Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tudomány világa

re

#844161 Spade Előzmény: #844150

jajaja nagyon odatetted ezt a kommentet nyuszi. Rengeteg pénzt idehoztak a kutatók. Tudom ez hülyeség sőt hazaárulás oroszfaszszopó fasizmus, ha a magyar kutotók nem idehoznának pénzt hanem azt csinálnák amit a dél koreaiak japok kínaiak h a tehetségüket az új hightech termlkek kutatására fejlesztésére fordítanák és azok eladásával termelnének nagy pénzt. Például nem a gravitációs hullámokat számolnák hanem új mondjuk grafén alapú anyagtechnológiákat fejlesztenének akkumulátorokhoz félvezetőkhez, vagy kvantum számítógépek kreálásával. vagy AI fejlesztésekkel, vagy csinálnák ezt is azt is ? Tudom h a te 6*6=30 intellektusodnak ez kevés és persze hülyeség.

itt meg egy ballipsi bev…

#844150 tozsdenyul

itt meg egy ballipsi bevándorlássimogató interjúja hasonlóképp.

http://index.hu/techtud/2019/05/29/barabasi_inter...

Na most, erröl a (bevallott) Soros ügynökröl azt érdemes tudni, hogy a legtöbbet hivatkozott magyar kutatók közül való. Az nem Nobel-díj, az olyasmi mint egy olimpiai arany. A tudományban. Ne röhögj, az is valami. Valami szarság.

Ez azért van így, mert ez a nyominger, teljesítményre elmúlt 70 évben nem képes, ez nekiállt baszki szabadon kutatni. Azt a mindenit. Addig addig kreatívkodott (na nem nálunk, hanem olyan hülye országokban ahol ezt hagyják, és nem a nemzet legmalacabb focisa mondja meg hogy mit lehet kutatni - mit, hát a lesszabályt, mi mást) kialapkutatott olyan haszontalan alapkutatást, amit ma a Google, Apple, IBM alkalmaz a mesterséges intelligenciákban. meg mindenféle adatbányászatban.

És ez az egyik legforróbb téma lett, ezt a nyomit meg istenítik. Pedig egy tizenegyest se tud rendesen rúgni.

Az MTA meg, nem hiszed el, hazacsábította. mert itthon ilyenek punnyadnak a szar MTA-n. Ilyen globalogoogle-MI-apple senkik. Kétszer végigfutja a focipályát és a tüdejét is kiköpi.

Ilyeneket csábít haza a csábos kis MTA

Na de ismerjük mi az ilyen Soros féléket, egyböl ment a CEU-ra, oktatni. A mézönt nyilván, mert aki a CEU-ra megy diáknak, az mézönt hallgat, az a top 10, nem valami hálózatelmélet. Merlin Mézönt hallgat és füvezik hálózatozik, miközben migránst simogat. Tiszta hülyék.

Ez a faszi meg figyelemelterelésként elnyert pár milliárd forintot az Eu-tól Magyarországnak. Ne láccon ki a Soros lába annyira. Ravasz egy rohadék. Lölö egy nap alatt lop ennyit, és az legalább jó helyre megy. A Puskás Akadémiára. Kell a pénz, mert mégse essen ki az NB1-böl 130 milliárd befektetett közpénzzel. Annyiból egy MTA 70 évig is tud ilyen semmiket nyújtani, mint ez a falábú.

Ott punnyad az MTA-ban a többi szarral, meg oktatgat gendert a CEU-n. És azt hiszik hogy Magyarország hagyja, hogy az EU-tól kutatásra nyert milliárdokat, kutatásra, oktatásra, meg Magyarország tudományos hálózatának építésére használja. Foci helyett.

HÁT NEM!

A törvény már kész is, hogy az EU-tól a következö ciklusban kutatásra kapott rekord milliárdokat, hogyan lehet (az MTA kiiktatásával) közpénzteleníteni. A focira.


