le kell tenni a voksot..ennyi..
USA munkaerőpiaci adat jó lett..ilyenkor már el szoktunk szállni... talán majd most..
hát igen..az orosz helyzet.... akkor hétfőn megint lehet bármi reggel....ezt utálom..nem lehet kiszámítani.
Év eleje óta vállalhatatlanul teljesítünk...
7végén krími népszavazás..ha megszavazzák a krím oroszokhoz tartozását..megindulnak a hadihajók..na akkor kell longolni..de ha nem akkor elszállunk mint a pinty.
most meg nem tudom mi van...igazából ma pluszban kéne zárni...meg megindulni emelkedni......miért megy olyan nehezen...máskor olyan könnyen megindul fölfele....
igy én is voltam már sokszor :-)))
nem akarom elcseszni én sem....
NO, USA majdnem kiugrasztott...még tartom a longot....tán csak beijesztettek....még pluszban vagyunk.
gratula..ügyes vagy de szeretnek is az istenek..ezt korábban is mondtam már neked..nekem most nem megy..ha tartom esik ha eladom tovább megy..keresni keresek de utána megy még 50%-ot..
Hmmm.....USA felől várod az esést ?
mondjuk én mindig őket nézem.....még futtatom a longot.
idén eddig parádés amit össze kerestem : 111,5 %, teljes számlára nézve, már csak elcseszni nem kéne..hanem tovább gyarapítani.
én is tegnap óta longban vagyok...már 170 pont nyerő van rajta...
nemtudom..lesz -e olyan hír ami megint elindít egy nagyobb esést ?
Stop -ot rakok majd be.
Én várok ma-holnapra egy esést..krími népszavazás okán..
nem tudjátok jegybank mikor dönt jbak.-ról?
csak az OTP miatt,....mert OTP -ben 3600 a támasz és nagyon hezitált már...nem akart tovább esni..... úgyhogy megpróbálom...
most meg mindjárt megy le még zárásig biztos...ahogy az lenni szokott :D nem egyszerű sosem a váltás... lehetetlen elkapni az alját vagy a tetejét.
annyira nagy esés volt már a héten....csak van benne 200-300 pont fölfele....
Az előbb volt egy jó nagy pakk eladó 16.500 on..gyorsan átcsaptam a shortomat longba :D
vagyis megy tovább a short is..csak vettem hozzá egy jó nagy adag longot :-))
200 pontot csak emelkedik.... ha nem holnap kiszállok.
Ha ilyen a pontos terv akkor mi a hozzá tartozó szám? :D
én például örülök neki :-))
de már alig várom hogy az alján fordítsak az 5. hullám végén, és menjünk felfelé az "A" hullámmal.