Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX1412

Re: nincs cím

#700189 BudFox Előzmény: #700162

szerencsére már rendesen esik ma is minden...shortban maradtam most.

hétfőn mehetünk lefele...lehet hogy itt az a nagy korrekció ami volt 2.-3 hónapja ?

#700162 rbbj11 Előzmény: #700158

minden fejlett nagy mínuszban, de az eddig ütött-vágott fejlődők alig esnek: oroszok is elvannak, nem csak bux

#700158 BudFox Előzmény: #700154

énnekem is bűzlik itt valami....tegnap még háborút, meg hulló kést emlegetett mindenki...

ma meg már csak -27 ponton állunk ? hogy is van ez ?

Valami bűzlik dániában. …

#700154 Tapasz

Valami bűzlik dániában. Daxli minusz 2%, mi meg majdnem +. Valakik tudnak valamit

#700091 BudFox Előzmény: #700083

akkor még messze van az esés vége.

tegnap mindenki pánikolt...akkor tessék ma is pánikolni. :D

Putyin elzárja a gázcsapokat....nehogy má' fél napa alatt elmúljon a veszély ?

amikor kitört a válság hetekig csak esés volt napirenden....már illene egy kiadós korrekció.

#700079 Frontin Előzmény: #700071

Egy napot késett a lefordulás amit vártam, de azért megjött...

Remélem tartós lesz!

#700074 Ibiza Előzmény: #700071

pedig nagyot estünk lesz egy visszapattanás..usa futik is pluszosok..vettem dax longot

#700070 BudFox Előzmény: #700060

kidobtam a maradék longjamiat .:-(( hát ez nem volt nyerő...

már shortokat adogatok rá....

#700069 Frontin Előzmény: #700060

Részemről örülnék neki, de azért mérget ne vegyél rá, történtek már csodák a mi kis bétünkön. Remélem nem veszik meg nagyon az esést. Mindenesetre Amerikában szerintem már több mint jelzésértékű volt a tegnapi nap, bármi történjen is már ezután a következő hetekben, sokan láthatták milyen törékeny szinteken táncolnak az indexek, szerintem sokkal óvatosabbak lesznek a vevők. És ez csak az előszele volt annak mi történhet itt bármelyik pillanatban...

#700060 Ddavid Előzmény: #699987

Tegnapi történtek után szerintem ma full short, mert pánikhullám söpör végig.

#699987 BudFox Előzmény: #699984

nézegetem...

én még tartom a longjaimat... egy részét még délelőtt sikerült eladnom 18.360 on.

úgyhogy csak kisebb longban maradtam.... ezek a fordítások nem nagyon mennek még...vagy csak nem érzek rá ? ma úgy indult a nap, vagyis olyan érzésem volt hogy nap végére könnyen lehet +350 , +500 pontot emelkedni....erre tessék....lemegy nullára, illetve minuszba, egy német hír miatt..

OTP és a MOL viszont nap végére azért visszaerősödött...szóval talán még van remény a mostani longhoz.

Egon is olyan lelkesen írta hogy long.. meg az egekig fog repülni..stb...

hát vigyázni kell :D

#699966 BudFox Előzmény: #699950

S & P és a DAX feltápászkodott....ha így marad és nem lesz nagy esés a végére akkor ez egy Belső nap....szóval bármi lehet még.