Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tudomány világa

re

#844161 Spade Előzmény: #844150

jajaja nagyon odatetted ezt a kommentet nyuszi. Rengeteg pénzt idehoztak a kutatók. Tudom ez hülyeség sőt hazaárulás oroszfaszszopó fasizmus, ha a magyar kutotók nem idehoznának pénzt hanem azt csinálnák amit a dél koreaiak japok kínaiak h a tehetségüket az új hightech termlkek kutatására fejlesztésére fordítanák és azok eladásával termelnének nagy pénzt. Például nem a gravitációs hullámokat számolnák hanem új mondjuk grafén alapú anyagtechnológiákat fejlesztenének akkumulátorokhoz félvezetőkhez, vagy kvantum számítógépek kreálásával. vagy AI fejlesztésekkel, vagy csinálnák ezt is azt is ? Tudom h a te 6*6=30 intellektusodnak ez kevés és persze hülyeség.

itt meg egy ballipsi bev…

#844150 tozsdenyul

itt meg egy ballipsi bevándorlássimogató interjúja hasonlóképp.

http://index.hu/techtud/2019/05/29/barabasi_inter...

Na most, erröl a (bevallott) Soros ügynökröl azt érdemes tudni, hogy a legtöbbet hivatkozott magyar kutatók közül való. Az nem Nobel-díj, az olyasmi mint egy olimpiai arany. A tudományban. Ne röhögj, az is valami. Valami szarság.

Ez azért van így, mert ez a nyominger, teljesítményre elmúlt 70 évben nem képes, ez nekiállt baszki szabadon kutatni. Azt a mindenit. Addig addig kreatívkodott (na nem nálunk, hanem olyan hülye országokban ahol ezt hagyják, és nem a nemzet legmalacabb focisa mondja meg hogy mit lehet kutatni - mit, hát a lesszabályt, mi mást) kialapkutatott olyan haszontalan alapkutatást, amit ma a Google, Apple, IBM alkalmaz a mesterséges intelligenciákban. meg mindenféle adatbányászatban.

És ez az egyik legforróbb téma lett, ezt a nyomit meg istenítik. Pedig egy tizenegyest se tud rendesen rúgni.

Az MTA meg, nem hiszed el, hazacsábította. mert itthon ilyenek punnyadnak a szar MTA-n. Ilyen globalogoogle-MI-apple senkik. Kétszer végigfutja a focipályát és a tüdejét is kiköpi.

Ilyeneket csábít haza a csábos kis MTA

Na de ismerjük mi az ilyen Soros féléket, egyböl ment a CEU-ra, oktatni. A mézönt nyilván, mert aki a CEU-ra megy diáknak, az mézönt hallgat, az a top 10, nem valami hálózatelmélet. Merlin Mézönt hallgat és füvezik hálózatozik, miközben migránst simogat. Tiszta hülyék.

Ez a faszi meg figyelemelterelésként elnyert pár milliárd forintot az Eu-tól Magyarországnak. Ne láccon ki a Soros lába annyira. Ravasz egy rohadék. Lölö egy nap alatt lop ennyit, és az legalább jó helyre megy. A Puskás Akadémiára. Kell a pénz, mert mégse essen ki az NB1-böl 130 milliárd befektetett közpénzzel. Annyiból egy MTA 70 évig is tud ilyen semmiket nyújtani, mint ez a falábú.

Ott punnyad az MTA-ban a többi szarral, meg oktatgat gendert a CEU-n. És azt hiszik hogy Magyarország hagyja, hogy az EU-tól kutatásra nyert milliárdokat, kutatásra, oktatásra, meg Magyarország tudományos hálózatának építésére használja. Foci helyett.

HÁT NEM!

A törvény már kész is, hogy az EU-tól a következö ciklusban kutatásra kapott rekord milliárdokat, hogyan lehet (az MTA kiiktatásával) közpénzteleníteni. A focira.


Update:

Barabási, és az MTA által a világ minden részéröl hazacsábított világszínvonalú 150 kutató, akik az elmúlt pár évben rekord mennyiségü pénzt nyertek Magyarországnak azalatt az idö alatt, amíg az MTA-n punnyadtak, és óriási tudományos lendületet adtak az országnak, az elmúlt egy év során elhagyták az országot.

Spade, Viktor, meg a többi agyatlan maradt.

A Puskás-Akadémia bent maradt az NB 1-ben. Még.

Amire senki nem kíváncsi

(átlagnézöszám, heti 3 ezer. Ami statisztikáról amúgy bizonyított hogy csalás, és még annyi sincs, de a Generalisszimusz nehogy meglássa hogy valójában csak 1000 )

Fun fact: medgyessy idején vidéki Nb III-as meccsen voltam, 3000 nézövel. Mennyire vidéki? A bíró egy vitatott ítélet után egy fej karalábéval lett megdobva.

re

#844137 tozsdenyul Előzmény: #844134

tököm tudja mit jósoltál, politikában abszolút kontra vagy.

De mi történt, hirtelen kiderült hogy mégsem árulta a hazát az oroszoknak? Hirtelen átjárta a keresztényi hevület a fasiszta példaképeidet? Nem.

Függetlenül attól, amit jósolgatsz nem változott hogy felvétel van arról hogy árulják a hazát a szélsöjobbosok az oroszoknak, az osztrákok is, a Viktor is, meg az összes többi is.

És minderre természetesen továbbra is mézön a reakció. Agyhalál :)

Értem, hogy mindig kell neked az utolsó szó, mindenre ami fáj, de releváns dolgot hozzál, mert így csak rosszabb...

