobb kamatot ad mint a bankok és ha viszünk új ügyfelet a első befizetett összeg után kapunk jutalékot is utána ,ezzel is ösztönözve a berámló tőkét amivel persze könnyebb tőkét kovácsolni.... http://www.cherryshares.com/?go=567612 -Csalódott a zavarok a hagyományos pénzügyi piacok és a bukása jól ismert HYIPS?

"Cherry részvények" valós üzleti döntéshozatali valódi pénzt azáltal, hogy kereskedelmi tevékenységeket szerte a világon.

Megtalálta a megfelelő hely a kezdet!

Regisztráció: 1 perc

Itt kell regisztrálni a oldalra :katt a linkre és a oldal megnyílik!!!

-A CÉG: Cherry Shares a Brooksell Universal Korlátolt Felelősségű Társaság.

Nyilvántartási száma: 2164408, alakult: augusztus 25-én 2008-ban. Amit ajánlok és ez nem kamu,lehet a neten ellenőrizni íme!!! Pár oldal hozzá:

Van sok cég a piacon de akik 10 napra 110%-ot ill. irreális dolgokat ajánlanak ctr. azok felejtősek ,de színte 5 cég van kb. ami ezek között hosszútávra megbízható és ezt a első helyre tenném, azért ajánlom csak ezt!NEM PILÓTA JÁTÉK MIVEL VAN MÖGÖTTE TERMÉK és 2év megbízhatóság ,IGAZ BANKI AMI KOCKÁZATOT VISEL!

FORDÍTÓVAL FORDÍTVA,EZÉRT KICSIT nem magyaros a szöveg:

-A küzdőtér, a magán befektetés területén a rendkívül gazdag, mindig kizárólagos. Néhány évvel ezelőtt elkezdtük a magánbefektetést, rendelkezésre állt, hogy kiválasztottunk néhány befektetési lehetőséget, hogy elkezd $ 1.000.000-n befektetni.

A közelmúltban nyitottuk az ajtót, hogy szélesebb körben az emberek az interneten keresztül is hozzáférjenek ehez a lehetőséghez. Programunk sikeres 2008 óta, és online 2009 eleje óta.

A céget Hong Kongban hozta létre és onnan is vezeti Dane Wolf nevű üzletember. Mi az első lépés, hogy pénzügyi alapot nyissunk, mely megnyitja a kaput és pénzügyi sikert hoz minden ember részére tekintet nélkül a társadalmi státuszára, vagy jövedelmére. Cherryshares hozzá járul egy igen nyereséges kereskedelmi tevékenységhez és "csereforgalmat biztosít" – a kiválasztott valuták és a kiválasztott országokban szerte a világon, ahol a különbség a piaci árfolyam, és a hivatalos átváltási árfolyam. Még mindig mintegy 70% off-line és mintegy 200 embert foglalkoztat világszerte.

Soha nem fektettek be a vállalkozásba illegális tevékenységet folytató szervezetek, és nem működünk együtt a pénzügyi cégek, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az ilyen jövedelemhez. Befektetés CIN Cherry osztja, mely nyújt Önnek egy lehetőséget, hogy a pénzügyi ellenőrzés a megtörténjen, hogy a tagok az idejüket azzal töltsék, amint szeretnek. talán anélkül, hogy szükség lenne valamilyen munkára! Dane W. Wolf Managing Director

AMIT MI KÍNÁLUNK TAGJAINKNAK

Döntéseket, hogyan és hol lehet befektetni soha nem könnyű hozni. Most itt az ideje gondolkodni, mit fogsz csinálni. Érdemes lehet befektetni a pénzét az alacsony kockázatú lehetőségeket, amelyek fix hozamot adnak. Előfordulhat azonban, hogy akarsz tenni pénzt a Forex alapokba, amelyek képesek magasabb hozamot adni megnövekedett kockázattal. Mielőtt a végső döntést meghozod, bölcs dolog mérlegelni a befektetés súlyát, a befektetési lehetőségek kockázatával.

Ne feledje, hogy a legjobb döntés az, hogy tájékozódik mielőtt döntést hoz. Amikor a jövőben meg szeretné tenni a döntést, hogy a legmeg felelőbbet válassza. " Cherry Shares " meghívja Önt, hogy részt vegyen a nyílt, jövedelmező befektetés és a fix kamatozású befektetésekben.

Négy befektetési programból választhatunk esetükben:

• rövid távú befektetés

• napi befektetés

• középtávú befektetés

• hosszú távú befektetés.

