Kisorsolom a Elliott és a többiek oldal olvasói között azt az egy darab, teljesen új EWP könyvemet, amit az egyik szerző, Bob Prechter dedikált. Amikor ezt márciusban meghirdettem, akkor még nem írogattam itt a Stocklandyard közösségében. Ezúton szeretnélek benneteket is meghívni, vegyetek részt a sorsoláson, hátha innen kerül ki a szerencsés nyertes.

Először is a könyv: EWP, mint Elliott Wave Principle. Itt meg lehet nézni az Amazonon.

alt

A sorsolásra eredetileg május 16-ig lehet pályázni, de még egy nappal meg fogom toldani, így ha valaki a hétvégén elfelejtené, akkor május 17-én, hétfőn még nyitva áll a lehetőség a jelentkezők számára.

A jelentkezés 3 lépcsőből / feltétel teljesítéséből áll:

1) Club EWI tagság - akik letöltötték a Theoristot, vagy előzőleg a How to Spot Trading Opportunities kiadványt, azoknak ez már meg is van.

2) Egy darab hozzászólás a bloghoz. "Helyszínnek" elfogadom a Beszélgetések áprilisi, vagy májusi számát is. Az értelme ennek a kitételnek az, hogy olyan olvasóhoz kerüljön a könyv, akit tényleg foglalkoztat az elmélet, tehát jó eséllyel forgatni fogja, nem pedig csak a vitrinbe teszi.

3) Egy e-mail "EWP könyv" tárggyal nekem. A levélben adjátok meg a nick-et, amivel majd ott lesztek a kalapban. Ez tipikusan az a név, amivel hozzászóltatok / kérdeztetek / javasoltatok a két oldal közül valahol Elliott témában.

Van egy bejegyzés, ami részletesebb információkat is tartalmaz nagyjából középtájtól, Változások, újdonságok a címe, de gyakorlatilag már itt is elmondtam minden fontosat.

Sikeres részvételt.