Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

halihó

#777603 matgab Előzmény: #777597

maga az ötlet nagyon trendi, nagyon modern iparág, ami nagyot szólhat hosszú távon. Rövid távon botrányok tépázták meg a céget és már sok negatív scenariot beáraztak sztem. Az aljáról nagy forgalommal fordult, gondoltam ez amolyan trendfordító. Elkezdett felfele menni, 4,7 körül vettem, onnan bezuhant 4-re kb. (nem emlékszem, hogy csak 4,1 vagy 4 alá is bement -e) és azóta széepn visszajött... El tudom képzelni, hogy simán felmegy 6-9-ig is egy lendülettel, ha nem lesz globális para..

halihó

#777500 matgab Előzmény: #777499

uff nem értem a mozgást... Lehet, hogy most venni kellett volna még és nem tegnap eladni?

Lássuk meg a nap végét...

halihó

#777473 matgab Előzmény: #777450

hogy érted?

Amit eddig vettem, azok nem is 10, hanem inkább 20%-ot estek a vételemet követően.

Mind az ODP, mind az LC, mind a Lockheed, a Goldcorp, a seadrill, a Rig, VA , AAPL, GME, Mylan, Nike, SCTY, Eli Lilly, Acadia mind hozta a klasszikus legalább 10% minuszt a vételemet követően, de inkább többet estek.

A Coeur /goldcorp/VA, Lockheed emelkedett az eladásomat követően 10-10%-ot, a CDE pontosabban 30%-ot és azóta emelkedett még 30%-ot. a Lockheed emelkedett szintén kb. 30%-ot azóta, de eladásomat követő 2 hétben megvolt a 10%.

Én pont úgy látom , hogy az USA piac sokkal szenzitívebb a faktorra, mint a BUX, amit már évtizedek óta trenírozok...

halihó

#777445 matgab Előzmény: #777343

továbbra is a figyelőlistámon van , de még nincs:

diebold,

coeur mining

first Majestic

és GSPark...

Bristol Myers ma is szépen esik, de ha szép mélyen lesz, akkor sztem érdemes lesz belőle venni.

Ja és a Monsanto is izgatja a fantáziám...

halihó

#777319 matgab Előzmény: #777299

tegnap előtt az LC.US, a Mylan, és az ODP rallízott 4-5%-kal...

Tegnap az OTP 4,5 ment, ma meg úgy látszik, hogy az Inditex kezd el beindulni...

Na ezt már szeressük...