Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#697046 BudFox Előzmény: #697031

no, mivel USA és németek nekiálltak végre esni....

indítgatom a shortot......az előbb megint egy pakkot ráadtam.

#697031 BudFox Előzmény: #696962

én is lezártam a shortot....ost volt az utolsó pakk...megvettem piacin..

de szerintem longot nem fogok nyitni...kivárok most.

#696754 Borska Előzmény: #696744

az élő számla a legjobb tanítómester....

minden egyes sikeres/sikertelen tréd közelebb visz a megvilágosodáshoz, hozzá járul a saját fazon kialakításához, legyen az stop, időtáv, target, kockázatvállalás , bármi

és ahogy a nagy okosok mondják ami nem öl meg ....... :) és ez itt igaz is !!!!!

lehet hogy pont ez ad olyan plussz töltetet ad ami a végső sikeredhez hozzásegít

nehéz is itt a fórumon, érveket ellenérveket ütköztetni nyitott, avagy záródó, vagy még csak tervbe lévő poziciókról, hisz mindenki a saját arculatát , lelkét viszi bele a trédekbe ,és ennek ismerete nélkül nem kerek az egész a külső szemlélő számára

amióta tőzsdézek ( brrrrrrrr, kánya rég , má vagy 15-20éve tuti :):):) ) egy bazi nagy igazságot megtanultam, ha belátja az ember hogy téved és nem ragaszkodik makacsul a tévhithez avval gyakorlatilag a jövő sikerét alapozza meg, persze mire rá tudunk jönni hogy valóban tévedtünk és nem pedig félelem szorításában fordulunk,lépünk rosszkor rosszat, arra pont beérik a tréder képességünk :) már legalább is szerintem

a mai napig van bennem rossz érzés sikertelen trédnél :) pedig nem kéne, és a mai napig tudok örülni egy okosan levezényelt akciónak :) a játszó lélek :) és a mai napig vannak olyan dolgok amik unos untalan belevisznek a málnásba, ütemtévesztések, rossz kockázatkezelés ,kapzsiság szóval mindenki botlik :) lényeg hogy felállunk :)

örülök hogy egy csónakban evezünk, és remélem a mostani lekör (már ha lesz!!!! ) némiképp kárpótol Téged, minket

#696744 Matahary Előzmény: #696723

Dehogy.

A nagy őrületnél én voltam az alja 171xx környékén még március elején.

Likvidált, pedig tudtam, hogy innen fel fog menni.

És igen.

Aztán volt egy short kör 17150-től, az kicsit visszahozott, majd a mostani felpattancsban egy kis long.

Összességében eddig hatalmas bukó.

Ez azért fájdalmas, mert decembertől folyton a nagy medvét vártam, aztán amikor meg eljött nagycsaládostul, akkor nemhogy végre profitáltam volna belőle, hanem az egész tavalyi év nyereségét visszaadtam - mert longoltam.

Nooooormális?

(Kétszer is kiszállhattam volna nyereséggel, vagy nullában a túl fentről indított longból, de egyre jobban belekeveredtem.)

Most 17080-16980 közöttről short várás.

Ahogy az SP-t nézem talán nem is lesz az rossz...

De nem szomorkodom, szeláví. Csak én tehetek róla.

Ha nagyon gáz van, akkor megnézek monnyuk egy ilyet és rögtön jobb lesz a kedvem:

http://t7.hu/16fg

#696711 rbbj11 Előzmény: #696688

én külföld miatt ismét lezártam az új 17250-es shortokat is, simét semmim sincs

#696688 BudFox Előzmény: #696672

köszi...akkor ma tényleg üres piros gyertya lett...

OTP -meg mit művelt záró szakaszban ?

#696672 Matahary Előzmény: #696671

Teli ződ - zárónál, vagy magasabban nyit, felette zár

üres ződ - lent nyit, fentebb zár

teli piros - záró, vagy alatta nyit és alatta zár

üres piros - záró felett nyit és lentebb zár

Remélem vmi ilyesmi...

#696671 BudFox Előzmény: #696666

van üres testű piros gyertya is...nézd csak meg Egon grafikonjain...vagy az mikor van akkor ?

#696666 Tapasz Előzmény: #696660

szerintem akkor piros testű gyertya (lenne). Ha magasabb a záró ár, mint a nyitóár, akkor meg zöld gyertya. Miért lenne "üres"?

#696660 BudFox Előzmény: #696623

ha így csordogálunk, és minuszban zárunk akkor lesz egy marha nagy üres belsejű piros gyertyánk , ha jól mondom ?

ha pluszban nyit és minuszban zár, akkor üres belsejű piros gyertya van , nem ?

#696623 BudFox Előzmény: #696586

még megvan mindegyik short...van annyi ráhagyás már rutinból hogyha 200 pontoka mozog ellentétes irányba akkor tudjam tartani..

csak csordogálnánk még lefele...

#696607 Ibiza Előzmény: #696603

péntek van..orosz helyzet van..most a hírek mozgatnak...azt se feledjük usa mozgat minden piacot..csúcsokat dönget..lesz egy nyereség realizálás..

Sziasztok! Latolgattam …

#696603 Frontin

Sziasztok!

Latolgattam én is a shortba lépést, de a chartot nézegetve elvetettem az ötletet. Pont azon a szinten táncol a bux, amiből nagyon könnyen bejöhet mindkét irány. A mai nap sok mindent meg fog határozni. Amennyiben nap végéig beverik akkor elég egyértemű jelet kapunk lefelé, ha viszont egy szép fehér gyertya jön össze nap végére, akkor szerintem el fog menni 18K környékéig az index.