K+S részvény elég jól ment, amióta lehúzta a KBC...:-)
K+S részvény elég jól ment, amióta lehúzta a KBC...:-)
eladást követően -4%-ban?? Strange. Hiba van a matrixban. Mindjárt megnézem, hogy tényleg eladtam-e az egészet... :-)
na odab@szok az aranynak:
kezdő pakk Coeur Mining Inc. vétel...
rájár a rúd a részvényeimre...
"Elég csúnyán fest a Nike részvényének technikai képe, hiába van itt a foci EB, a befektetők félnek, hogy a korábban látott magas növekedési ütemet nem tudja tartani majd a cég. A heti grafikon alapján már le is tört egy támasz, így nagyobb zakó sem elképzelhetetlen." KBC
Bajban a K+S, több éves mélypont jöhet
Nem túl erős az utóbbi napokban a műtrágyagyártó K+S árfolyama, ráadásul fontos szinteket tört le a részvény, amivel egy 10 százalékos további esésre is nagy esély van most. Ha csak nem javul látványosan a globális piaci hangulat, akkor a többéves mélypontokig is visszacsúszhat a papír.
tegnap miért esett az ODP több, mint 4%-ot, semmi hírt nem láttam róla...
4 százalékkal erősödik ma az Inditex (Madrid: ITX) árfolyama, miután a vártnál jobb lett a negyedéves árbevétel, és a nettó nyereség is. A devizahatásoktól tisztított árbevétel 17 százalékkal nőtt éves alapon, ami kiváló teljesítmény a Zara, és Massimo Dutti márkák tulajdonosától. KBC
hát úgy látszik ezt megint a napi maximum közelében sikerült megszerezni...
nem bírom ki...
Richter vétel (de ez már van, elvileg nem faktoros).
A K+S-ben már lefutott ez a felvásárlási sztori azért szakadt be. Hála a vezéregérnek egy jó darabig nem is lesz porondon, mert olyan magasra árazta be a céget...
Gratula a foktorhoz, OTP hozza a formát.
pitsába!! 100 USD-s ár óta nézegetem a linkedin-t, mert láttam benne a fantáziát...
Ezt bezzeg felvásárolják, a tetves K+S-t meg nem...
ép kérdezni akartam, hogy belevettél-e a linkedinbe? de ezek szerint nem... a microfos felvásárolja 26,2milliárdért, ez azt jelenti, hogy 196 dodó per részvény... brutális
http://index.hu/tech/2016/06/13/a_microsoft_megveszi_a_linkedint/
na az aranyat kár volt eladni az otp-t kár volt megvenni. a linkedint meg a mai premarket alapján kár volt nem venni...
kedvenc rank progress-em +25%-on...:-)
Már csak 40% bukó... 90% minusznál kellett volna rábővíteni...(sőt akkor kellett volna először venni).