Arra hogy egy hazaáruló oroszfasszopó videón bevallja, nem releváns ellenérv az, hogy "de mézön" :)

Nagyjából semmire sem az, legalábbis a Föld még értelmes részén, a repertoárodat kellene frissíteni.

re

#844134 Spade Előzmény: #844131

Ha már mézönöket teljesen indokolatlanul itt felhoztad, szopogatod a bránert amit a kurz jóslatommal kapcsolatban bekaptál ? Hazaárulóztál oroszfaszszópóztál fasiztáztál malteroztál egy hatalmasat aztán az lett amit jósoltam. Hoppppááááá. Mondd meg a páholy főnidnek h hagyjon a faszságaival vagy fizessen többet mert téged itt nagyon megszopatnak :)

re

#844133 Spade Előzmény: #844131

igen nobel dijról írtam mert ott számít, kell az intézményi rendszer ereje egy háttér, te meg ontottad a matek példákat, de a mateknál kell egy egy bazi nagy tehetség fehér papír meg ceruza és kurva nagyot tudsz alkotni, de a természet tudományokban (ma már) nincs így.nyuszi látsztik h a matekból segg hülye vagy már h 6*6 az 30 szerinted az megerősített ebben sőt abban is h másban is az vagy és soha nem fogod megérteni amit írtam inkább kitöltöd össze vissza hablatyolással az írásodat aztán elégedetten a tükörbe nézel, megveregeted a vállad "ma fasza voltál nyuszi"

re

#844131 tozsdenyul Előzmény: #844130

nálad volt az értékmérö, hogy hány Nobel-díjas punnyad ott

Mutattam, hogy 4 matematikai Nobel-díj punnyad ott, akiket te amúgy ismersz is

Persze, linkeltem is, hogy k-európában messze a legjobb, meg hogy bontakoztatja ki a tehetségeket, de ki akar olvasni, ha tudatlanul lehet szarozni inkább, nem igaz?

Föleg ha még rohadt mocsok amcsik is élösködnek a mi világszínvonalunkon, és

Ezek az amcsik pont nem mézön? Most épp nem :)

A világszínvonal mégse olyan rakás szar, hogy ne érje meg a szigorúan nem mézön amcsiknak élösködni?

Na jó, hülyeségböl böven elég ennyi is.re

#844130 Spade Előzmény: #844129

te tényleg elmebeteg vagy nyuszi, nem az egyes embereket szaroztam le hanem pont az mta-t mint intézményt rendszert ami nem bontakoztatja ki a teheségeket, nem ad jó irányokat stb. a mézon vonal honnan a faszomból került elő itt szerinted hacsak nem a te beteg agyadból. Ezek a leosztások az általános munkamegosztásból fakadnak a tudományban is. Azért is volt a foci hasonlat ott is van sok tehetséges játékos 20 alatt Mo-n aztán nem éri el amit elérhetne. Ami Szentgyörgyit illeti akkor a 2 vh előtt az MTA nagyon komoly intézmény volt. Ma meg nem az Sztem

re

#844129 tozsdenyul Előzmény: #844128

Hú, hát az szép, hogy Lovászt, Erdöst ismered is, és úgy szarozol

Az igen

(Szent-györgyi meg mint mértékegység szerepel, de az a legkevesebb hogy ezt nem érted, a baj hogy ennyit ért kb Viktorka is mint te)

A Lézerkutató, mint megmozgatott pénz került a listámra, most hogy a "jó irány" van már ott is, nem is lesz belöle semmi ütös, ebben igazad van

De így a KFKI-ból sem, de mindegy is, a lényeg hogy pár nagyra tartott koponyát, mindennemü ismeret nélkül hogy hova tart a játék leszarozhattunk

Ééés, csak elökerült a mézön vonal is :) rohadjon meg a sok buzi amcsi hogy köze van a magyar világszínvonalhoz, tarthatatlan, türhetetlen, szét is basszuk inkább az egészet, vesszen minden, de mézönnek köze hozzá ne legyen. Föleg hogy nem is értjük, mi folyik :)

Elmebeteg szint.

re

#844128 Spade Előzmény: #844124

Nem szóltam bele, mert nem is tudom h hova megy ez az egész. Én csak az mta kb 70 éves tevékenységéről mondtam véleményt. Te vagy a fasz mert Szentgyörgyi pont kicsúszik már ebből az érából. És össze vissza zagyválsz mindent szokás szerint

Lovászt és Erdőst valszeg jobben ismerem mint te mert h tanítottak és valóban nagy koponyák, de Erdős ugye még a Von Neumann hagyaték. Nem ismerem a szegedi lézerkutatót, de sztem a kfki pl. jóval ütősebb csapat és sajnos ott is a fizikusok untermannként dolgoznak az amcsiknak és az LHC-ben aminek a végén ők aratják le a babérokat.. Nem hiszem h ez jó irány sokkal többet ki lehetne és kellene ebből az egészből hozni. Sztem. És te vagy a fasz. Sztem.

mennyire fasza ahogy a s…

#844127 tozsdenyul

mennyire fasza ahogy a semmi teljesítményt felmutatni nem tudó senkik, hitványak, tehetségtelenek nagy garral szólnak le valamit elért tehetségeket, csuklóztatnak, megaláznak, országból elüldöznek, aztán beülnek a helyükre terpeszkedve

Nagyon magyar, nagyon mikszáthi

...

"ahol a dogmák már készen várják azokat a jellemtelen és gerinctelen, tehetségtelen senkiket, akik a tudomány legitim világában nem vitték semmire, és a tehetségüket a politikai lojalitással és a megrendelések szolgai végrehajtásával pótolják. Beülnek a senkik a valakik helyére"

Hát ja, csak a pofa is megvan hozzá, meg a pofázás :)