Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#719685 rbbj11 Előzmény: #719614

profitvedöket emeltem

belevettem seadrillbe is, DB-ben bövitettem, omv-t bövitettem, brazil indexet, schlumbergert is vettem

#719613 rbbj11 Előzmény: #719588

Alert!

Idén már nem nyitok a blogban részletezett módon hosszú távra rv-ket, legtöbbre menni fog profitvédö. Ha vmire rakok profitvédöt, beirom ide hsz-ként. Ha nem, akkor nem is írom be. Agco-ba bärki beléphet hosszura, irtam pär napja is. Az profitvédö nélkül fut pl.

DB, Raiffeisen is profitvédö nélkül vehetöek több évre, ahogy Gazprom is.

#719611 rbbj11 Előzmény: #719601

teljesen igazad van, ezek szerint szerepeltettem néhány régebbröl megmaradt pozimat is, mikor feltüntettem a blogon ajánlottként

At kell ezek szerint néznem a számlámat, melyik rv mikor került bele. Azt hittem, mikor létrehoztam 2012-ben a blogot, csak uj rv-ket tüntettem fel, ezek szerint tévedtem

#719589 Bendeguz Előzmény: #719588

SDRL - SeaDrill Ltd. elemzés. Ma vettem, úgyhogy elfogult vagyok, de alapos indokom volt rá hetes charton. Ennek ellenére naposon elemzem, mert úgy beszédesebb :) Kösz Matgab a tippet! Remélem nem nyírsz ki a faktorral.

Tehát naposon az indikátorok alapján long, CCI van egyedül túlhúzva, ami nem meglepő. Van pár masszív rés, amikhez éppen húzható Fibo szint is. Ekkora zakó utána 38-as Fibo elérése illendő volna. Volt benne egy lefelé mutató ék is, amiből kitört. Nem látok benne most buktatót, a P/E is 2 alatt van. Nyárra duplázunk!

http://i.imgur.com/lPFHs4b.png

#719588 Bendeguz Előzmény: #719582

Ma átstrukturáltam a portfoliomat:

AVH eladva összességében kb nullában. Árfolyamon 25% bukó, devizán 25% nyerő.

SDRL vétel 11,41-en, első célár 16$. Szvsz olajban korrekció jön és ez megy vele "tőkeáttéttel".

LCI tartás, célár jóval 50 felett, most nem emlékszem mennyit írtam anno.

MUX tartás, szerintem az arany is menni fog.

RTN vétel 101-en, 110 a célár, ha túlviszi akkor 116 környékére mehet.

#719582 Bendeguz Előzmény: #719580

nem fest jól, de még emelkedő trendben van. ha 34 alatt zár, akkor felejtős, lehet shortolni

#719580 matgab Előzmény: #719515

Nem érzem az erőt a Best Buyban, most már talán harmadszor esik vissza egy-egy kitörési kísérlet után... Most azt szokták mondani, hogy negyedikre átviszi, vagy, hogy innen kezd el esni?

Bendegúz, Te mit látsz technikai alapon?

#719563 rbbj11 Előzmény: #719549

Nem, amiket ide listáztam, azok csak a teljesültek, amik magasabban voltak, azok mellett egy f., mint future jelzés szerepelt, nem is listáztam most. Söt, van, ahol ki is emeltem, hogy lehetett várni a megadott belépöre, sajnos nem jött el.

Másrészt amikor felvettem a blogba, volt hogy még nem volt azon az áron, de hónapokkal késöbb igen.

De ha van idöd, nézd meg az árfolyamokat, mikor mi teljesülhetett.

A teljesülésekre egyszer sokäig vezettem naplót, centre és órára pontosan, ott mär bizonyítottam, h. nem kamu számokat dobálok. De semmi értelme nem volt a nyílt naplózásnak, ennek megfelelöen, ez csak a fundamentális szemléletü, középtávu stratégia létjogosultságát hivatott szemléltetni.

#719555 Ddavid Előzmény: #719410

Grat! Ezekszerint érdemes megfontoltam pozikat nyitni és nem annyira bő stoppokat hagyni, mert így is bőven véd a dolog. .)

#719549 Fornit Előzmény: #719510

Csak elmeleti, ajanlasok mit hol venne. Ugy emlekszem a piaci arak sok esetben joval magasabban voltak amikor megneztem egyet-kettot.

ja, es valami csoda folytan ismet mukodnek a betuk....

#719538 rbbj11 Előzmény: #719510

db-onként min. 700 usd-s pakkokkal számoltam, és annyival is javasoltam, mikor elinditottam a blogot

Első ránézésre a Transoc…

#719514 Koffein

Első ránézésre a Transocean elérte az alját, 15ös beszállóval érdekes lehet. De az is előfordulhat, hogy ha nagyon rosszat jelent, akkor 15 alatt is be lehet hó vége fele szállni...

#719510 Bendeguz Előzmény: #719404

Jól néz ki, de ezeket azóta tartod? Ennyi részvény, darabonként 1000$-os pakkok alatt nem nagyon éri meg. Atya ég mekkora tőke... :)