AEO bullos alakzatok tömkelegét mutatja, de az indikátorok hasztalanok. Itt is kva nagy réssel fog kitörni?
https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/02/25/american-eagle-outfitters-aeo/
AEO bullos alakzatok tömkelegét mutatja, de az indikátorok hasztalanok. Itt is kva nagy réssel fog kitörni?
https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/02/25/american-eagle-outfitters-aeo/
csak nem akar meglenni fslr-ben 58.9-es kiszällom...ahogy LCI is szenved...fene vigye el, 11 centen mult benne is a mäsodik pakk zäräsa...megint nem érte el 66-ot, direkt alä, 65.8ra tettem kiszällot
A GYJ izgalmas lesz... :S Szerintem már megvolt a mínusz legjava, de az a baj a stop nem ér semmi kereskedés utáni órákban :S
Csak abban zavar, amibol kimaradok :)))
Persze, este szerintem lesz idom.
Bendegúz,
tudom, hogy illikvid szar, de a rank progress-re (Varsó) ránéznél, hogy mit látsz?
ha holnap kistoppolódom, akkor hagyom egy időre az olaj papírokat, és átszállok a cree -be, tetszetősen bullosnak tűnik és van egy pár gap, amit be kell tölteni...
hetek ota minden nap figyelem, eddig azert nem szoltam, mert nem ereztem benne az eröt, de most...
mert szép kis támasz van itt is, ha holnap esik, akkor előreláthatólag 11,3, 11es megálló lesz holnapra... ahogy elnéztem 1kis ideig a könyvet, vették szépen, meg ami látható volt a vevők többségben voltak, csak nem feltétlenül mentek az ajánlat után, ahogy megkapták, újra jöttek a vevők és visszaépült 1,55-1,64 közt... ez csak egy népi megfigyelésre alapozott elmélet, ami nem mindig jön be, de ki tudja :)
réstöltés 18.7-en. a tesla helyett ezt fogok venni holnap, kösz a tippet! van még 2 patron, várok kitörés előtti jóságokat fundásan alátámasztva :)
plusszban, miota figyeled? Ez meg mit jelent? Febr 1 ota 3-4 piros gyertya volt, többi mind zöld...
Én hetek óta tartom
dupla alj bullos, csökkenő háromszög elvileg épp az ellenkezője. mindkettő látszik benne. majd a héten megnézem alaposabban, szólj még légy szíves. ma nem fog az agyam.
miért pont most tetszik? nekem most már nem tetszik, de nem szállok ki. ma este felidegesítettek a mélyfideszes ismerőseim és borral tompítom a fejfájást.
11,55ön visszaszálltam, tetszik a grafikon... meglátjuk mi lesz 26án...
Bendeguz
Majd ha ráérsz, légyszi, nézz rá az EWZ- re,brazil, jövőre olimpia, én már most elkezdem nézegetni, mi fog róluk szólni, itt nálunk?!ma az első nap ,hogy pluszban van, mióta figyelem. Köszi