Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Szabó János, a Magyar Te…

#683682 Nyeretlen_Keteves

Szabó János, a Magyar Telekom Nyrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese 2013. december 20-án 10 000 darab Magyar Telekom részvényt vásárolt 302 Ft/darab árfolyamon a Concorde Értékpapír Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.

27x - ért túl drága volt neki??? Vagy megkapta a prémcsit oszt vásárolnia kellett?

Re: nincs cím

#683645 Boby. Előzmény: #683642

" , itt

elgondolkodnék egy dobáson, majd (jóval)

lentebbi visszavételen."

Ezt szeretné elhitetni a vevő is a publikummal.

#683642 birkanyiiroo Előzmény: #683540

Ha még volna pozim és plusszban lennék vele, itt elgondolkodnék egy dobáson, majd (jóval) lentebbi visszavételen.

#683584 Boby. Előzmény: #683562

" nem 1-2 ft-

al,hanem 10-20 ft-al emelkedne naponta...."

A vevőnek nem érdeke, hogy minél drágábban vegyen. A 10-20 ft emelkedés akkor lesz majd, amikor el akar adni.

#683583 Boby. Előzmény: #683562

Én nem beszéltem kivásárlásról, nem is gondoltam rá.Most még nem is tudjuk mi a story. Egy biztos, valaki nagy gubával a telkó mögé állt és ez a valaki nem 6 forintban gondolkozik, nem holnap fogja a piacra dobni a pakkját. Ismeri a magyar piaci, gazdasági helyzetet, tisztában van a telkó lehetőségeivel, értékével és van annyi pénze, hogy a helyzetből jelentős hasznot tudjon realizálni.

#683562 Hibaz Előzmény: #683551

Ez is lehet egy teória,de,ha itt bármiféle kivásárlás lenne a láthatáron,akkor nem 1-2 ft-al,hanem 10-20 ft-al emelkedne naponta....

Kiváncsi lennék, hogy mi…

#683551 Boby.

Kiváncsi lennék, hogy mi van a nagy Telkó Story c. mozi forgatókönyvébe írva! Szivesen beleolvasnék így előre. Az mindenképpen látszik, hogy a felfelé vezető út jól tervezett, előre kiszámított minden lépése. Akik irànyítják tutira mennek, nem az kérdésük, hogy keresnek e majd az üzleten, hanem hogy mennyit.

#683540 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683132

Kolléga! Látod, milyen jól tetted hogy elfűrészelted annak a kurv@ horgonynak a vastag láncát..., ugyan kicsit sokáig tartott, de most már száguldhat a gyorsnaszád! :-)

Kicsit bővítettük a csom…

#683368 Boby.

Kicsit bővítettük a csomagot.....,elvégre Magyarország jobban teljesít.:)

#683132 birkanyiiroo Előzmény: #683113

:) Kívánom, hogy kilőjön végre, legalább te kereshetnél vele rendesen, ha már én ilyen balfax módon elhajigáltam! :-)

HA esetleg mégis visszanézne 293 alá, ott újra venném. Egyelőre (még) bizonytalan a rövidtávú TA-kép, szerintem lesz egy második letámasztás 290 alatt a komolyabb felkör előtt. Tanácsosabbnak láttam dobni, mert már így is többet pepecseltem vele a kelleténél.

#683113 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #683091

Tudtam, hogy nyuszi vagy McFly! :-) Jajjjjj de éreztem.... na mind1, akkor most végre már emelkedhetünk.(de úgy rendesen ám, nem így teszetoszáskodva)

#683097 Boby. Előzmény: #683091

Jelen helyzetben 300 alatt csukott szemmel venni kell!Amíg 20%-ot nem megy, nem is piszkàlom.Nem 2 hét alatt fogja elérni ezt a szintet, úgyhogy a monitor folyamatos bámulása, kerülendő!

#683091 birkanyiiroo Előzmény: #683076

Ja, nem írtam volna még? Eladtam az egészet 296-on... :) Vékonyka profit volt rajta, alig 40k, jóval többet vártam, de hát ez van. Mehet amerre akar... tőlem akár 400-ig is.... (előtte remélem lenéz még 290 alá... :-)

Bár, ha jobban meggondolom, asszem hanyagolnom kellene végleg ezt a ribit, nagyon gyengén teljesít, sok vele a macera.