en nem figyeltem, hogyan alakult az ärfolyama...de biztos nem egyenes vonal volt.
Ha egyetlen nap sem volt minuszban, akkor nyilvän nem is aktivälhatott profitvedö. De akkor azert zärtad, mert mär tul drägänak tartottad az ertekeltseget?
en nem figyeltem, hogyan alakult az ärfolyama...de biztos nem egyenes vonal volt.
Ha egyetlen nap sem volt minuszban, akkor nyilvän nem is aktivälhatott profitvedö. De akkor azert zärtad, mert mär tul drägänak tartottad az ertekeltseget?
ennek nagy mestere vagyok! ez az évem ebből állt ki :(((
persze, mindent lehet, csak elfogadható nyerőt vesztességbe küldeni nem :)
vagy kézzel minden nap, vagy minden ellenállás áttörése után szépen beállítod, hogy akkor mostantól ennyit kérsz.
nem használtál még soha csúszó stoppot?
amikor nyerőben van a pakkod, bekapcsolod, amennyiben a kereskedési felületed lehetővé teszi
beállítható, h milyen távolságban legyen az aktuális ártól, és mekkora elmozdulás után húzza magát utánna az árnak
ez egy lehetőség
ha kiüt, kiüt
viszont szerencsés esetben, maximalizálhatja a profitodat
hogy hogy fut az árfolyam után? Ha eléri az adott napi árfolyamtól való távolságot akkor kiüt, így érted?
És ha eladtam hogy nem maradok le? Nem engedi eladni, vagy visszaveteti velem az eladást követően?
a profitvédő az X cent távolságban fut a napi árfolyam után. vagy X%-kal alatta. így nem maradsz le, ha megy a rally tovább.
mármint itt hogyan működött volna a profit védő, ha nem esett a részvény értéke?
Profit védő az én értelmezésemben az, hogy már volt egy bizonyos nyereséged, de elkezd esni és mielőtt tovább esne eladod még nyerőben.
Vagy te másképp értelmezed?
Az már téged ne érdekeljen! Megvolt a nyerőd rajta, lehet örülni.
javasoltam mär neked szemelyesen is profitvedö stopot, azt hasznältad?
Eddigi legszebb papírom a HELLA eladva...
28.25-34.16 1 hónap alatt... Soha rosszabbat!
rengeteg olcsó részvény van itthon, nem akarsz venni? :D
GAP második fele eladva...Gyanús, hogy bezuhan valamikor karácsony környékén sutyiban az egész piac.
Annyira egyértelmű lenne, hogy kis forgalom mellett kiütnek néhány stoppot...
Meg egye fene a kis nyerő is nyerő...
Zsebre teszem aztán kivárok, hogy mire csapjak le legközelebb...