Émmegmá nem is tudom...
Ricsivel az élen kéne a fellegeket ostromolni, de egyelőre elég lanyha a felhozatal...
Émmegmá nem is tudom...
Ricsivel az élen kéne a fellegeket ostromolni, de egyelőre elég lanyha a felhozatal...
ma megint valami felminősítés volt ?
a rádióban hallottam valamit....
Van nap, amikor nem vagyok gépközelben.
Ilyenkor úszik el a pluszok jó része.
Mint ma is...
De szerencsére már csak 1/3 pakk maradt.
Még Bud is óvott nehogy kiszálljak belőle ;)...
igen..ráadásul ma hó végi záróár beállítás is lesz: )))) -na lesz itt még érdekes dolog utolsó percekben :D
Elképzelhető, hogy nem ma lesz, de azért teljesen nem zárnám ki, zárásban ha akarnak tudnak eszetlen dolgokat művelni.
jelentem az SP most lőtt ki...
vettem még longot....illetve csipegetem.
és is hasonlóan gondolom, csak az a 300p sztem biztos nem ma lesz
korábban németek többet estek, sztem kb. ennyi
Talán amcsi indexeken érzödik az újabb közelgö para adosságplafon miatt
hagyom futni a másik felét, amig profitvédö ki nem üti, 300-400 közé raktam öket
Sziasztok!
Be akartam rakni 2 grafikont, de valahogy menet közben "eltűntek", most meg már nincs időm korrigálni a hibát. Tipikus korrekciós szintnél jár bux és bux hati is, akár meg is lehetne rövidre a tető. Ám ha a korrekció jellegét veszem alapul, akkor nap végéig én még számítanék egy jókora emelkedésre, akár 300-400 pont. Szvsz!
teljesen jogos :)
kalibrálnom kell, finom hangolok :)
azt nem értem hogy a németek egész héten milyen erősek voltak, de az SP nem akar menni...pedig már az okosok 1930 -akat is mondtak, hogy addig fog emelkedni..
hát, amikor bizonytalankodtál, én 17e-s átlaggal beszálltam, most hogy ilyen magabiztos vagy a felét lezártam. :) Ha megyünk tovább, tele vagyok rv-kel, hoznak majd azok :)
én tartom még a longot...
SP -t figyelem..ha megindul nagyon minuszba kiszállok..
a tegnapi csak megérzés volt :-)))
de már délután gyanús volt nekem hogy az SP megyegetett minuszba de az OTP - MOL keményen tartotta magát....mígnem kilőtt az OTP...
szóval....tartottam a longot.
az első löketet megadhatná ECB , szerintem 1héten bellül, pl köv csütörtökön bejelent valamit, érdemes figyelni EUR/USD-t abban kezdik árazni az esetleges akciót, jöhet egy trendforduló, és mivel egyik valuta sem az a kimondott carry deviza felállhat az a érdekes eset hogy eurusd eséshez egy index ralli párosul, én most ezt a variációt tartom sanszosnak
ez pedig megtámasztaná a hati elképzelést