nem látod, hogy milyen masszívan emelkedik? Szted tudna ez napi 4%-ot menni, ha nekem is lenne?
:-)
nem látod, hogy milyen masszívan emelkedik? Szted tudna ez napi 4%-ot menni, ha nekem is lenne?
:-)
Csak érdeklődöm, h MOL-t vettél?
na meglátjuk ezt hogyan értékelik a befektetők... Mondjuk örülnék ma egy plusz 30%-nak...
Egyszer nekem is lehet már szerencsém alapon (bár egyszer már volt a sdrl vétellel)... :-)
http://www.mining.com/ks-warns-q2-profit-dramatically-lower-than-a-year-earlier-shares-collapse/
Francba, nem lehetne odaadni a K+S részvényeket a Canadian Potasch-nak 40 USD-ért?? Hülye management, elcseszte a business-t...
Vagy itt lenne az ideje valami biztonságos kikötőbe eveznie (bund?).
német bankszektor vehetnéd, meg autógyárakat :)
commerzbank célár 5.771 Mára gyakorlatilag teljesült is a faktor.
Mostanában tényleg amit veszek az 3 napon belül esik.
OTP is közel van a -10-hez...
nyitóban akartam venni, de csak 10.10 körül kerültem gépközelbe...
Akkor vettem OTP-t, meg Richtert meg commerzbankot. (figyelem ebből sem otp-m, sem commerzbankom nem volt előtte!!)
Akartam venni ma usa nyitóban altriát, erre az meg +2%-ban van?!?!?
Azt hiszem ma meglesz az aranybanya részvényem (cde.us) eladása utáni szokasos +10%...Richter vetel+arany eladas= brexit. Ert valakit meglepetés? Matgab rulez
Manapsag a 2 het helyettmar 3 nap alatt szoktak teljesülni eek a pluszminusz 10%-ok...
K+S részvény elég jól ment, amióta lehúzta a KBC...:-)
eladást követően -4%-ban?? Strange. Hiba van a matrixban. Mindjárt megnézem, hogy tényleg eladtam-e az egészet... :-)
na odab@szok az aranynak:
kezdő pakk Coeur Mining Inc. vétel...
rájár a rúd a részvényeimre...
"Elég csúnyán fest a Nike részvényének technikai képe, hiába van itt a foci EB, a befektetők félnek, hogy a korábban látott magas növekedési ütemet nem tudja tartani majd a cég. A heti grafikon alapján már le is tört egy támasz, így nagyobb zakó sem elképzelhetetlen." KBC