Erre most akadtam! Kérem aki tud segítsen!! Holnap veszem fel a kapcsolatot az anyukával!

Sziasztok!

Sokakna tudjátok, hogy én is nemrég apuka lettem 7 hónapja egész pontosan. Azt viszon nem tudjátok, hogy nálunk is adódtak gondok, mint a születéskor és utána is. Egyik ilyen probléma nálunk, hogy Szamantának is kis lyuk van a szvében, de ez állítólag nem okoz a későbbiekben majd gondot és minden bizonnyal be fog forrni! Jövőhéten megyünk kontrolra!

De most nem magamról szeretnék kiselőadást tartani!

Ritkéán érzékenyülök el, de most ez történt mikoe ezeket a sorokat olvastam:

www.rtlklub.hu/cikk/320451

Műanyag kupakokat gyűjt egy majsi család azért, hogy négyhónapos szívbeteg kislányukat a kupakokért kapott pénzből minél gyakrabban tudják meglátogatni. Kála egy születési rendellenességgel jött világra, Budapesten ápolták és műtötték meg, de a szülők csak kétnaponta tudtak felutazni hozzá. A kislány most már Pécsett van, de még két komoly műtétje lesz a fővárosban. alt

A négyhónapos Kálát vizsgálják a Pécsi Gyermekklinikán. Nemrég került ide az Országos Kardiológiai Intézetből, ahol megműtötték a szívét, mert születési rendellenessége volt.

"Ez volt az első műtéti lépcső, ezen kívül tervezetten még két nagyobb műtét vár rá az Országos Kardiológiai Intézetben" – mondta Török Katalin, a Pécsi Gyermekklinika gyermekkardiológusa.

A kislány most jól van, de egyelőre folyamatos kórházi ápolást igényel. Kálát Budapesten egy héten kétszer tudták csak látogatni a szülei. Pécsett már sűrűbben, de így is csak kétnaponta tudják meglátogatni.

"Az a legrosszabb, hogy mindig itt kell hagyni"- mondta az édesanya.

A kislányt a majsi házba várják haza, de amíg nem jöhet, szeretnék minél többször látni. A sok utazásra viszont nincs pénzük, ezért kérnek segítséget. Nem pénzt, hanem műanyag kupakokat várnak.

"Miért nem pénz? Mert úgy gondoltuk, hogy meg szeretnénk érte egy kicsit dolgozni. Igaz, hogy amire a kupakokból pénz lesz, az nem most lesz" – mondta Jankovicsné Fábián Ivett.

A kupakokat egy cég kilónként 40 forintért vásárolja meg a családtól. A kupakgyűjtést Kála bátyja, Gábor is élvezi. Eddig már több mint 40 zsákot töltöttek meg, de további felajánlásokat várnak.

A család elérhetősége: kupakgyujteskalanakkukacfreemail.hu

Holnap veszem fel a családdal a kapcsolatot szeretnénk nem csak kupakokkal segíteni a családnak! Ha kapok konkrét válasz az megosztom természetesen veletek! Addig is gyűjtsük a kupakokat!!