Napi program: Minimális befektetés: 50 €/$ Napi 1.1% hozam (napi szinten kivehető) Lekötés ideje: 315 naptári nap (45 hét) Törzstőke a lekötés ideje után visszakérhető. Legnagyobb előnye: A hozam a lekötéstől számított 1. napon már kikérhető, heti 5×1.1 = 5.5%-os profit! Az alaptőke csak a teljes program lejárta után válik szabaddá.

Rövid távú program: Minimális befektetés: 50 €/$ Heti 5.8% hozam (bármikor kikérhető)

Az alaptőke 50%-a 2 hét után kikérhető vagy: Az alaptőke 100%-a visszakérhető 3 hét után. Legnagyobb előnye: A leggyorsabb lejáratú program, 3 hét leforgása alatt az alaptőkével együtt mindent kikérhetünk! Fajlagosan alacsony hozam. Közép távú program: Minimális befektetés: 5.000 €/$ Heti 8.7% hozam (bármikor kikérhető) Lekötés ideje: 50 hét Az alaptőke csak ezután kérhető ki. Legnagyobb előnye: A hozam majdnem másfélszerese a rövid távú programnak! 50 hétnyi lekötési idő.. 5.000 €/$ kell a minimális beszálláshoz..

Hosszú távú program: Minimális : 20.000 €/$ Heti 9befektetés.9% hozam (Ez viszont KAMATOS KAMAT, tehát az alaptőkét növeli..) Lekötés ideje:75 hét A hozamokkal növelt alaptőke kikérhető: 75 hét lekötés után. Legnagyobb előnye: Nem kérdés. 100 $ lekötésénél pl. 1,099x100-at.. 75-ször, ennyi lesz a kivehető összeg 75 hét múlva.. 75 hétig nem tudunk hozzá nyúlni a lekötött összeghez.. Ami ráadásul minimum 20.000 €/$.

Melyik tervbe érdemes befektetni?

Nézzük reálisan: Az, hogy kezdetnek valaki 5000 vagy 20.000 €/$ utaljon be hozzájuk, ahhoz elég méretes össztőkére lenne szükség. Így marad a Napi illetve rövid távú program.

Én a rövid távút (Short term) választottam mivel: Habár a hozamok így csak hetente íródnak jóvá a Cherry Shares számlámon.

De 3 hét eltelte után az alaptőke bármikor visszakérhető.

Így biztonságosabb a dolog. 315 napot kellene rá várni.

Ha nem bontom fel a programot, akkor pedig szépen kamatozik tovább. Így természetesen azzal is el lehet “játszadozni”, hogy az alaptőkémet növelgetem (akár csak a kamatokkal) és kvázi úgy érek el kamatos kamatot, hogy 3 héten belül akár az egészet fel tudom szabadítani.. (Ehhez persze a kamatnak már el kell érnie az 50 €/$ mert csak akkor tudom hozzáadni az alaptőkémhez, vagy külön kell beutalnom).

A BIZTONSÁGRÓL

Az oldaluk biztonságos, megfelelően titkosítva van, amelyet a böngésző címsorában is ellenőrizhettek: bejelentkezés után egyből egy https (tehát Secure) felületen fogadnak. Ráadásul úgy van elkészítve a honlap, hogy annak nincs semmilyen közvetlen kapcsolata a fő bankszámlájukkal, így elviekben, ha még – csak a példa kedvéért – fel is törnék az oldalukat, akkor is biztonságba lenne a pénzünk. (A https miatt ezzel szinte felesleges is foglalkoznunk..) TERVEK Arra a kérdésre, hogy meddig tervezik a cég online jelenlétét a piacon: A válasz szerint minimum 8-15 évre kalkulálnak.

Arra a feltevésre pedig, hogy a HYIP világon belül mi különbözteti meg őket a többi cégtől, egyszerű volt a válasz: ” Mi nem HYIP vagyunk, a programok hozamait tartani tudjuk. – Az elmúlt 450 nap alapján van ebben valami.. Pontosan mivel is foglalkoznak? Cégünk eredeti célja, partnerei segítségével az innovatív technológiákat keres. Ügyfeleink között vannak olyanok, akik az elsők között vannak, hogy hozzászokjanak az e-kereskedelemhez és meg tanulják ilyen módon a pénzt keresni. Régen volt a telefon és a bank a kapcsolattartásra, manapság az internetet is használhatjuk eszközként. És minden felhasználó teljes ellenőrzése alatt tarthatja a forrásokat. Mi megtettük az első lépéseket, amikor elkezdtünk együtt különböző magas hozamú befektetési alapok bevezetését. Mi együtt sok vállalattal terveztünk, de sajnos legtöbbjük sikertelenek voltak, vagy előre tervezték, hogy csalnak. Igen, már elveszett pénzt. Csőd után számos cég már megállította a tevékenységünket. Figyelembe véve, hogy ez egy hosszú távú együttműködés boldogok voltak, és végül mégis maradt a profit.

