Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#685276 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #685237

Szép unortodox emelkedést mutatott be a papír a másik szutyokkal egyetemben(MOL) bár ez utóbbi nem érint(még). Viszont a Bét sztája (FHB) tovább menetel.... azt kell venni! :-)

#685237 birkanyiiroo Előzmény: #685234

Hát azért, hogy elbukd vagy beleülj jó sokáig. Szerintem mindenkinek az volna a legjobb ha mielőbb (még ma) eladnád, oszt egyből mehetnénk 330 fölé... :-)

#685165 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #685121

A helyzet az, hogy folyamatos nyerőben vagyok..(még!) talán ezért zakkantam meg vagy ez csak a 2014 hatása nemtom.... FHB -nál az az érdekes, hogy a bank méretéhez képest ez a 200 milliárd nem kis pénz.. vajon mire kell? de ezt majd az FHB totyikban folytathatjuk, bár Neked biztos nincs abból a remek papírból... Ugye? :-)

#685133 Boby. Előzmény: #685116

Gondolom, hogy kizárólag a random walk elmélet szimulálása végett jutottál el a telkótól a s&gg szőrtelenítés problémájához....Bár ha így jól belegondolok, akkor a bolyongás elmélet azt sem zárja ki, hogy valaki a s&ggtől jusson el a tőzsdéig?!?!?!

#685132 Ddavid Előzmény: #685121

Úgy látom jó esély van itt a kitörésre TA alapon. A kis papírok reneszánsza után az MTelnek is kijárna a dicsőségből.

Szerintem a héten elindul, de a nagysága a spekulációtól függ.

#685121 birkanyiiroo Előzmény: #685116

Nem ismerek rád! Buktál egy nagyobb összeget és megzakkantál kicsit? :) Ennyi hüleséget összehordani... :-)

Off-hoz: FHB kötvény 8%-ra "szokásostól eltérő kockázat" mellett? Hááát... talán először E-Szar köszvényeseket kellene megkérdezni, hogy szerintük jó ötlet-e? :-)

#685116 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #684852

Ma sem történt semmi........ de beszűkült, mint s@ggem lyuka szerver frissítés idején..

Amúgy itt egy igen komoly kis szösszenet ami majdnem kapcsolódik a témához :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3756412-hogy-szabaduljak-meg-orokre-a-seggemen-talalhato-szoroktol

Szóval valami lesz..(talán elkezdem megint venni) MOL is beszűkült ott is lesz valami, de az elmúlt napokban FHB szutyokban kerestem a lehetőségeket :-) ami a BÉT szutykot illeti.

OFF

Erről mi a véleményed?

http://bet.hu/newkibdata/116205451/HirdetmV_glFeltFJ21NF01_HUF_hird.pdf

200 milliárd??

"A forgalomba hozatalból származó tőkét a Kibocsátó a jelzálog

hitelezés forrásaként és az általa irányított Bankcsoport

finanszírozására használja fel."

Nem olvatam végig, lustább vagyok én annál.

On

Hajrá Telkó! :-)

#684852 birkanyiiroo Előzmény: #684779

Ma is csippentgettem egy keveset, a múltkori 330-as indikatív zárót szerintem nem véletlenül mutatták meg 1-2 percre... )

#684777 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #684601

Leveszem maradék figyelmem is erről az izéről... most elmegy téli álmot aludni, majd 3 hónap múlva talán történik benne valami.

#684610 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #684601

Akár ki is! (mármint lőhetnénk) Maradt még egy kevés... nem szeretném rv nélkül azt hallani az egyik reggel vagy este, hogy kivásárolták ezt az izét! :-)

#684522 birkanyiiroo Előzmény: #684507

Kár... mert így természetesen 250-ig fog esni... (de nincs nagy gááz, mert onnan ismét ralli jön 296-ig) :-)

#684490 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #684484

Csak követem a példádat! (úgy 296 környékéről!?) Kiszállok, oszt olyan hirtelen megy majd 350-ig, mint derült égből a napsütés... akkor aztán veszek, mert 350-en aztán már tényleg igazán olcsó! :-)