ez gyönyörű húzás volt, hogy 6730-nál eladtam a fele pakkom és 6515 körül meg visszavettem háromszor annyit... Nem szoktam én ezt így megérezni, jó érzés...
ez gyönyörű húzás volt, hogy 6730-nál eladtam a fele pakkom és 6515 körül meg visszavettem háromszor annyit... Nem szoktam én ezt így megérezni, jó érzés...
hihetetlen. portfolióm minden részvénye egész szép kis pluszban (persze nem a vételhez képest) van, ilyen még soha nem volt sztem amióta tőzsdézem...
RNK +3.59%
| 4IG.HU +3.70%
ODP.US +0.72%
MYL.US +1.17%
SDRL.US +2.27% |
LC.US +2.37%
OTP: +3,59%
CBK.DE: +1.96%
MO.US +0.63%
GME.US +0.31%
ITX: +1.83%
Ageas: 2.72%
továbbra is gyönyörű nap van ma...
nap legnagyobb nyerők:
LC.US kva sok van
Mylan kva sok van
Go pro nincs
ODP.US kva sok van
4IG van még
Fitbit nincs
remélem holnap az OTP lesz a top nyerő papír, ráférne...:-)
strange... Úgy látom, mintha a vételemet követő 3 mp alatt 10 HUF-fal kisebb lenne az árfolyam
OTP brutál mennyiségű vétel... Jó lesz ez érzem...
(Remélem ez nem amolyan utolsó befektetői mondatok egyike lesz...)
azt majd a piac eldönti :) lending clubot figyelő listára tettem, de nem pörög
betettem a maradékot is eladásra, hátha valaki elviszi 12550-en... látszom a könyvben...:-)
meg is kerestem a PF-en...
"
| (#56055) Re: OTP Good morgen |
| |||
| előzmény (#56054: hajra) | válasz erre | 2008. Április 11. - 13:14 | ||||
deodornak, | ||||
sőt.. 2011-es beszerzés is már értékpapír transzfer volt... Lehet, hogy ezek még válság előtti részvények voltak?
na a figyelőlistán lévő TOP5 teljesítő részvény:
K+S,
Transocean,
4IG
Office depot
Fitbit
5-ből 3 van nekem, ilyet se nagyon láttam még. Persze ehhez az is kellett, hogy az ODP és a K+S az csúnya bukóban votl tegnap...
fressoft pakkom maradék harmadát ma elvitték... 2011 óta tartottam, mindig bíztam benne, hogy nyerséggel adom el...
Pedig anno 2100-ért vettem és azóta volt már 1000 alatt is... Akkor kellett volna még rávásárolnom...
hát még mindig jobb, mint a Commerzbankom és csak kicsit rosszabb mint az Office Depot-m... :-(
seadrill ma is kiválóan teljesít