Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

bocsánt az off miatt !!!…

#694253 Borska

bocsánt az off miatt !!!

nálatok beindult erste certifikát kereskedés? el tudjátok érni erstés ügyfélszlgálatot?

vérlázító amilyen szolgáltatást nyújtanak,káosz és zűrzavar :(

tudom hogy többen is kereskedtek certivel ,ezért próbálok kutakodni

köszi

bauershort: nyitóban ela…

#694244 Tapasz

bauershort: nyitóban eladás meglévő long, visszavét 17430 ért

Re: fd

#693962 BudFox Előzmény: #693791

Az előbb még lehetett jó áron bővíteni shortot....

én már full shorton vagyok :))

Ahogy a rádióban hallottam az ORoszok megint balhéznak a Krím félszigeten...

de ez a fránya OTP még nem akar elindulni lefele ?...hmm...

Az a tippem hogy Putyin is tőzsdézik :DDD egyik nak lefele..másik nap felfele...utána megint le ? csak ki kell vezényelni a hadsereget :-)))

#693791 rbbj11 Előzmény: #693684

majdnem 300p-re tágult a kt, bövitenem kellett volna a shortot zaro elött, na majd talán holnap reggel

aki nem lát a dolgok mög…

#693787 Borska

aki nem lát a dolgok mögé , annak nagyon precíz módon ismertetett tények az ukrán orosz konfliktus valós okairól :

http://www.vg.hu/velemeny/elemzes/a-medve-kozbelep-az-orosz-krimi-422769

és az agresszióra adandó válaszról ,ahogy azt én magam is helyeselném :

http://www.vg.hu/velemeny/a-kozgazdaszok/putyin-harca-422836

...ha ismét kiújul a konfliktus akkor bizony OTP esetében gyorsan átírják az "árva gyermek" a hatinál pedig a "szigetforduló" technikai képét

azt láttuk hogy hat a Richterre a dolog, véleményem szerint az OTP még nagyon lapít a részletekkel, elő fog jönni valami, emlékszem az orosz válságra amikor Globust, Picket ütötték verték, kiértetiesen hasonló napok voltak, de nem is volt felállás belőlle 1-2hét alatt

Re: nincs cím

#693768 BudFox Előzmény: #693685

OTP nem tudom ma emelkedni már...szerintem ez jelzés értékű..ment volna, de kifogyott az erő, szóval mehetünk innen lefelé - egy kicsit.

#693685 BudFox Előzmény: #693670

igen...mintha elfogyott volna az erő...USA meg ugye minden emelkedéskor új csúcsra ment...tegnap egész nap új csúcsokon volt....pedig csak annyi történt hogy elmaradt a háború.

szóval USA ma esni fog...legalábbis elfáradt.

#693684 BudFox Előzmény: #693566

na most szálltam ki apránként a longból....több apró részletben kiöntöttem, másik felét meg szerencsére megvették most :_))

akkor most jöhet a megnyugvás - eshetünk picit....

#693670 rbbj11 Előzmény: #693524

18100-on bövités lesz, de ahogy látom, ennyi volt, oroszok meg tuti indukálnak ujabb eséseket

#693566 BudFox Előzmény: #693559

nagyjából betakarja ez a fehér gyertya..és a záró szakaszban még mehet feljebb is.

szerintem megyünk még feljebb...még tartom a longokat.

#693524 BudFox Előzmény: #693504

az jó lenne ha teljesülne...de lehet csak holnap fog.

én meg csak kitöltöttem az űrlapot....ha nagyos esne eladok és shortba fordulok.

de nem úgy néz ez ki mintha esni akarnának...viszont USA se tud már hova emelkedni. lassan megint elfogy a pénzük, a tartalékuk, úgyhogy jöhet a szokásos FED mizéria , MAJD !!

ez ukrán helyzet pont jól jött USA -nak figyelem elterelésül.

#693523 BudFox Előzmény: #693503

jah...a kis pajeszos itt ül előttem :D raja tartom a szemem :D majd ha marháskodik jól meghuzigálom a pajeszát :D

nem hiszem, hogy ennyi l…

#693506 Borska

nem hiszem, hogy ennyi lett volna.... csakúgy mint a "jómultkorokban" egy felsóhajtás ami lehet túlhúzott , de alapjaiban nézve a dolgot , a háború rettenetét elkerülték de az igazi csatározások most indulnak, pozíció harcok, érdekütközések, fenyegetőzések, ami ilyenkor szokás

egy példa:

http://www.mfor.hu/cikkek/Kemeny_szankciokkal_fenyegeti_Moszkva_az_amerikaiakat.html

szerintem sokkal inkább korrekció az amit a béten látunk mintsem trendforduló

viszont kinnt a növő vola és az események sodrása sokkal inkább közelgő trendfordulót sejtet mintsem korrekciót

kiderül

#693504 rbbj11 Előzmény: #693501

nem e pillanatban, nem vagyok dt-s, lassan a régi fórumozók, mint te, megjegyezhetnéd :)

limittel benn állok shorton átlag 17900-zal