igen
szektorok többsége szignifikánsan a historikus átlagárazás fölé került
Még relatív olcso szektorok maradtak: ruha, bank, nyersanyag, különösen olajcégek
igen
szektorok többsége szignifikánsan a historikus átlagárazás fölé került
Még relatív olcso szektorok maradtak: ruha, bank, nyersanyag, különösen olajcégek
te is úgy érzed, hogy túl magasan van minden?
És már mintha minden pozitív szkenárió (görög -ukrán) beárazódott volna a részvényárakba?
DNR is repült, cisco short nyilt, lufthansa vétel nyilt
lehetne, de musk nem adná el, apple pedig nem fizetne jelenlegi tözsdei árnál magasabbat érte
Rtn csuf lett, ma dobom en is. Szerintetek kerekedhet az apple autogyartasi terveibol tesla felvasarlas?
attol meg messze van, sztem nem tud majd D1-en 100 felett zärni
Kivägtam egy csomo rv-emet: RTN, DB, OMV, Schlumberger, brazil index pakk fele
Viszont visszavettem Raiff-t
Starbucks elegge tul van huzva es ekelodik, de van is mire emelkedni. Lesz kiszallitasuk is! Az rbbj szabalyt meg lehetne jatszani 100-110 kozott.
zts-t mär drägällom, de TA alapon valoban simän van meg benne, appl is dräga és tulfütött mär, de amig megy vmi, nem érdemes eladni, csak kisérni profitvédövel felfelé
SDRL bövitésem nekem elég jo helynek bizonyult eddig. Most 13.62-röl és 12.3-rol van pakkom benne, targetem toväbbra is 20
en 59.7-re raktam aktivälot, 59.5-ös stoppal
Remélem mär ma teljesül 65, és akkor nem kell foglalkozzak stoppal. Ha ez lesz még ma, akkor viszont valoban nagyon tulhuzottá válik a rv.
várom a kiszállókat :)
sdrl + olaj graf meggyőzött, hogy ma még ne szálljak ki
zts.t is stabilnak látom még
aapl.nél már rezeg a gatya, hogy szűk lesz az a bizonyos ajtó, de még stabilnak látom...
Ülök RIG, SDRL-ben remélhetőleg fülescsészét rajzolnak és várom Panny jelentését.
nálam 58.88 :)
holnap 65 körül én is eladom egyszer és kivárom mit csinál a trendcsatorna tetejével.
ha ma eléri 65-öt, akkor ott eladom. Végül az 50es beszällom sem lett igy rossz
LCI gyorselemzés: https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/02/17/lannett-lci-update/
Célár valahol 65 és 69,5 között lesz. Vagy trendvonal, vagy Fibo 161,8