Ezt követően a kellemetlen történet már kiderült, egy teljesen új utat hoz létre a jövedelemszerzésre. Cégünk menedzsmentje úgy döntött, hogy kockáztat és képes volt vissza hozni az elveszett alapokat. Segítségével átalakítják az egyes valutákat. Ezt a megoldást találták ki szokatlan módon az átalakításra egy bizonyos pénznem egy másik pénznemre 1:1 arányban. Arra is gondolt a cég, hogy ezt a lehetőséget, így sokáig tarthatja. Például az arány $ és €. 1 $ = 1,00000 € = 1,30. Tudjuk alakítani €/$ árfolyam a 1:1. És ezzel lehet 30%-os kamatot is keresni. Konklúziónak én 2 dolgot jegyeznék meg: Ők most az egyik legjobb cég a HYIP piacon, brutális összegeket fizettek már ki, és mindig gyorsan, megbízhatóan. Viszont: Habár nem tartják magukat HYIP-nek én mégis fent tartom esetükben is a szabályt: Csak annyit fektessünk be hozzájuk, aminek esetleges elvesztése nem okoz számunkra komolyabb károkat! (Ez az összeg természetesen változik, ahogy pl már az alaptőkénket kifizették, ilyenkor már arányokban kell gondolkodni!) Szokás szerint a cikk végére több monitorozó oldal interaktív (a cikk megnyitásakor mindig frissülő) Bannerét is ide pakolom. (Így ha valaki később olvassa a cikket, az esetlegesen tervezett befektetés előtt meg tud bizonyosodni, hogy akkor is fizetnek-e) Remélem hasznos a cikk számotokra.

Date: 2010/10/16 Subject:

A Cherryshares-től ma érkezett levél fordítása, HELYESEN

Kedves tagok és befektetők, Voltak szóbeszédek, viták, feltételezések nagyszerű a CherryShares programmal kapcsolatban. Ezek a módosítások szükségesek a köztünk és a befektetők közti rendes együttműködéshez. A műszaki és pénzügyi tényezők is befolyásolták ezeket az elengedhetetlen döntéseket. Azt akarojuk, hogy mindenki tudja, hogy nekünk mindenekelőtt a pénzügyi egészségetek a legfontosabb. A változások (2011. januárjától):

1 - Rövidtávú befektetési terv : Kamat: hetenként 5% (az első 3 hétre), 3 hét után hetente 5.9 százalékos. Tudjuk azt ez a legkedveltebb tervek közül az egyik mert ez a tőke gyors kivételét biztosítja. Mostantól fogva, a feltételek a következők: Már 3 hét elteltével a pénz egésze rendelkezésre fog állni akármikori kivétre. A kamat az első három hétre 5 százalékos lesz, azután pedig 5.9 százalékos.

2 – Napi (Daily) befektetési terv: Kamat: Olyan letétek, amelyeket 2011. január 1-je előtt tettetek be, (Daily Old megnevezésssel): Napi 1.54 százalék (heti 7.7 százalék.) Ezt a tervet választották azok, akik nagyobb nyereséget akartak, mint a rövid távú (Short Term) befektetés. Persze, ez nem adja vissza a tőkét olyan gyorsan, mint a rövid távú. Csak heti 5 napra fogunk kamatot fizetni, nem naponta, mint azelőtt. . Olyan letétek, amelyeket 2010. december 31-e után fognak betenni, napi 1,52% kamatot kapnak (amely heti 7,6%). (Elnevezése Daily New): Külön sorban fogja mutatni a rendszer a BALANCE oldalon.

3 – Középtávú befektetési terv: Nincs változás.

4 - Hosszútávú befektetési terv : Erre a tervre 2010. december 25-e előtt lehet letétet elhelyezni. December 25-e után új letéteket már nem fogadunk el. Elértük ebben a tervben a kívánt ügyfelek maximumát. Új tagok : Már hatalmas adatbázisunk van, ezért új tagokat csak a legalább 5 000 $ egyenleggel rendelkező tagjaink linkjével lehet regisztrálni. Ez a programunknak új, professzionális külsőt fog adni. Tagtoborzó program:

A rövidtávú befektetések után nem fogunk jutalékot fizetni. Az 5 000 $-nál kisebb egyenleggel rendelkező tagjaink linkjei nem lesznek aktívak, ezért hozzájuk nem lehet regisztrálni új tagot.

SOK SIKERT MINDENKINEK!

Itt kell regisztrálni a oldalra :katt a linkre és a oldal megnyílik!!!