Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#696010 Borska Előzmény: #695988

én halasztom a pozi nyitást, valahogy olyan rossz érzésem van, ha mindent összevetek , bár tudom hogy vajmi kevés hatással van mostanság a nemzetközi klíma ránk, de mégis mintha kezdene nőni a korreláció, kint pedig újult erővel indultak fel, dax-ot én spec 9400-9500 ig simán felvárom, s@p-t pedig akár lokális csúcs közelébe , emellé HUF párok is délnek indultak, nem tudom, de lehet ebbe még menet

Re: ds

#695993 BudFox Előzmény: #695963

:-))

no....ennyi volt....short covering kifulladt talán...mehetünk lefele..

majd mindjárt megszólal valaki, benyög egy rossz hírt és kész.

short elso pakk indult m…

#695988 rbbj11

short elso pakk indult most

lehet, napi mélypont lesz zárásra

#695962 BudFox Előzmény: #695956

én meg a Discovery channel -el szoktam nézni a Konténervadászok -at....van köztük egy Izraeli zsidó csapat : Uzi, Slomo, a harmadik nevét nem tudom.

Tök jó nézni ahogy pár száz dollárért még az anyját is eladná, meg ahogy marakodnak az ellenfelekkel hogy kié legyen a préda :D

Úgy tudnak örülni mikor sok pénzt nyernek hogy majd kiugranak a bőrükből :-))

#695956 Ibiza Előzmény: #695951

azért választottam mert kedvesen mosolyog..a sima kalapos pajeszosok soha nem szoktak..savanyú a lelkük..zsinagógánál láttam mostanában egy fiatal ortodox csapatot..semmi mosolygás vagy nevetés..csak kiabálás..zsizsegés..pedig gyerek az gyerek...

#695950 BudFox Előzmény: #695929

igazad van....mondjuk egyik hibám hogy túl korán indítok - túl nagy pakkokkal..

mindegy......talán kifullad már a short covering..

Re: nincs cím

#695941 Borska Előzmény: #695933

ez nem egy egészséges piac :( a kapzsi profitvágy ráugrasztja az embereket minden apró hírre, most pl Putyin , jahh aki barátságosan nem is akarja veszélyeztetni a rendet és nem akarja felosztani ukrajnát, és erre nyomnak egy rallit, a másik oldalon meg ott van az állandó félelem, a túlhajtott árfolyamoktól, az akármikor bekövetkezhető korrekció pallosa = BRUTÁL VOLA

opp és még egy dolog :) …

#695932 Borska

opp és még egy dolog :) bár szerintem többen is észrevettétek,valaki ráküldött egy robotot a hati buxra, ami 40-50 pontos kt-nél vesz , 360-370es kt-nél pedig elad, vagyis minden mást kizár

ha ránézel a könyvre, most is ott figyel, és a promtot követve vesz mindent ami útjába kerül, nem jó ilyenkor shortan lenni, mert ez tolja maga előtt az árfolyamot és szinte kikényszeríti a shortzárást

#695929 Borska Előzmény: #695915

jahh,meg egy apró tanács ,észrevétel ,tapasztalat :) már ha meg nem sértelek :)

hihetetlen jól elcsipted az elmúlt szakasz fordulóit, nagy nagy gratuláció hozzá!!!! de, tapasztalatból mondom hogy ilyenkor könnyelműbb az ember, lazábban visszaadja mintha nem ilyen könnyen jött volna.... vagyis nagy egyenleg javuláskor érdemes picit leállni , had szokja a szemed az új helyzetet, élvezze a lélek a sikert..... mert sajna ez is tapasztalat, egy avagy kettő rossz fordulás csúnyán elintézheti a dolgokat és hónapokal vethet vissza

nem beszélve a szerencse faktorról, ami teccik nem teccik :) benne van a pakliban , vagyis ahogy jön úgy tud menni is :)

légy óvatos, és csak így tovább!!!!!!!!

#695926 Borska Előzmény: #695915

én csak startra készen figyelek, szerintem még korai, de majd eldönti az idő......

hajlamos irányokat túlzásba vinni ,így akár 17400ig is fellőhet, azt pedig nem akarnám kiülni, valahonnan 200ról avagy túlról tervezném elkezdeni nyitni a dolgot

az óvatosság mellé pedig még egy apró adalék, EU zóna inflája kicsi , inkább def. van, ami nagyon nem a bankárok barátja, emellett német hangulat index nagyon csúnyácska lett, nemzetközi para, és emellé ha usa adatok hozzák a vártat (esetleg pici meglepetést ), vagyis maginfla infla 0,1 fölött alakulna, az mindenképp elgondolkodtatná az ECB jegybankárjait egy euro segítség beindításán, ami viszont dax és s&p rakétát hozna..... abban a közegben a mostani sc gyanús kirázás kiteljesedhetne, okozva nem kis fejfájást a bennt ragadt shortosoknak ( ebben az esetben menekülnék az index shorttól és usd erősödésre spekulálnék )

...kiderül

#695915 BudFox Előzmény: #695913

már shortban vagyok...

SP futures nem akar pluszba menni.

a Dax future meg -0.80 % -ra esett....

szóval menjen a short.

#695913 Borska Előzmény: #695910

én is a shortra hegyezem már a cerkát :) még lendültből feljebb húzhatnák vagy 200pontot, oszt nyomom is ( ha csak addig valami magvas brutális fundamentumban beálló változás nem lesz )