Update:

Barabási, és az MTA által a világ minden részéröl hazacsábított világszínvonalú 150 kutató, akik az elmúlt pár évben rekord mennyiségü pénzt nyertek Magyarországnak azalatt az idö alatt, amíg az MTA-n punnyadtak, és óriási tudományos lendületet adtak az országnak, az elmúlt egy év során elhagyták az országot.

Spade, Viktor, meg a többi agyatlan maradt.

A Puskás-Akadémia bent maradt az NB 1-ben. Még.

Amire senki nem kíváncsi

(átlagnézöszám, heti 3 ezer. Ami statisztikáról amúgy bizonyított hogy csalás, és még annyi sincs, de a Generalisszimusz nehogy meglássa hogy valójában csak 1000 )

Fun fact: medgyessy idején vidéki Nb III-as meccsen voltam, 3000 nézövel. Mennyire vidéki? A bíró egy vitatott ítélet után egy fej karalábéval lett megdobva.

re

#844137 tozsdenyul Előzmény: #844134

tököm tudja mit jósoltál, politikában abszolút kontra vagy.

De mi történt, hirtelen kiderült hogy mégsem árulta a hazát az oroszoknak? Hirtelen átjárta a keresztényi hevület a fasiszta példaképeidet? Nem.

Függetlenül attól, amit jósolgatsz nem változott hogy felvétel van arról hogy árulják a hazát a szélsöjobbosok az oroszoknak, az osztrákok is, a Viktor is, meg az összes többi is.

És minderre természetesen továbbra is mézön a reakció. Agyhalál :)

Értem, hogy mindig kell neked az utolsó szó, mindenre ami fáj, de releváns dolgot hozzál, mert így csak rosszabb...

Arra hogy egy hazaáruló oroszfasszopó videón bevallja, nem releváns ellenérv az, hogy "de mézön" :)

Nagyjából semmire sem az, legalábbis a Föld még értelmes részén, a repertoárodat kellene frissíteni.

re

#844134 Spade Előzmény: #844131

Ha már mézönöket teljesen indokolatlanul itt felhoztad, szopogatod a bránert amit a kurz jóslatommal kapcsolatban bekaptál ? Hazaárulóztál oroszfaszszópóztál fasiztáztál malteroztál egy hatalmasat aztán az lett amit jósoltam. Hoppppááááá. Mondd meg a páholy főnidnek h hagyjon a faszságaival vagy fizessen többet mert téged itt nagyon megszopatnak :)

re

#844133 Spade Előzmény: #844131

igen nobel dijról írtam mert ott számít, kell az intézményi rendszer ereje egy háttér, te meg ontottad a matek példákat, de a mateknál kell egy egy bazi nagy tehetség fehér papír meg ceruza és kurva nagyot tudsz alkotni, de a természet tudományokban (ma már) nincs így.nyuszi látsztik h a matekból segg hülye vagy már h 6*6 az 30 szerinted az megerősített ebben sőt abban is h másban is az vagy és soha nem fogod megérteni amit írtam inkább kitöltöd össze vissza hablatyolással az írásodat aztán elégedetten a tükörbe nézel, megveregeted a vállad "ma fasza voltál nyuszi"

re

#844131 tozsdenyul Előzmény: #844130

nálad volt az értékmérö, hogy hány Nobel-díjas punnyad ott

Mutattam, hogy 4 matematikai Nobel-díj punnyad ott, akiket te amúgy ismersz is

Persze, linkeltem is, hogy k-európában messze a legjobb, meg hogy bontakoztatja ki a tehetségeket, de ki akar olvasni, ha tudatlanul lehet szarozni inkább, nem igaz?

Föleg ha még rohadt mocsok amcsik is élösködnek a mi világszínvonalunkon, és

Ezek az amcsik pont nem mézön? Most épp nem :)

A világszínvonal mégse olyan rakás szar, hogy ne érje meg a szigorúan nem mézön amcsiknak élösködni?

Na jó, hülyeségböl böven elég ennyi is.