Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#703420 Hathor Előzmény: #703418

Short zárás felfele visz, nem lefele, ha mindenáron zárni akar.

Ellenben piaci eladás, mint short nyitás lefele viszi.

#703418 Ibiza Előzmény: #703413

ha van 100 shortod amit gyorsan akarsz zárni..a könyvben csak 311 volt annyi és piacire adsz megbízást akkor lemegy addig.

#703407 Hathor Előzmény: #703404

Én is azt néztem valaki elütötte, mert akkor tört ki OTP pont, bár futikat leöntötték pont abban a percben, és mint valami robot beborította hatit egyidőben.

590 körül nyomtam shorto…

#703404 Ibiza

590 körül nyomtam shortokat..egyszer csak 311 ig lement gyorsan akartam lezárni de ment elöttem.. nem bírtam.. nagy pakk volt

vagy liqvidáltak vagy valaki elütött valamit..

#703400 Hathor Előzmény: #703390

Sziasztok!

Ma lezártam a 18500-18380közötti shortokat ebben a leöntésben, előre be voltam állva, így jó lett a short..

http://postimg.org/image/giu8hqo2f/

újra nyitottam 18705-18600között. Egyelőre rövid céllal, ha bejön hosszabbal, Ha nem jön be, akkor meg lezárom, ha holnap nap végén is 18700felett lesz.

#703390 Frontin Előzmény: #703367

Annak idején mindenki őrült zuhanást várt a magyar bóvlibakerülés esetére, ennek ellenére mire elérkezett a pillanat, addigra alig maradt érdemi hatása, lévén addigra már mindent elintéztek a nagy alapok, nem vártak az utolsó pillanatra. Tudom most elvileg más a helyzet, mert nem vásárolhatnak magyar eszközöket, ugyanakkor én mégis azt hiszem, mire megjön a felminősítés, már bevásárolnak sokan fű alatt, és nem lesz akkora durranás mint sokan várják. Lehet, hogy ez a mostani emelkedés már ennek a folyamatnak a része, mert más nem nagyon indokolja amúgy.

Re: Hétéves csúcs - Berobbant a magyar gazdaság

#703372 Ibiza Előzmény: #703371

a magasabb cél (főleg) az ázsiai befektetők lehúzása volt.. akiknél már stratégiai mennyiségű eszközök vannak.

Mellesleg a világot le lehet kereskedni ha előre tudom a zsugát.

#703371 Ibiza Előzmény: #703331

anno írtam a válság sztem tervezett volt ..

Értelme az volt ellenállás nélkül lehessen létszámot leépíteni a dolgozókat csúcsra járatni..a céges fúziókat megcsinálni..ez akárhogy is nézzük a cégek hatékonyságát növelte..vagyis a részvények emelkedését hozza..

ma már semmi nem történik véletlenül..hipergyors számítógépekkel modellezhetőek az események..ha win-win témát találnak meg is csinálják.

#703370 Ibiza Előzmény: #703367

Én őszre vártam ezért meglepett a választások előtti felminősítés..hiszen ott a devizahiteles kérdés aminek nem ismert a költségvetési terhe..a másik még nem alakult meg a kormány.

Tény a gazdasági eredmények miatt muszáj lesz felminősíteni minket mert ha nem akkor nagyon kilóg a kettős mérce lólába - némi képzavarral - a fenntartható 3% alatti hiány és szolid gdp emelkedés kikényszeríti.

A gdp emelkedés szerkezetét kell változtatni..mert főleg a multik tesznek hozzá..nem véletlen a mato hitel..kkv-k at akrják helyzetbe hozni..de ehhez kellene a belső fogyasztás növekedése akkor beállhatna egy egészséges infláció..(3%alatti de legyen..a defláció nem jó) egy egyensúlyt kell kialakítani..a magasabb bérek csökkentik a versenyképességet de növelik a belső fogyasztást..azt a fogyasztást ahol a kkv-k vannak..a szolgáltatás és a kiskereskedelem.

A bérek emelése a versenyképesség csökkenése nélkül sztem nem bonyolult..a versenyszféra felső kategóriájában nem kell emelni.. a legalsó kategóriában kell emelni a minimálbért..az átlagfizetés nálunk kb 260-270.Ft..miközben az emberek nagyon nagy része nettó 100ezer alatt keres és egy része max 140ezret..

Ezt a magasabb bért a mostani minimum járulék mellett lehessen kifizetni a növekményt csak a lineális szja terhelje. Én azt gondolom minden kisvállalkozásban minimum 1 ember hiányzik..a csökkenő vagy stagnáló árbevétel miatt kivárás van. A magasabb bér kialakítja a magasabb belső fogyasztást.

Írország is felminősítés…

#703367 walex

Írország is felminősítésre került, lassan mi jövünk...

#703362 Hathor Előzmény: #703360

Én mint mondtam örülök,ha emelkedünk.

Nekem mindegy,csak menjünk, ne tinglitanglizzunk.

Szerintem longosnak, shortosnak igaza van most.

Ez a nap fura volt. Én nem bántam,hogy ellenállás alatt adtam. A mai záró pont necces valóban. Nem tetszett az egy papíros felrántás. Nem tetszik, hogy kitöresről beszélünk 7milliardos forgalommal, ami egy papíros volt.ugye nyugat emelett végig esett.jo mi mindig mást csinálunk ez is tény. Ha valami logikus, mi mást csinálunk mindig. A 200ra tágult kt megint kivette shortos zsebéből a lehetőséget. El is csúszott a Hati, bux chart időben. Felől én mehetünk fel. De ne játsza el azt, hogy fordítunk es elkezd menni 15k-ra, mert ezek a kamu ki-letörések oldalazások elég uncsik. Hati zárás is volt, nem tudom befolyásolta e az otpt, hogy azt is 4500 alá rakták pont.

Jövő héten meglátjuk. Mondjuk longosokat sajnálom, hogy utólag jönnek elő, hogy itt vagyok amikor emelkedik a papír. Reggel csak Stiv longrol tudtam, amikor 150 pont pluszban voltam még shorttal. Utolsó raadasom 18500on volt ma. Pozíció 1/10e sem épült ki, bár adtam sorban. Ha megyünk fel, remelem többel tudok felfele menni.

#703360 Frontin Előzmény: #703323

Én meg remélem, hogy a jövő héten beborul de rendesen! Bocs! ;-)

Ma pont az ellenálláson záratták be a bux-ot, ebből még bármi lehet. Részemről fut tovább minden, bár most már tényleg nagyon feszül a pozi. Meglátjuk...

#703347 Fornit Előzmény: #703327

Szerintem meg a jövő héten eljönnek a dinoszauruszok. :))

Ez a mindjárt jön a felminősítés kb 1 éve téma a fórumon. :)

De nem jön...